Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha lig başlamadan kredisini bitirdi büyük başarı.

Sh veliefendiye bu kadar koşu hastasiysan. Ayagina siktin ruh hastasi seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burada ki bir çok arkadaş bilir. Kendisinin bende kredisi vardı. Ama sezon başı görüldü ki bize hiç bir şey katmayacak. Bir an önce kurtulup sezonu kurtarmalıyız.

Durduğu hergün zararı daha da aratacak.

Selçuk şimdi kis kis gülüyor.
Önce sino sonra tudor hedef tahtasında diye.
Yanlış kiseye bel bağladın ve kaybettin.

sen öyle kolayca çekip gidemeyeceksin rezil edecek seni bu taraftar. eziğin tekiydin zaten daha da ezilerek kovulacaksın

Bu adamı bal gibi de yollatan bu korkak. Yok heybetmiş, boymuş pozmuş, itaat ettiriyormuş, daha taraftarın karşısına çıkıp ben sneijderi şu sebeblerden ötürü düşünmüyorum bile diyemeyen korkağın teki.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şu konuyu sabahtan beri defalarca okuyorum, bir şans verelim takımını kursun diyenlere tek laf etmem ama Tudor için ölüp bitenlerin muhteşem dönüşünü izlemek tam bir komedi. Hani kafa açıyorsun deniyor ya, Allah ömür boyu kafa açtırsın ama tövbe haşa böyle omurgasız yapmasın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Altı üstü bir Niasse'yi istemedik diye yok twitçiler aşağı twitçiler yukarı olduk. Bugün olduğu yerde ortada, ne büyük kayıp değil mi?

Kendileri twitçi olduğunda getirdikleri hoca bu hadi istersin anlarım da adam baktın kötü bari savunma değil mi? Ne yapacaklarını bilemediklerinden adamın fiziksel özelliklerine sarıyorlar nasıl bir iç dünyaları var ise, adam bize gelirken ligin ilk yarısında deplasman 3 mü 4 mü ne puan almış, bize geldi yaptıkları ortada. Takıma 1 tane pozitif katkısı olmayan adama kadro kurduruyoruz hayırdır ya nerden geliyor bu özgüven yani?

Cesare den beri her defasında daha kötü hoca bulmak büyük başarı .

Hoca diye hırvat sığırı almışlar :red: Geldiğin güne lanet olsun.

Tudor'u gönderip yerine daha da kötüsünü getirmek icin kollari sivadi dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt