Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.210
- 9.273
- 2.018
dursunun getirdiği her teknik direktör birbirinden kötü ama bu hepsinden kötü malesef. sırada muslera var haberleride dolanıyor. onuda tudora yollattıracaklar heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee alırlar. Iki algı yaratırlar medya da sizde anında kanarsınız.Muslera sneijder değil aklını alırlar adamın rahat ol sen.
Hee alırlar. Iki algı yaratırlar medya da sizde anında kanarsınız.
sent via GSC
Iyi ne güzel işte sevin şimdi çünkü herşey düzelecek herşey rayına girecek hemen yarından itibaren.sen ve senin gibiler kabul etmesede bu algı operasyonu yapılmadan da geçen yaz ben gönderilmesi taraftarıydım kardeş benim açıdan farklı bir durum yok.
Yarın girmese bile bir kaç aya girer rahat ol kardeş.Iyi ne güzel işte sevin şimdi çünkü herşey düzelecek herşey rayına girecek hemen yarından itibaren.
sent via GSC
mac sonunda son soruyu dinlerken sneijderi duyunca tuymesiyle otoritesi ve havasini yitirmistir bari cvp vereydin
Yarın girmese bile bir kaç aya girer rahat ol kardeş.
Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
Çok şey ama bu sene başarılı yani şampiyon olmayacağımızı göstermez.UEFA'dan elenmek Galatasaray'a neler kaybettirir düşündün mü hiç ?
tudor mu bizi şampiyon yapacak :asd22: ilk 3 e sokamazÇok şey ama bu sene başarılı yani şampiyon olmayacağımızı göstermez.
Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
O yapamazsa biri gelir yapar.tudor mu bizi şampiyon yapacak :asd22: ilk 3 e sokamaz