Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Son roportajinda Sneijder'e yaptigin terbiyesizlikten sonra gozumden dustun sende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarin kulube verdigi Zarar ortada
Tudor'u taraftar getirdi Bunu unutmamak lazim
Ben dahil herkes bi potansiyel gördü kendisinde (bir kac kisi Haric) ama olmadi
Zorlamaya gerek yok,yollar bu hafta ayrilmali en azindan persembe gunu bir sansimiz olsun
Galatasaray tarihindeki en yanlış hamlelerden biri taraftar olarak bir gazla Tudor 'un takımın başına gelmesini başlatmamız oldu
Takımın en önemli topçularıyla yaşadığı sorunlar bir tarafa gerçekten oynattığı oyun rezalet iyice küçük takım gibi oyun oynuyoruz düşünmeden değişiklikler filan yapıyor oyuna her müdahalesi Galatasaray 'ı geri götürüyor
Evet potansiyel gördük (ben ve forumun çoğunluğu dahil), ama yanlışta ısrar etmenin manası yok. Hırvat köylüsü çıktı resmen. Büyük hata ettik.
Maalesef, arkasında durabilmemiz için hiçbir ışık göstermedi.
İşin anlamadığım ve garipsediğim kısmı şu: Bu adam başa geçtiğinden beri antrenmanlarda takımı perte çıkarıyor. Çok sert antrenmanlar yaptırıyor ve lig bittikten sonra sadece 2 hafta ara verdi takım. O süre zarfında da boş durmadılar, milli takıma giden oyuncular oldu. Peki nasıl oluyor da Östersund maçında takımın yürüyecek hali yoktu?
3 ihtimal var: Ya adamın antrenman teknikleri ne kadar sert olursa olsun yanlış. Bu yüzden de pratikte faydasını göremiyoruz.
Ya takım bu süregelen sert antrenmanlardan dolayı çok yorgundu.
Ya da takımın büyük çoğunluğu Tudor'dan nefret ettiği için oynamak istemiyor. Bu daha büyük rezalet olur, bir GS futbolcusunun Östersund'a karşı tek pozisyona girememeyi kendine yedirmesi için karaktersizlik abidesi olması lazım.
1. önerge doğru olsaydı; Karabük'ü çalıştırırken takımı hayvan gibi koşamaz, savaşamaz ve mücadele edemezdi sanırım? Karabük'ü çalıştırdığı dönemde takımının çok iyi oynamadığını söyleyebiliriz ama takımı mücadele etmiyordu diyemez kimse heralde...
Tabii ki bu bahane olamaz ama, 2. önerge daha aklıma yatkın geliyor. Bizim takım; teknik, taktik vs hiçbir şey bilmese ve teknik, taktik çalıştırılmasa bile, hatta daha da ileri gidiyorum, başımızda hoca olmasa bile bizimkilerin Östersund'a 3-4 tane sallaması lazımdı yav. Tamam bok gibi kadro ama, bu adamlarla kıyaslanacak kadar da değil. Herifler kendi liglerinin 6.sı. Bizim lige gelseler büyük ihtimalle küme düşerler.
İyi oynamamayı geçin, yav iyi oynamayı deneyecek halleri yoktu gibi.
Ne düşünüyorsunuz?
Acaba yürüyecek hali mi yoktu, yoksa yürüme niyeti mi? Böyle sert kışla disiplininin kocaman adamlarda ters tepme ihtimali yüksek. Belki yüzüne karşı diklenmezler ama içten içe, kapalı kapılar ardında bişeyler döner.Evet potansiyel gördük (ben ve forumun çoğunluğu dahil), ama yanlışta ısrar etmenin manası yok. Hırvat köylüsü çıktı resmen. Büyük hata ettik.
Maalesef, arkasında durabilmemiz için hiçbir ışık göstermedi.
İşin anlamadığım ve garipsediğim kısmı şu: Bu adam başa geçtiğinden beri antrenmanlarda takımı perte çıkarıyor. Çok sert antrenmanlar yaptırıyor ve lig bittikten sonra sadece 2 hafta ara verdi takım. O süre zarfında da boş durmadılar, milli takıma giden oyuncular oldu. Peki nasıl oluyor da Östersund maçında takımın yürüyecek hali yoktu?
3 ihtimal var:
Ya adamın antrenman teknikleri ne kadar sert ve zorlayıcı olursa olsun, metodları yanlış ve geçerliliği yok. Bu yüzden de pratikte faydasını göremiyoruz.
Ya takım bu süregelen sert antrenmanlardan dolayı çok yorgundu.
Ya da takımın büyük çoğunluğu Tudor'dan nefret ettiği için oynamak istemiyor. Bu daha büyük rezalet olur, bir GS futbolcusunun Östersund'a karşı tek pozisyona girememeyi kendine yedirmesi için karaktersizlik abidesi olması lazım.
1. önerge doğru olsaydı; Karabük'ü çalıştırırken takımı hayvan gibi koşamaz, savaşamaz ve mücadele edemezdi sanırım? Karabük'ü çalıştırdığı dönemde takımının çok iyi oynamadığını söyleyebiliriz ama takımı mücadele etmiyordu diyemez kimse heralde...
Tabii ki bu bahane olamaz ama, 2. önerge daha aklıma yatkın geliyor. Bizim takım; teknik, taktik vs hiçbir şey bilmese ve teknik, taktik çalıştırılmasa bile, hatta daha da ileri gidiyorum, başımızda hoca olmasa bile bizimkilerin Östersund'a 3-4 tane sallaması lazımdı yav. Tamam bok gibi kadro ama, bu adamlarla kıyaslanacak kadar da değil. Herifler kendi liglerinin 6.sı. Bizim lige gelseler büyük ihtimalle küme düşerler.
İyi oynamamayı geçin, yav iyi oynamayı deneyecek halleri yoktu gibi.
Ne düşünüyorsunuz?
Acaba yürüyecek hali mi yoktu, yoksa yürüme niyeti mi? Böyle sert kışla disiplininin kocaman adamlarda ters tepme ihtimali yüksek. Belki yüzüne karşı diklenmezler ama içten içe, kapalı kapılar ardında bişeyler döner.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sneijderin üzerinden takım kurmak istemiyor yaşından dolayı ve yeni takım kurulacak olmasından dolayı.
Bilmiyorum, sadece içime düşen bir kurt, çünkü aşağı yukarı tüm oyuncular lay lay lom kafalarına göre takıldılar maçta.Dediğim gibi bu daha büyük bir rezalet bence.
Aynen bende JOR cuydum ama imza attiktan sonra destekledim ama yavas yavas kulagini cinlatiyorum...Benim vicdanim rahat arkadas ben istemedim bu adami, bu yüzden de hic kusura bakmayin istedigim gibi söverim bu hirvat oglu hirvata.
Riva ve florya peşkeş çekilmedi. Bunuda sizler ilerde göreceksiniz zaten. Sportif konusuna gelirsek : rezalet ötesiler noktaDursun ve Tudor'un bu eksik futbol bakış açısı ile kurulan takım ile başkana karşı duruşunu değiştiren Riva ve Florya'dan elde edilen gelirin PEŞKEŞ çekildiğinin umarım farkına varırsın en kısa zamanda Fatih.
3 senede 300 Milyon'u geçik para harcayıp 0 başarı kazanan Dursun Özbek yönetimidir.
Aynen bende JOR cuydum ama imza attiktan sonra destekledim ama yavas yavas kulagini cinlatiyorum...
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi