Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftaya köy takımına top göstermeden 6-7 atarız ve maalesef gitmesi gündemden düşer.

Bu herif Östersund mağlubiyetinden sonra takıma izin mi verdi?2 gündür idman fotoğrafı görmüyorum.Yasin için de Çeşme'de diyorlar.

Boyuna posuna vurulduğum Mariano diye bi eleman gelmiş bizim çocuklara şekil şükül yapıyormuş onun bi boyunun ölçüsünü alsana allahın sorunlu meslek liselisi

Riek hocam bundan kac gömlek daha üstün bir teknik direktör. Düsün yani Tudor'un seviyesini.

Gitsin at kostursun herif ancak, futbol namina hic birsey katmadi bu takima geldiginden beri.

Hatta arttiriyorum... JOR zamaninda gol sikintisi cekmiyorduk, pozisyonlara girip gol atiyorduk... Tek sikintimiz defansif anlamda yuksek toplarda idi.. Bu geldi geleli ne ofansta nede defansta varlik gosterebiliyoruz... Allahin koy takimlarina bile pozisyon uretemiyor, penaltilar olmasa gol bile atamiyoruz (gecen sezonun buyuk maclarindaki mahkum oyunumuzdan bahsetmiyorum bile. Koy takimi la, kafadan 5 gol atman gereken takimlara karsi pozisyona dahi giremiyoruz)

Pers bakalim
o zaman isteyene istedigini anlatiriz
zaten gecen mactan sonra yazacagimi yazdim da sanirim 31inize yetmiyor

daha prandelli icin dogru herifti olmadi vs vs diyen adamlar var
tudor diyenlerin pesine dusmussunuz belki de ayni herifler. rezalet

Riva ve florya peşkeş çekilmedi. Bunuda sizler ilerde göreceksiniz zaten. Sportif konusuna gelirsek : rezalet ötesiler nokta

Riva ve Florya'dan gelen para transfere peşkeş çekildi diyorum zaten.

İhale beklentinin üzerinde kabul ediyorum onu. Serdar, Eren, Donk, Ahmet ne?

tudor hodcjam diye agliyanlar bile sallamaya baslamis, yine hakli ciktik, ama fenerli damgasi yedik arda sadi ve hayri'den, gelin gorun hocanizin yaptigini izleyin

tudor hodcjam diye agliyanlar bile sallamaya baslamis, yine hakli ciktik, ama fenerli damgasi yedik arda sadi ve hayri'den, gelin gorun hocanizin yaptigini izleyin

Galatasaraylilara hakaret eden bu hollandali geri dönmüs

Bu gerginlikle geri dönersin cezali forumuna hic merak etme M.O

Şeytan diyor dön Prandelli konusuna, Tarık Çamdal konusuna üşenme ifşala tek tek o milleti.

Gene haklı çıkmışlarmış...

Yaw harbiden bu Tudor kim ki 30m€'luk transfer bütçesi ve nerden baksan bi +50m€ toplam maaş bu adamın önüne seriliyor? Madem böyle bi bütçen var, doğru dürüst bi hoca getirsene. Tudor'a belli miktarda güveniyordum ama bu harcamaların yapılacağı bi hoca olmamalı, bizim böyle bi riski alma lüksümüz yok.

Yakındır Muslera ile tartışıp kadro dışı bırakması. Bu çapsız herife hiçbir zaman ısınamayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt