Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.393
- 25.732
- 2.598
haftaya köy takımına top göstermeden 6-7 atarız ve maalesef gitmesi gündemden düşer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudorun kafasında 6 kere rakip cezasına girecek oyun planı yok malesef nereye 6 gol atacağız. İlk yarının ilk 30 dk sındaki oyundan daha rezili hatırlamıyorum tarihimizde.haftaya köy takımına top göstermeden 6-7 atarız ve maalesef gitmesi gündemden düşer.
Bu herif Östersund mağlubiyetinden sonra takıma izin mi verdi?2 gündür idman fotoğrafı görmüyorum.Yasin için de Çeşme'de diyorlar.
Ben de anlamamıştım niye bu kadar istedi taraftar gelmesini.Benim vicdanim rahat arkadas ben istemedim bu adami, bu yüzden de hic kusura bakmayin istedigim gibi söverim bu hirvat oglu hirvata.
Riek hocam bundan kac gömlek daha üstün bir teknik direktör. Düsün yani Tudor'un seviyesini.
Gitsin at kostursun herif ancak, futbol namina hic birsey katmadi bu takima geldiginden beri.
Ben de anlamamıştım niye bu kadar istedi taraftar gelmesini.
MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunun boyuna da tüküreyim posuna daBoyuna posuna vurulduğum Mariano diye bi eleman gelmiş bizim çocuklara şekil şükül yapıyormuş onun bi boyunun ölçüsünü alsana allahın sorunlu meslek liselisi
Ben de anlamamıştım niye bu kadar istedi taraftar gelmesini.
MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gerizekali dan hersey beklenir.
Riva ve florya peşkeş çekilmedi. Bunuda sizler ilerde göreceksiniz zaten. Sportif konusuna gelirsek : rezalet ötesiler nokta
tudor hodcjam diye agliyanlar bile sallamaya baslamis, yine hakli ciktik, ama fenerli damgasi yedik arda sadi ve hayri'den, gelin gorun hocanizin yaptigini izleyin