Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.875
- 12.960
- 2.343
Sende alingandin 1 donem icimi bayardın lakin son zamanlarda isi dawscaga vurman beni mutlu ediyor bole devam.
Taşşağa vurduğum falan yok,sadece takmıyorum bazı şeyleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende alingandin 1 donem icimi bayardın lakin son zamanlarda isi dawscaga vurman beni mutlu ediyor bole devam.
cünkü ben tek bir tane zil takip oynayan taraftar görmedim,özellikle bu forumda. Tam aksine herkes büyük hayal kirikligi yasadigi icin asiri tepkili kendisine. Forumda tepkili olanlarin mesajlari mevcut. Insallah eleniriz diyen bir kac kisinin niyeti bile lanse edildigi gibi hainlik degil, tam aksine, bazen kazanmak icin biseylerin feda edilmesi gerekiyor. Mesela Dursunun gitmesi icin elenmek gibi.
Ne olursa olsun, hic bir Galatasarayli art niyetli bir sekilde bu takimin basarisizligini istemez. Bazi taraftarlar cok ekstrem olsa bile onlar bile istemez. Bu yüzden bazen kullanilan kelimelerr dikkat etmek lazim. Sahsi bir alinganligim yok, ben bu teknik rezile ragmen tabiki Galibiyet ümidi ile izleyecegim ama bu adamin gitmesini isteyenlere, bunun icin yolun basarisizliktan gectigini düsünenlere bile kimsenin hain demek haddine degil.
Yine bu arkadas sneijder konusundada gitmesini istemeyen taraftarlara benzer yakistirmalar yapan birisi.
Muhtesem bir zihniyet.
Evet Tudor basarisiz olsun millet zil takip oynayacak, zaten milletin derdi Galatasarayin basarisi degil Tudor'un basarisizligi. Muhtesem bir mantik.
Muhtesem bir zihniyet.
Evet Tudor basarisiz olsun millet zil takip oynayacak, zaten milletin derdi Galatasarayin basarisi degil Tudor'un basarisizligi. Muhtesem bir mantik.
Tudor konusunda zil takıp oynayan yoksa Sneijder'e kin kusan da yok.İkisi de benzer ölçüde taraflı söylemler.
Seni onore etmem icin engel degil bu durum ,forumu ciddiye alip kendini germemen normal olani tebriklerTaşşağa vurduğum falan yok,sadece takmıyorum bazı şeyleri.
* sneıjder inşallah bizi zarara sokup gider
* sneıjder hangi takımlıysa biz o takımlıyız.
* tudor köylüsü umarım başarısız olursun
bu cümleleri ben yazmadım
o zaman senden ricam sirf bu arkadasin mesajlarini detayli bir sekilde incele bakalim.
Ben de yazmadim niye söylüyorsun bunlari bana.
Tudor kim abi kim de bu kadar imkan sunuluyor bu adama. Yillarca teknik direktörlük yapmis adamlara bu kadar transfer imkani sunmamis kulübüz Tudor beyin ne basarisi var da bize nasil bir isik veriyor da kendisine bu kadar güven duyuluyor.
Ben zerre güvenmiyorum kendisine. Isterse Dursun Messi'yi alsin ya da Ronaldo'yu yine de güven ortami olusmaz. Hic bir oyun plani yok, hücum plani yok, gol pozisyonlarina dahi giremez olduk bu geldikten sonra.
Bir de aklinca milleti ayiriyorsun "biz taraftariz" onlar degil diye. Sen mi belirliyorsun birisinin taraftarligini, sen kimsin de insanlarin taraftarligini ölcüyorsun?
![]()
Hocamızın yapmasını isteyeceğim bir hareketti doğrusu kazanılan bir derbiden sonra.
Sen de Tudor'a kin kusanlarinkini incele.Şu konuşma bile taraftarın ne kadar bölündüğünü ispatlıyor.
Bazen yenilmek, elenmek ilerisi için çok daha başarılı olmanın bizzat sebebi olabilir. Kim bilir Chelsea'ye 5-0 yenilmeseydik belki müzemizde 2 kupa eksik olacaktı.
Tudor geldiginden beri gol dahi atamiyoruz hedef maclarda sen ne derbi galibiyetinden bahsediyorsun. Riek de kötü hocaydi ama o varken hücum edebiliyorduk en azindan, bu geldi orayi da kuruttu. Senin adina tek pozisyon yaratan adamin da kuyusunu kazdilar el birligi ile.
Alper de demisti gecen people management diye bir tabir var, bu adamda bu özellik sifir hatta sifirin altinda eksilerde. Insan iliskisi bok gibi resmen.
Di'li geçmiş zamana dikkat edelim derim.
Derbilerde gol dahi atamadığına bir vurgu yapmak gayesindeydim o nacizane kol hareketi ile. Büyük ihtimal son maçına 2 gün sonra çıkacak kendisi o yüzden hiç yapamayacak sayın hocamız maalesef.
Tudor iyi hoca olacak belki.
Takımı iyi hazırlıyor ve macada bir planla başlatıyor ama maçı saha kenarından okumakta zorlanıyor maalesef. Bunu en bariz şekilde östersunds maçında açık açık işaret etti.