Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takımda bir hoca geldiğinde genelde ilk birkaç gün canım cicim döneminde göklere çıkarılıyor. Sonra serbest düşüş. Mancini, Prandelli, Hamzaoğlu, Riekerink hepsinde bu durumu gördüm yaşadım.

Dün igor çok iyi hocaydı, bugün de Bruma'yı kadroya olmayınca of pof denmeye başlanmış kendisi için.

Bu formata uygun davranmayınca (ilk günden güvensizliğimi belirttim şahsen) biraz tepki çekmişim sanırım ama öyle hissediyorum. Umarım başarılı olur ne diyeyim.

Bizim takımda bir hoca geldiğinde genelde ilk birkaç gün canım cicim döneminde göklere çıkarılıyor. Sonra serbest düşüş. Mancini, Prandelli, Hamzaoğlu, Riekerink hepsinde bu durumu gördüm yaşadım.

Dün igor çok iyi hocaydı, bugün de Bruma'yı kadroya olmayınca of pof denmeye başlanmış kendisi için.

Bu formata uygun davranmayınca (ilk günden güvensizliğimi belirttim şahsen) biraz tepki çekmişim sanırım ama öyle hissediyorum. Umarım başarılı olur ne diyeyim.

Riekerink'e güvenip Tudor'a güvenmemek garip doğrusu.

Riekerink'e güvenip Tudor'a güvenmemek garip doğrusu.

Riekerink bizim en zor zamanımızda gelmişti. Bülent Korkmaz'ın bile takımın başına geçmek istemediği bir dönemde sorumluluk almıştı. Bu sebepten ona bir sempatim var. Ayrıca ona bayağı bir sövdüğüm zamanlar da oldu elbet ama sezonu her türlü Riekerink'le tamamlamak isterdim.

Riekerink bizim en zor zamanımızda gelmişti. Bülent Korkmaz'ın bile takımın başına geçmek istemediği bir dönemde sorumluluk almıştı. Bu sebepten ona bir sempatim var. Ayrıca ona bayağı bir sövdüğüm zamanlar da oldu elbet ama sezonu her türlü Riekerink'le tamamlamak isterdim.

Riekerink sonrası yazın Karabük hocası değil de F.T olabilir, Mancini olabilir gene büyük bir isimle anlaşılmasını isterdim ayrıca da.

selcukgiller bu adama kumpas kurar kesin bir an once s. çek hocam sunlara

Selçuk'un akıbeti yarın sahaya koyacağı mücadeleden sonra belli olur. Ben nedense yarın Selçuk'un iyi oynayacağını düşünüyorum. Sahada leyla gibi dolanmayıp sınırlarını zorlamaya çalışabilir. Ha yapmazsa zaten Tudor keser diye tahmin ediyorum. Kesemezse o da gider.
Bakıyorsun.. bir futbol forumu... Ve bir oyuncu hakkında habere kötü, ve bu çok enteresan, bu tarz mesajlar.

Acaba başka bir futbol takım forumunda böyle bir oyuncu var mı. :D

hoca cavandanın üstüne titrer gibime geliyo hayvan gibi çalıştırsın belki iyi olur

Iyi guzel diyonuz da Selcuku kesse kimi oynatacak orada? Sadece Tolga var ki gecen haftaki performansiyla o hic oynayamaz Selcuk en azindan geri yanpasi hatasız yapıyordu istatistik kasıyordu ama tolga onu bile beceremedi

Sabriye lafım yok... Fakat, Selçuk ve Semih denen adamı ne yapacak bekleyip göreceğiz.

Bu akşam eleştiri dozunuzu düşük tutunuz , yeni gelen hoca için önemli olan takımla ilişkisi ve oyuncuların tavır ve oyun anlayışında değişiklik yaratıp yaratamadığı ve oyun sırasında yapacağı değişiklikler olur en fazla..

puan kaybı yaşayabiliriz ama ruhsuz oyun görecek miyiz hoca kenarda uyuyacak mı ? bu konuda olumlu gelişmeler bekliyoruz.

Akşam buralar kıymetlenir.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bugün ilk kimin üzerine yürüyecek tahminleri alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt