Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takımda bir hoca geldiğinde genelde ilk birkaç gün canım cicim döneminde göklere çıkarılıyor. Sonra serbest düşüş. Mancini, Prandelli, Hamzaoğlu, Riekerink hepsinde bu durumu gördüm yaşadım.
Dün igor çok iyi hocaydı, bugün de Bruma'yı kadroya olmayınca of pof denmeye başlanmış kendisi için.
Bu formata uygun davranmayınca (ilk günden güvensizliğimi belirttim şahsen) biraz tepki çekmişim sanırım ama öyle hissediyorum. Umarım başarılı olur ne diyeyim.
Riekerink'e güvenip Tudor'a güvenmemek garip doğrusu.
Riekerink bizim en zor zamanımızda gelmişti. Bülent Korkmaz'ın bile takımın başına geçmek istemediği bir dönemde sorumluluk almıştı. Bu sebepten ona bir sempatim var. Ayrıca ona bayağı bir sövdüğüm zamanlar da oldu elbet ama sezonu her türlü Riekerink'le tamamlamak isterdim.
Döverekbrumaya baştan gider yapmak da nedir küstürdüğün zaman nasıl oynatacaksın adamı?
selcukgiller bu adama kumpas kurar kesin bir an once s. çek hocam sunlara
Bakıyorsun.. bir futbol forumu... Ve bir oyuncu hakkında habere kötü, ve bu çok enteresan, bu tarz mesajlar.Selçuk'un akıbeti yarın sahaya koyacağı mücadeleden sonra belli olur. Ben nedense yarın Selçuk'un iyi oynayacağını düşünüyorum. Sahada leyla gibi dolanmayıp sınırlarını zorlamaya çalışabilir. Ha yapmazsa zaten Tudor keser diye tahmin ediyorum. Kesemezse o da gider.
Esef ile kinadigim 1 durum oldugunu belirtmeyelimsinan bilgin denen adam passoligimi yenilemedi
Esef ile kinadigim 1 durum oldugunu belirtmeyelim
Yanılıyor olabilirsin diye dusunuyorumUğur'dan gördün her halta rakamla bir yazmayı harfle yazmak yerine,habire kullanıp duruyorsun.
Benim bildiğim tudor, bu zamana kadar gördüğümüz Selçuk gibi oynarsa 30. Dakikada oyundan alır