Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynısını yerli bir hocaya, Terim'e yapabilir miydi bu muhabirler ?
Terim gibi kabadayi olursan zor tabi. Adam goruldugu gibi hersey icin basin toplantisi duzenliyor. ;)

Ama ikisi arasinda ciddi bir fark var, Terim, Tudor ile kiyaslanamaz tabi.

yalnız bu medya selcuga gram laf atmıyor beyler onu ne yapcaz :asd22:

Imzalar atılmak uzere, ufak detaylar kaldı dediği kimler acep?

Gitmeden son 1 ıyılık yapıp selcugu falanda yollayabılse

Burda sorulan sorulara sevinmeyelim arkadaşlar. Galatasarayın hocasına bu kadar hadsiz ve saygısız sorular sorulmuş. Biri çıkıp Sneijderin yerini Belhandayla doldurmak teknik açıdan ne kadar doğru demedi, diyebilirdi.

Ama adeta saygısızlık etti. Bunu Tudoru ilk gününden beri desteklemeyen biri olarak soruyorum. Benim çabam Galatasaray değerlerini savunmak. Galatasaray hocasına bu yapılamaz!

Hangi cevabı güzeldi, ciddi merak ediyorum.
3 defa anlattım hala aynı soruları soruyorsunuz diyor. ne olursa olsun adama sen bu takımın hocası olacak kalibrede oldugunu düşünüyor musun diye bir sorulması bana göre ayıptır. muhabir soru sorar görüş belirtmez.

saygılar.

Üzüldüm hocaya. Onur kırıcı sorular sordular, hiç kimsenin onuru bu şekilde yerle bir edilmemeli.

Yeni sezon kadrosunda Yasin ve Selçuk'a güvenen Sneijder'i istemeyen zat

3 defa anlattım hala aynı soruları soruyorsunuz diyor. ne olursa olsun adama sen bu takımın hocası olacak kalibrede oldugunu düşünüyor musun diye bir sorulması bana göre ayıptır. muhabir soru sorar görüş belirtmez.

saygılar.
3 defa neyi anlattı da güzeldi? Merak ediyorum.

Muhabirler biraz sivri dilliydi ama sen muhabire "istifa etsem hoşunuza gider değil mi" ve "maçlarda neyi farklı yapabilirdim, siz söyleyin" dersen muhabire de yavşaklık yapma fırsatı doğar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt