- 3 Temmuz 2012
- 139.569
- 87.988
- 5.338
Yarın hepsini isten atarlardı ama tudorda bunları hakettiAynısını yerli bir hocaya, Terim'e yapabilir miydi bu muhabirler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın hepsini isten atarlardı ama tudorda bunları hakettiAynısını yerli bir hocaya, Terim'e yapabilir miydi bu muhabirler ?
Nasil yani?
"4 maçta bi tane organize gol atamadınız" demeye getirdi muhabir. Tudor da "ön tarafta farklılık yaratan oyuncu yoktu" dedi.Nasil yani?
Terim gibi kabadayi olursan zor tabi. Adam goruldugu gibi hersey icin basin toplantisi duzenliyor.Aynısını yerli bir hocaya, Terim'e yapabilir miydi bu muhabirler ?
Hangi cevabı güzeldi, ciddi merak ediyorum.gazeteciler de yavşak. güzel cevaplar verdi tudor.
Aynen selcuka baskana fln desenize böyle gucleri tudora yetiyor serefsizleringazeteciler de yavşak. güzel cevaplar verdi tudor.
Sneijder'in gönderilmesi ortak karardı diyor. Kendisi istemiş.
Tudor'un Terim kadar hocalık kariyeri var mı?
Hangi cevabı güzeldi, ciddi merak ediyorum.
3 defa anlattım hala aynı soruları soruyorsunuz diyor. ne olursa olsun adama sen bu takımın hocası olacak kalibrede oldugunu düşünüyor musun diye bir sorulması bana göre ayıptır. muhabir soru sorar görüş belirtmez.Hangi cevabı güzeldi, ciddi merak ediyorum.
Bir şeyler zırvalıyordu ve ilerde bunu yapacak oyuncu yoktu dedi
3 defa neyi anlattı da güzeldi? Merak ediyorum.3 defa anlattım hala aynı soruları soruyorsunuz diyor. ne olursa olsun adama sen bu takımın hocası olacak kalibrede oldugunu düşünüyor musun diye bir sorulması bana göre ayıptır. muhabir soru sorar görüş belirtmez.
saygılar.