- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
yasini de al git
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugünkü kadroyu yılmaz vurala ver o bile 1 aylık hazırlıkla elerdi bunları. kadro kötü ama hoca kadrodan da kötü, bu elenmenin bahanesi kadro değil bu rezil kadro bile östersundstan 5 gömlek üstün. değil 5 transfer 15 transfer yap bu çakma contenin eline ver hiç bişey yapamaz. taktik bilgisi jordan bile zayıf,futbolcu yönetimi skandalbugün geçen seneden 3 farklı isim oynadı ve geri kalan 8 kişi son 2 sezondur bu kulübü yerlerde süründüren yeteneksiz ordusu ... tudor hatalı giden gitmiş başkası gelirse bunlar oynamaya devam eder diye korkuyorum en azından tudor bunları yetersiz buluyor bugün olanlar geçen 2 sezonun yansıması ve tamamına yakını futbolcularla en başta yönetimin hatasıdır ... hatası olmasına rağmen en az tudoru suçlarım ... hoca harcanırsa dursun göreve devam eder bu futbolcular da aynı düzeni sürdürür duygusal değil mantıklı davranılmalı
arap yasin yazmak bile yasakmis
zuahahahaha
ua ile dalga geciyorduk gsc yönetimi de ayni kafada demek ki
almanci demek irkcilik olmuyor ama arap yasin demek irkcilik mi oluyorNecati sen de bastırılmış ırkçı duygular var mı ? Eren için de yanlış hatırlamıyorsam Kürt İbrahimovic diyordun.
almanci demek irkcilik olmuyor ama arap yasin demek irkcilik mi oluyor
eren hakkinda ben burada bir sey yazdigimi hatirlamiyorum
mesaji bulabilirsen sevinirim
moruk aynisi benceİkisi de oluyordur belki ? Negatif olarak ayrımcılığa girdiği sürece. Eren hakkında yanlış da hatırlıyor olabilirim, geçmiş zaman sonuçta.
moruk aynisi bence
ben hicbir zaman kimseye irkcilik yapmamisimdir
kara mizaha girdigim oluyor ama ben her türlü dalgami gecerim irk mirk ayrimi yapmam
türklere de sallarim cogu zaman
eren hakkinda da zamaninda pkkya destek veriyor diye haberler vardi zamaninda
tassak amacli belki onun resmini koymus olabilirim hatirlamiyorum
kendi adıma geçen yılki bjk maçından beridir köyüne dönmesinden yanayım. fikrim sabitti herzamanTudor geldigi gun, koyune don diyordum, suan bakiyorum, herkes koyune don diyor, demekki arda sadi tipleri bilmiyormus.
yav bosver haci yaYanlış anlama, ben kimseyi burada itham etmiyorum. Burada senin tarzını bilmeyenler tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olabilir o bakımından söylüyorum.