Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasini de al git

Moderatör tarafında düzenlendi:
bugün geçen seneden 3 farklı isim oynadı ve geri kalan 8 kişi son 2 sezondur bu kulübü yerlerde süründüren yeteneksiz ordusu ... tudor hatalı giden gitmiş başkası gelirse bunlar oynamaya devam eder diye korkuyorum en azından tudor bunları yetersiz buluyor bugün olanlar geçen 2 sezonun yansıması ve tamamına yakını futbolcularla en başta yönetimin hatasıdır ... hatası olmasına rağmen en az tudoru suçlarım ... hoca harcanırsa dursun göreve devam eder bu futbolcular da aynı düzeni sürdürür duygusal değil mantıklı davranılmalı

bugün geçen seneden 3 farklı isim oynadı ve geri kalan 8 kişi son 2 sezondur bu kulübü yerlerde süründüren yeteneksiz ordusu ... tudor hatalı giden gitmiş başkası gelirse bunlar oynamaya devam eder diye korkuyorum en azından tudor bunları yetersiz buluyor bugün olanlar geçen 2 sezonun yansıması ve tamamına yakını futbolcularla en başta yönetimin hatasıdır ... hatası olmasına rağmen en az tudoru suçlarım ... hoca harcanırsa dursun göreve devam eder bu futbolcular da aynı düzeni sürdürür duygusal değil mantıklı davranılmalı
bugünkü kadroyu yılmaz vurala ver o bile 1 aylık hazırlıkla elerdi bunları. kadro kötü ama hoca kadrodan da kötü, bu elenmenin bahanesi kadro değil bu rezil kadro bile östersundstan 5 gömlek üstün. değil 5 transfer 15 transfer yap bu çakma contenin eline ver hiç bişey yapamaz. taktik bilgisi jordan bile zayıf,futbolcu yönetimi skandal

arap yasin yazmak bile yasakmis
zuahahahaha
ua ile dalga geciyorduk gsc yönetimi de ayni kafada demek ki

biz burda koyune don derken, bizi fbli ilan eden haysiyetsizler nerde, utancindan yazamiyorlar herhalde.

Necati sen de bastırılmış ırkçı duygular var mı ? Eren için de yanlış hatırlamıyorsam Kürt İbrahimovic diyordun.
almanci demek irkcilik olmuyor ama arap yasin demek irkcilik mi oluyor
eren hakkinda ben burada bir sey yazdigimi hatirlamiyorum
mesaji bulabilirsen sevinirim

Gelmesini bende istiyordum ancak sezon bitiminde gördüm ki bu Adamla olmucagı belliydi bu kadar para harcayıp bu adamla sezona başlamak intihardı ve Korktuğumuz başımıza geldi lige bunla başlarsak istediğin kadar fernando imbula feghouli yada başkalarını al değişen bişey olmaz çünkü Adam futbolu sadece koşma olarak görüyor taktik teknik felan hiç birşey bilmiyor

CaisKg6XEAAVFh8.jpg

Son düzenleme:
almanci demek irkcilik olmuyor ama arap yasin demek irkcilik mi oluyor
eren hakkinda ben burada bir sey yazdigimi hatirlamiyorum
mesaji bulabilirsen sevinirim

İkisi de oluyordur belki ? Negatif olarak ayrımcılığa girdiği sürece. Eren hakkında yanlış da hatırlıyor olabilirim, geçmiş zaman sonuçta.

Tudor geldigi gun, koyune don diyordum, suan bakiyorum, herkes koyune don diyor, demekki arda sadi tipleri bilmiyormus.

İkisi de oluyordur belki ? Negatif olarak ayrımcılığa girdiği sürece. Eren hakkında yanlış da hatırlıyor olabilirim, geçmiş zaman sonuçta.
moruk aynisi bence
ben hicbir zaman kimseye irkcilik yapmamisimdir
kara mizaha girdigim oluyor ama ben her türlü dalgami gecerim irk mirk ayrimi yapmam
türklere de sallarim cogu zaman
eren hakkinda da zamaninda pkkya destek veriyor diye haberler vardi zamaninda
tassak amacli belki onun resmini koymus olabilirim hatirlamiyorum

moruk aynisi bence
ben hicbir zaman kimseye irkcilik yapmamisimdir
kara mizaha girdigim oluyor ama ben her türlü dalgami gecerim irk mirk ayrimi yapmam
türklere de sallarim cogu zaman
eren hakkinda da zamaninda pkkya destek veriyor diye haberler vardi zamaninda
tassak amacli belki onun resmini koymus olabilirim hatirlamiyorum

Yanlış anlama, ben kimseyi burada itham etmiyorum. Burada senin tarzını bilmeyenler tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olabilir o bakımından söylüyorum.

Tudor geldigi gun, koyune don diyordum, suan bakiyorum, herkes koyune don diyor, demekki arda sadi tipleri bilmiyormus.
kendi adıma geçen yılki bjk maçından beridir köyüne dönmesinden yanayım. fikrim sabitti herzaman

Yanlış anlama, ben kimseyi burada itham etmiyorum. Burada senin tarzını bilmeyenler tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olabilir o bakımından söylüyorum.
yav bosver haci ya
kim benim hakkimda ne düsünüyor zerre umrumda degil
zaten moralim bozuk sabahtan beri halsizlik de var bi de üstüne sacma sapan bir uyari alinca sinirlerim bozuldu
keyif mi biraktilar insanda
en son ne zaman arkami yaslayip keyifli bir sekilde gs maci izledim hatirlamiyorum bile
yine tüm haftami zehir etti karektersizler

Su ana dek büyük hayal kirikligisin hocam. Bundan ziyade tursu özbek yönetimin hoca degistirme lüksü artik kalmamistir. Tudor´u kovduklari an, genel kurul da dursunun kellesini alip, taraftarin eline teslim etmelidir.

istifa et Tudor. bu yönetim ve beceriksiz futbolcular seni cehennemin dibine çekecekler yoksa. Selçuk'un bügün yaptığı hainliği görmediysen zaten söylecek söz yok.

Yahu adamın basın toplantısını tekrar izledim adamın iki lafından biri belhanda gomiz hazır değiller, tam bir anadolu çomarı hocalığı örneği.

Sen Galatasaray'ın hocasısın be herif belhanda ve gomis yarın sezonu kapatsa otomatikman sıçacaksın o halde, bir değişim yapacaksan oyuncudan bağımsız bir takım yaratacaksın. 50 tane adam gelsin bahane bitmez.

Şu yukarıdaki muhabbet bile tez zamanda tekme vurulma nedenidir.

Basın toplantısını az önce izledim aynen şöyle bir konuşma yapıyor
Gazeteci: Galatasaray da hiçbir hücum organizasyonu göremedik ne hazırlık maçlarında nede bu maçlarda
Tudor: Topu üçüncü bölgeye tasıdıktan sonra hücumda futbolcuların bireysel yetenekleri hücumu belirler dedi.
Bunu söyleyen bi adam teknik direktör değildir en fazla kondisyoner olur.
Ne demek futbolcuların yetenekleri belirler o zaman herkes ileride öylece çakılı kalır ayağına gelen adamın bişey yapmasını beklesin o zaman Belhanda'ya maçta etkisizdi diye eleştirmek yersiz olur çünkü bir plan yok

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt