- 20 Haziran 2011
- 60.977
- 69.407
- 4.758
Cerez parasi baskanim icinGÜZEL BİLGİ | Igor Tudor'un sözleşme fesih bedeli 400.000 € .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cerez parasi baskanim icinGÜZEL BİLGİ | Igor Tudor'un sözleşme fesih bedeli 400.000 € .
sayın tudor hocam çok zor bir dönemden geçeceksin
* selçuk - tolga - donk -de jong orta sahasıyla her maç kabız olur puan kaybı yaşayabilirsin
* tökezlemen için dua eden taraftar sayısı hiç de az değil.
* portakal fanları sana diş bilemiş durumda . hata yaptığın an bardakta fırtına koparmak için çekinmeyecekler.
kimse yollattığın çöplere bakmayacak
kimse aldığın puanlara bakmayacak
kimse aldırdığın / aldıracağın kaliteli adamlara bakmayacak.
işin zor umarım başarılı olursun ama hiç sanmıyorum . kargalar tetikte. ağızlarını açmaları için senden peynir gözlüyorlar.
Sıcaktan beynin erimiş galiba kardeş?
hakaretime de değmezsin ki şimdi. hadi canım var git işine.
1 saniye de hepiniz Tudoru sattınız.
GSC App VIP Edition 1.0![]()
@Hayri P. Cund
Şu adamın başarılı olmasını çok ister(d)im. Son günlerdeki iğrenç gelişmeleri engelleyeek tek adam artık Igor. Azcık akıllı olsa da şu öster'e elenmeseydi keşke. 15 ıl geriye sarıp duracağız yoksa.
Ha çok ümitli de değilim.
Gidebilir ya yerine adam da hazır
bir halt olacağı yok gibi kendisinden
Ikisi de adam gibi misyonları tamamlayamıyorlar ki.Mesele Tudor'un gitmesi değil zaten. Her 2 yılda bir Terim mi Lucescu mu tartışmasından gına geldi artık. Porto Mourinho gibi adam için bile böyle düşünmüyordur herhalde. Dönüp dolaşıp aynı adamlar. Valla bıktım. Sıkıldım hep aynı adamalrı görmekten.