Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa bir dönem içinde de olsa Bülent Ünder'den sonra gördüğüm en kötü Galatasaray Teknik Direktörü.

Gönderilmesi için illa ligin başlaması ve puan kayıplarının yaşanması gerekiyor herhalde.

Bu sene lig çok zor olacak. Kaybedilen puanların telafisinin zor olacağı bir sene.

1 saniye de hepiniz Tudoru sattınız.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

sayın tudor hocam çok zor bir dönemden geçeceksin
* selçuk - tolga - donk -de jong orta sahasıyla her maç kabız olur puan kaybı yaşayabilirsin
* tökezlemen için dua eden taraftar sayısı hiç de az değil.
* portakal fanları sana diş bilemiş durumda . hata yaptığın an bardakta fırtına koparmak için çekinmeyecekler.

kimse yollattığın çöplere bakmayacak
kimse aldığın puanlara bakmayacak
kimse aldırdığın / aldıracağın kaliteli adamlara bakmayacak.

işin zor umarım başarılı olursun ama hiç sanmıyorum . kargalar tetikte. ağızlarını açmaları için senden peynir gözlüyorlar.

Tudor kim ki bu hırvat hıyarın başarısızlığı için dua edenler olsun te Allahım. Kendi kendinize hikayeler uydurup sonra buna inanıp sonra gaza geliyorsunuz sonra daha fazla saçmalıyorsunuz.

Bu heriften hiç bir bok olmaz bunu görmemek için ne olmak lazım bilemiyorum adını siz koyun. Hamzanın bile bir futbol anlayışı vardı bi oyun planı vardı. Bunda sıfır. Dalga geçilen Riekerinkin bile belirli bir oyun anlayışı vardı.

Bu geri kafalı adamın gitmesini isteyenler keyfinden istemiyor, Galatsaraya hiç birşey katamayacağını düşündüğü için gitmesini istiyorlar.

Tarihimizde ilk defa Temmuz da Avrupadan elenmişiz hem de ismini ilk defa duyduğumuz bir takıma karsi, bunu değil de beni mi suçlayacağız tabi ki bu hıyarı suçlayacağız buna kızacağız.

sent via GSC

sayın tudor hocam çok zor bir dönemden geçeceksin
* selçuk - tolga - donk -de jong orta sahasıyla her maç kabız olur puan kaybı yaşayabilirsin
* tökezlemen için dua eden taraftar sayısı hiç de az değil.
* portakal fanları sana diş bilemiş durumda . hata yaptığın an bardakta fırtına koparmak için çekinmeyecekler.

kimse yollattığın çöplere bakmayacak
kimse aldığın puanlara bakmayacak
kimse aldırdığın / aldıracağın kaliteli adamlara bakmayacak.

işin zor umarım başarılı olursun ama hiç sanmıyorum . kargalar tetikte. ağızlarını açmaları için senden peynir gözlüyorlar.

Sıcaktan beynin erimiş galiba kardeş?

1 adet genç oynayamayacak kadar cesareti ol.ayan herif. 21 yaşındaki brumadan anlamışım zaten ama bu yaz dönemi bize daha iyi gosterdi

1 saniye de hepiniz Tudoru sattınız.

GSC App VIP Edition 1.0

Bir saniyede değil 30 dakikada sattım. 13 temmuzdaki Östersund ilk maçının 30. Dakikasında bu adamın teknik direktör olmadığını gördük. Asla ve asla başarılı olamayacak. Çok Eminim. Hem de çok eminim.

igorcum kredin kalmadı seni dışarı alalım artık

Hayri P. Cund

Şu adamın başarılı olmasını çok ister(d)im. Son günlerdeki iğrenç gelişmeleri engelleyeek tek adam artık Igor. Azcık akıllı olsa da şu öster'e elenmeseydi keşke. 15 ıl geriye sarıp duracağız yoksa.

Ha çok ümitli de değilim.

@Hayri P. Cund

Şu adamın başarılı olmasını çok ister(d)im. Son günlerdeki iğrenç gelişmeleri engelleyeek tek adam artık Igor. Azcık akıllı olsa da şu öster'e elenmeseydi keşke. 15 ıl geriye sarıp duracağız yoksa.

Ha çok ümitli de değilim.

Gidebilir ya yerine adam da hazır
bir halt olacağı yok gibi kendisinden

Gidebilir ya yerine adam da hazır
bir halt olacağı yok gibi kendisinden

Mesele Tudor'un gitmesi değil zaten. Her 2 yılda bir Terim mi Lucescu mu tartışmasından gına geldi artık. Porto Mourinho gibi adam için bile böyle düşünmüyordur herhalde. Dönüp dolaşıp aynı adamlar. Valla bıktım. Sıkıldım hep aynı adamalrı görmekten.

Mesele Tudor'un gitmesi değil zaten. Her 2 yılda bir Terim mi Lucescu mu tartışmasından gına geldi artık. Porto Mourinho gibi adam için bile böyle düşünmüyordur herhalde. Dönüp dolaşıp aynı adamlar. Valla bıktım. Sıkıldım hep aynı adamalrı görmekten.
Ikisi de adam gibi misyonları tamamlayamıyorlar ki.
Luce nefis gidiyordu önü kesip gonderiyorlar, Terim'le avrupada esip ligi domine etmişken hoop bir kavga kıyamet ile her şeyi tersine dönderiyorlar.
Taraftarın ağzında o tamamlanmamış başarıların tadı kalıyor adeta.
O yüzden bu iki hocaya karşı istek ve arzu var. Yarım kalan bir şeyler hissediyor insanlar.

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt