Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarper hırbının kafa acan postlarini gorunce zihnimde beliren goruntu bu ;

979d4f51c927c2b0da6b63f874c1f6b5.jpg

Benim de bu

DHHtcrfWsAAXTVQ

bu adama saygım var .
isterse her maçta 5 yiyelim yine de saygım olacak zira yaptırdığı kaliteli transferler takımın çehresini değiştirecek . çöp leş kadromuza 3 level atlattı .
inşallah başarılı olursun bunu samimiyetle istiyorum .

bu adama saygım var .
isterse her maçta 5 yiyelim yine de saygım olacak zira yaptırdığı kaliteli transferler takımın çehresini değiştirecek . çöp leş kadromuza 3 level atlattı .
inşallah başarılı olursun bunu samimiyetle istiyorum .

Uluisik kardes, 3 level atlattigi kadro ile her mac 5 yigeceksek, eski kadro ile devam edelim daha iyi.

kayseri maci sonrasi tesekkur edilip hocalik gorevinden alinip transfer komitesinin basina veya scouting'in basina getirilmeli.

Uluisik kardes, 3 level atlattigi kadro ile her mac 5 yigeceksek, eski kadro ile devam edelim daha iyi.

ne kasdettiğimi anladın sen .
tudor başarılı olur devam eder başarısız olur kovulur elde yine kaliteli kadro olacak.
hamza zamanını hatırlıyorum adam bir anda gözümde büyüyor :)

Adam takımdan bütün istenilmeyen isimleri attı,istediği oyuncuları teker teker aldırdı. Burada hala laf yapan var. Ligin en zevk veren takımı olacağız.

Adam takımdan bütün istenilmeyen isimleri attı,istediği oyuncuları teker teker aldırdı. Burada hala laf yapan var. Ligin en zevk veren takımı olacağız.

adamda tüccarlık var ticarete basıyor kafa,batı kafası var vizyon var ama hocalık namına en ufak birsey yok ,keşke olsada şu var desem

Ulan benim korkum bu Tudor yine evlatçılık yapacak sırf selçuk&tolga gibi elemanlarını kesmemek için
Belhanda'yı sola
Ndiaye 'yi öne
Garry 'yi sağa attı

Yok arkadaş Tudor 'la olmayacak umarım son maçın olur hırvat ...

bu maçı kazanırız kaybederiz tudor iyidir kötüdür o ayrı da ne yapması gerekiyor memnun olmanız için yok tolga oynuyormuşta bilmem ne kadro bu kardeşim tolga oynamasa selçuk oynayacak o oynamasa sinan akılsızı oynayacak max çıkabilecek kadro buydu işte.

S3'ün sahada olmamasini sagladigin icin tesekkurler hoca. Haftaya tolgayi kenara, ndiayeyide geriye cek

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmış. Selçuk gibi adamı çat diye aldı işte kenara, adamın elinde oyuncu var da o mu Tolga'yı oynatıyor. Yedekte Atalay var. İyi ya da kötü teknik direktör onu gösterecek 3-4 hafta içinde ama iyi niyetle ve uygun bir 11 ve yedek formasyonu ile sahaya çıkıyor.

hocam selçuk'u kestin ya helal olsun . feg gelince de tolga'yı kes gerisi kendiliğinden gelir.
sen işine bak köstebeklere aldırma.
en elit teknik adam da olsa şu kadrodan fazlasını çıkaramazdı. aldırdığın kaliteli adamlar için ayrıca teşekkür ederim.

selcugu kesmek basaridir helal

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt