Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma istediği havayı kattı... ben dahil bir cok galatasaray taraftarına tek tek itina ile verdi kapağı

Burada neredeyse tek başıma savundum hocamı. En çok ben hakettim bu sevinci. Yürüyedur hocam, tek başıma da kalsam yine seninleyim.

Skor taraftarları övmesin lütfen. Futbolu bilen realist taraftarlar övebilir. Biz ne iki maçla yukarı çıkarırız, ne iki maçla gömeriz.

Henuz erken insallah basarili.okur diye dua edenlerdenim ama henuz erken daha cok yolu var,havaya girmeyebgerek yok yenilsede gommemek gerekiyordu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya ben zaten müthiş hoca falan demiyorum ama 1 aydır burada sürekli eleştiriliyordu. Daha ne transferler gelmiş,ne hazırlık kampı bitmişti. En azından Eylül ortasına kadar destek verelim diyordum hocaya.

2 senedir rezil durumdaydık. Herkes hemen bir şeyler değişsin istiyor. Hoca bütün çöpleri yolladı, yerine kendi istediği adamları aldırdı. Daha bu başlangıç.

İlk yarıda fanila ile maça çıkmıştı. Devre arasında giy şunu diye bir tişört vermişler herhalde. :D

Takımı daha büyük maçlarda görmek lazım. Açıkçası ofansif organizasyonlar konusunda pek bişey göremedik ama takımın mücadele gücü, isteği çok iyi. Değişiklikleri beğendim ben şahsen, biraz geç olmuş olabilir sadece.

* çöplerden bir kısmını def etti kalanları yedeğe çekti
* yaz kampında müthiş kondüsyon yüklemiş takım hırslı ve saldırgan
* kaliteli adamlar aldırdı inşallah bir iki tane daha aldırır
* skoru buldu oyunu garantiye aldıktan sonra hem yorulan oyuncusunu dinlendirmek sakatlığını önlemek ve alkışlatmak adına oyundan aldı
* selçuk kenesini ısındırdı oyuna almadı onuruyla oynadı ( en çok da buna sevindim )

e bence bu kadarı fazla bile.

inşallah başarılı olursun

Takımı daha büyük maçlarda görmek lazım. Açıkçası ofansif organizasyonlar konusunda pek bişey göremedik ama takımın mücadele gücü, isteği çok iyi. Değişiklikleri beğendim ben şahsen, biraz geç olmuş olabilir sadece.

Ligde başarının anahtarı bu.Şu ikisi demek %90 şampiyonluk demek.

Nee? Bizi Öster gibi bir takıma eleten, eleten diyorum çaba gerekir, geçen sezon rezilleri oynatan bir hocayı sadece Kayserispor'a karşı bir galibiyet aldı diye dilleyecek miyiz? Yo yo beyler ben bunu kabul edemem. Henüz hiç bir somut başarısı yok ancak çokça başarısızlığı mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt