Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Umarım böyle devam edersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henuz erken insallah basarili.okur diye dua edenlerdenim ama henuz erken daha cok yolu var,havaya girmeyebgerek yok yenilsede gommemek gerekiyorduBurada neredeyse tek başıma savundum hocamı. En çok ben hakettim bu sevinci. Yürüyedur hocam, tek başıma da kalsam yine seninleyim.
Henuz erken insallah basarili.okur diye dua edenlerdenim ama henuz erken daha cok yolu var,havaya girmeyebgerek yok yenilsede gommemek gerekiyordu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımı daha büyük maçlarda görmek lazım. Açıkçası ofansif organizasyonlar konusunda pek bişey göremedik ama takımın mücadele gücü, isteği çok iyi. Değişiklikleri beğendim ben şahsen, biraz geç olmuş olabilir sadece.
Bence önceden bunu söyleyebilirdik ama artık o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Anadolu takımları eskisi gibi pısırık değiller, iyi top oynayan takımlar var. O maçlarda oyun planı çok önemli.Ligde başarının anahtarı bu.Şu ikisi demek %90 şampiyonluk demek.