Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-2-1 gibi birşey oluyor. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerde rakipler bize iyi çalışacaktır sıkıntı yaşarmıyız merak ediyorum

böyle sisteme çözüm bulmak çok zor, maç içerisinde değişik taktiklerle oynuyoruz yeri geliyor 5 li yeri geliyor 4 lü oluyoruz

Umarım bizleri kapak etmeye devam edersin. Ama hala konuşmak için erken elbette.

a31edb98f06d0608571cb0cffc954b26.jpg

Öğrenci parasıyla nacizane kupon tutar mı?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hacim o alttakı kodu kapa tutarsa o kodu kullanıp parasını alabilir birisi

bu arada bankoların çok banko değil gibi

Tudor içinde 2 kelam edeyim , bu beklerin mariano ve linnesin hucuma çok çıkması ve önlerinin açılması (rodrigues ve tolga merkeze girip) teknik direktör eli değen birşey çok belli . ve fernando nun stoperlerin arasına girip 3lu defansa dönüyor top bizdeyken ve her formasyonda orta sahada en az 4 kişi var çok kalabalık tutuyor orta sahayı . yani geçen yıl ben bile çıksam bi fark olmazdı ama bu yıl ben çıkarsam çok fark olur oyuncular iyi tamam ama bu kadar kuvvetlı oynaması galatasarayın sadece oyuncu kalitesi ile alakalı değil teknik direktöründe katkısı var . yeni impara"tudor" hayırlı olsun

Ancak bu stilde bir futbolla Avrupada var olunabilir bence,adam modern bir anlayışa sahip hiç değilse.Kendi planına uymayan adam dünya starıda olsa hiç politikayı bozmadan yolladı,istediği adamları aldırtıp bir otorite sağladı(Son yıllarda eksikliğini çektiğimiz şey buydu misal Cavanda,Jong,Sigtorson gibi berbat transferlerin sebebi) Çok büyük stresle başladı sezona Östersund maçından ötürü ama bunu aşabilirse takımın aşısıda tutacak gibi duruyor çok büyük bir iş çıkarmış olur.Bazılarını gönderdiği için kin güden kitleyide hayli üzer

Belki bundan 3 ay sonra bambaşka şeyler konuşacağız ama ben Karabük gibi düşük bütçeli ve tamamen toplama takımla yaptıklarını her hafta izlemiş biriyim. Daha 1.Hafta bizle oynanan maçtan itibaren ne kadar iyi takım yaptığı görülmüştü. Puan veya sıralama olarak çok mu iyiydiler? Hayır.

Ancak özellikle içeride oynanan maçlarda bıraktığı gün ligin en iyi 2.takımıydı. Geçilmez yapmıştı orayı. Deplasmanda ise sadece 1 galibiyet almıştı. Bize geldiğinde en büyük soru işareti de buydu bende.

Bizle Karabük arasında her açıdan büyük fark var. Bizde bu seneye toplama takım olarak başladık. Beklenenden erken uyum sağlandı. Ben gittikçe daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Adem Çakar

biz taktik olarak ne oynuyoruz büyük hocam

fernandoya anlatır gibi anlatırsan sevinirim

Bazı futbol yorumcuları ve taraftarları tam cahil ya. Neymiş oyuncular iyiymiş de, teknik adam olmadan da şampiyon olurmuş da.. Hadi gidin abi hadi gidin.

Zidane öncesi Benitez'in Real'i nasıl yönettiğini gördük. Aynı kadroyla Zidane 2 senedir neler yapıyor. Pep dönemi "babam da yönetir" denilen Barça'nın sonra ne hallere düştüğünü gördük.Sir sonrası çok daha iyi bütçelerle ve kadrolarla United şampiyonluğa bile oynayamadı.

Bu kadar kolay olmamalı futbol yorumlamak ya.. Hadi taraftarlar neyse de bu işten para kazanan adamların böyle sığ yorumları acayip koyuyor.

a31edb98f06d0608571cb0cffc954b26.jpg

Öğrenci parasıyla nacizane kupon tutar mı?

max 90 lira almak için bu kadar maç ezyieti çekilir mi yahu. Bende arada oynuyorum çerezlik çıksın diye 3 max 4 maç atıyorum. İkisi var 1.6 orandan bir tane de 2 üstü oran gelecek banko gözüyle baktığım maçlar misal osmanlı maçı gibi handikaplı maçlar oluyor, genelde 2.20 falan oranlı maçlar 6-7 orana 10 lira at geç.

Veya 5 maç oynayıp 3 tane var kovalayıp 2 tane de maç sonucu oyna. 1.5 oran olsa hepsi 7 oran olur 1.2 lerle falan uğraşmaya değmez yüksek yatıracaksan banko 1.2yi ekle ama düşük kuponlarda gereksiz.

max 90 lira almak için bu kadar maç ezyieti çekilir mi yahu. Bende arada oynuyorum çerezlik çıksın diye 3 max 4 maç atıyorum. İkisi var 1.6 orandan bir tane de 2 üstü oran gelecek banko gözüyle baktığım maçlar misal osmanlı maçı gibi handikaplı maçlar oluyor, genelde 2.20 falan oranlı maçlar 6-7 orana 10 lira at geç.

Veya 5 maç oynayıp 3 tane var kovalayıp 2 tane de maç sonucu oyna. 1.5 oran olsa hepsi 7 oran olur 1.2 lerle falan uğraşmaya değmez yüksek yatıracaksan banko 1.2yi ekle ama düşük kuponlarda gereksiz.
Öğrenci için 10 lira az para değil ?

Defansif problemleri acil çözmesi lazım. Top kontrolü bizde olacaksa buna göre oynamalıyız yok olmuyorsa şok pres artı kontratak tarzı oynamalıyız.

Takım muallak duruma gelince saçmalıyor.

@Adem Çakar

biz taktik olarak ne oynuyoruz büyük hocam

fernandoya anlatır gibi anlatırsan sevinirim

Cok cesitli variasyonlar var sahada Ünsal kardesim, Zaman zaman Fernando´nun stoperlerin arasina girmesi, Maicon ile Serdar´in beke acilmasi, Tolga´nin orta sahin solundan, 6´ya dogru iki pozisyonu birden götürmesi, var. Tudor´un simdiye dek ilk hücum variasyonunu da görebiliyoruz. Assymetric bir oyun var, oyunu sagdan oynayip, sol tarafimizdan sürprir kosular ile gol ariyoruz. Sürpriz bir sekilde Tolga´ya iceri kat etme rolü verilmis. Sürekli iceriye dogru tehlikeli kosular atip, defansi hazirliksiz yakaliyor. Belhanda´da kullanacaktir o alanlari ilerleyen haftalarda. Simdiye dek Tolga´nin kosu randimanini hem ofansif, hemde defansif olarak kullanmasini bildi Tudor, bu konseptinin icinde.

Simdiye kadar bu oyun ile basarili olduk. Ilk iki mac sonuclari aldik. Rakipler bizim hep soldan gelmemize, sag tarafimizin ölü olmasina alisikti. Atak variasyonlarini sag tarafa kaydirmak, sasirtici idi sezon basinda rakipleri acisindan.

Asamoah ve bahsedilen sol acik transferi olunca, ne olacak diye düsünüyoruz.

Son düzenleme:
Bundan sonra biri size:

"Tudor Adam midir?" diye sorarsa deyin ki:

"Adamin dibidir."

Amin.

Kendisine karşı büyük tereddütlerim var ancak inşallah haftalar sonra yanılmışız, iyi ki şans vermişiz deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt