Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He deyip geçin.3-4 ay sonra küfür kıyamet olursa burası o zaman ben de sizin kulağınızı çok güzel çınlatırım

tudor becerir veya beceremez kulüpte olumlu giden havayı bozmaya hakkın yok Galatasaraylıyım diyen hocasına sahip çıkar tudoru zamanında eleştirdik bitti yarın takım kötü yerlere gelirse yine eleştiririz ama şimdi destek zamanı!

tudor becerir veya beceremez kulüpte olumlu giden havayı bozmaya hakkın yok Galatasaraylıyım diyen hocasına sahip çıkar tudoru zamanında eleştirdik bitti yarın takım kötü yerlere gelirse yine eleştiririz ama şimdi destek zamanı!
Hacı,kötü gittikten sonra sokaktaki simitçi de eleştirir :) adam saçmasapan değişiklikler yapıyor ta geçen seneden beri.Bunu söylemenin nesi kötü.Adamın oyunu okuma becerisi yok işte.3-5 maçın içine ettikten sonra bunu söylemenin hiçbir anlamı yok.Öyle yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi.Ben de memnunum takımdan şuanlık ama kötü olan şeyleri de söylememize engel olmasın yani bu

Yav bu kadroyla o 2 takımı yenmemız normal tudor başında olmazsa yeneriz diyorsunda bu kadroyu bu herif kurdu. Getireydin bakalım yerli hocada sabriyi selcugu izleyeydik

Geçen seneki ts-bjk-fb-başak gibi takımlara karşı oynattığı futbol ne çabuk unutuldu.

Hala defans yapamıyoruz.
Sadece yeni gelen oyuncularin hırsı ile ileride basıp köy takimlarina karşı gol atıyoruz.
Ama köy takımlarından gol yemeye devam ediyoruz.

Şu basın mensuplarindan kaçma olayına gelirsek eğer;

Ordan kaçmadı değil ,kacipta ödeyeceği cezayı göze alamadı.

Zaten kafası çalışan ve bilgisi olan bir hoca o soruları kendine sordurtmazdi.

Oturup hakaret yemek ne zamandan beri cesaret göstergesi oldu?

Gerçekten cesareti olan hoca; geçen seneki rezil kadro içinde gençlere şans verirdi ama yapamadı.
Hadi geçen seneyi geçtim,

Şimdi bile 2 fark yaptığımız köy takimlarina karşı bile oyuna genç oyuncu alamıyor.
Hala leşleri oynatıp para kazandırıyor.

Sürün yağlı surat!

Hacı,kötü gittikten sonra sokaktaki simitçi de eleştirir :) adam saçmasapan değişiklikler yapıyor ta geçen seneden beri.Bunu söylemenin nesi kötü.Adamın oyunu okuma becerisi yok işte.3-5 maçın içine ettikten sonra bunu söylemenin hiçbir anlamı yok.Öyle yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi.Ben de memnunum takımdan şuanlık ama kötü olan şeyleri de söylememize engel olmasın yani bu

tamam eleştirebilirsin tabi ki ama ne yeri ne sırası mevzu bu. tudorun eleştirirmesi gereken yanlarını bizde biliyoruz ama şimdilik susuyoruz. sen konuştun tepki çekti kızmayacaksın ya da görüşürüz v.s kelamlar etmeyeceksin cevap atanlara

küfrü hakeden uyeler mevcut

tamam eleştirebilirsin tabi ki ama ne yeri ne sırası mevzu bu. tudorun eleştirirmesi gereken yanlarını bizde biliyoruz ama şimdilik susuyoruz. sen konuştun tepki çekti kızmayacaksın ya da görüşürüz v.s kelamlar etmeyeceksin cevap atanlara

ilgi göstermeyin, onun 15dk'sı da yakında biter

bu ahmet arifin 1 tane olumlu mesajı var mı? 1 tane olumlu mesajı begenmıs mı

DIBZvFlXkAMrmOC

Geldiğinden beri eleştiriyordum fakat bugün Aykut'un basın toplantısından topukları kıçına çarparak kaçmasından sonra, Tudor'un basın toplantısı aklıma geldi. Adama ciddi ciddi saygı duydum. Umarım başarılı olurda ettiğim o kadar hakareti bana yedirir :D

Kayseriye pozisyon vermeyi bırak topu vermedik yaw keza Osmanlı ilk yarısıda öyle sonra performans biraz düştü ama 2.yarı bile daha çok pozisyon bulduk verdiğimiz pozisyonlarda bireysel hata bunlar takım uyumu arttıkça aşılacak

Kayseriye pozisyon vermeyi bırak topu vermedik yaw keza Osmanlı ilk yarısıda öyle sonra performans biraz düştü ama 2.yarı bile daha çok pozisyon bulduk verdiğimiz pozisyonlarda bireysel hata bunlar takım uyumu arttıkça aşılacak

Sonuçta Osmanlı maçı da bir deplasman maçıydı. En son hangi deplasmanda böyle oynadık? Ayrıca hala Feghouli ve olası Asamoah transferinin oyuna katacağı şeyler var. Dediğin gibi takım uyumu da gün geçtikçe daha iyi olacak.

Bir de unutulmamalı ki, Tudor daha 40'lı yaşlara bile gelmemiş bir hoca. Terim-Güneş'ten 25 yaş küçük. Yarı yaşında neredeyse. Mutlaka hataları olacaktır ama kişiliği bunlardan gerekli dersleri çıkaracağını gösteriyor. Bu sezon şampiyon olamasak da sahadaki oyun böyle olmaya devam ettikçe kendisiyle yola devam edilmeli. Belki de Galatasaray için yeni bir kulüp efsanesi, yeni bir FT doğuyor, kim bilir? TD istikrarı uzun vadeli başarı için önemli. Ama nedense mayısta gelecek yeni yönetim takımı şampiyon da yapsa kendisiyle sözleşme yapmayıp FT'yi getirecek gibi hissediyorum. Sonra Luce gibi her giden TD'den sonra yıllarca gazetelerin manşetini süsleyecek "Tudor geliyor" haberleri...

Basın toplantısına çıkması takdir edilesi olabilir ama rezalet bir basın toplantısıydı, baya saçmalamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt