Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
He deyip geçin.3-4 ay sonra küfür kıyamet olursa burası o zaman ben de sizin kulağınızı çok güzel çınlatırımhe diyip geçmek gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He deyip geçin.3-4 ay sonra küfür kıyamet olursa burası o zaman ben de sizin kulağınızı çok güzel çınlatırımhe diyip geçmek gerek
He deyip geçin.3-4 ay sonra küfür kıyamet olursa burası o zaman ben de sizin kulağınızı çok güzel çınlatırım
Hacı,kötü gittikten sonra sokaktaki simitçi de eleştirirtudor becerir veya beceremez kulüpte olumlu giden havayı bozmaya hakkın yok Galatasaraylıyım diyen hocasına sahip çıkar tudoru zamanında eleştirdik bitti yarın takım kötü yerlere gelirse yine eleştiririz ama şimdi destek zamanı!
Hacı,kötü gittikten sonra sokaktaki simitçi de eleştiriradam saçmasapan değişiklikler yapıyor ta geçen seneden beri.Bunu söylemenin nesi kötü.Adamın oyunu okuma becerisi yok işte.3-5 maçın içine ettikten sonra bunu söylemenin hiçbir anlamı yok.Öyle yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi.Ben de memnunum takımdan şuanlık ama kötü olan şeyleri de söylememize engel olmasın yani bu
Yav adamın kurduğu kadro leş diyen mi var burdaYav bu kadroyla o 2 takımı yenmemız normal tudor başında olmazsa yeneriz diyorsunda bu kadroyu bu herif kurdu. Getireydin bakalım yerli hocada sabriyi selcugu izleyeydik
tamam eleştirebilirsin tabi ki ama ne yeri ne sırası mevzu bu. tudorun eleştirirmesi gereken yanlarını bizde biliyoruz ama şimdilik susuyoruz. sen konuştun tepki çekti kızmayacaksın ya da görüşürüz v.s kelamlar etmeyeceksin cevap atanlara
Kayseriye pozisyon vermeyi bırak topu vermedik yaw keza Osmanlı ilk yarısıda öyle sonra performans biraz düştü ama 2.yarı bile daha çok pozisyon bulduk verdiğimiz pozisyonlarda bireysel hata bunlar takım uyumu arttıkça aşılacak