Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim gitmedikçe kim gelirse gelsin başarılı olamayacağımızı kabullenip, sene sonu tazminat ödemeden yolları ayırabileceğimiz Igor Tudor beyefendiyi eleştirmeyi bırakalım.

{taptap}

Ciğerci haricinde iyi ama 3lü defans bize hep ters geldi.

Ciğerci form tutarsa Tudor'un sistemine en uygun oyuncu. Selçuk bitik, De Jong fazlasıyla statik ve mobil değil. Josue ve Ciğerci göbekte uyum sağlarsa Sneijder de oyunun merkezinde patronluk yaparsa bu takım olur.

Size Fatih Terimler mustehak :/

Eyy kenarda iki bağırıp çağırıyor diye Tudor'a methiyeler düzenler yatacak yeriniz yok. Gül kokulu hocam olsaydı elini kalbine götürüp ana avrat düz giderdi hepsine, gün geçtikçe değerini daha fazla anlıyorum.

bruma hakkinda detaya girmemesi guzel.

sonucta 22 yasinda bu cocuk ve takimda tek kabiliyetli ve para edecek oyuncu (sino ve muslerayi saymiyorum. onlar zaten bizde birakir buyuk ihtimal futbolu).

hic gerek yok les basinin onune atmaya.

Sabırlı olmak lazım.

Zor maçlarımız olacak. Takımı hazırlamak için çok antrenman yaptırması lazım

Linnesi oyundan çıkarması hata idi ama olabilir.

Josueyi cikarip Tolgayi almasi da hata. 3 kazma orta sahaya donmesi ozellikle baski yerken buyuk hata. 2 pas yapamadik

bruma hakkinda detaya girmemesi guzel.

sonucta 22 yasinda bu cocuk ve takimda tek kabiliyetli ve para edecek oyuncu (sino ve muslerayi saymiyorum. onlar zaten bizde birakir buyuk ihtimal futbolu).

hic gerek yok les basinin onune atmaya.

Bence girmesi gerekiyordu. Bruma simdi Pazartesi antrenmana donunce terbiye olmus mu olacak. Eger terbiyesizlik yaptiysa ozur dileyene kadar kadro disi birakacaksin. Tukurdugunu yalarsan bir daha otorite kuramazsin

devre arasi gelmis olsaydi suan sampiyonluk yarisinda kesin önde bile olurduk. sonucta adamin elinde sihirli deynek yok üc günde lesh takimi barcelonaya ceviremez.

Bence girmesi gerekiyordu. Bruma simdi Pazartesi antrenmana donunce terbiye olmus mu olacak. Eger terbiyesizlik yaptiysa ozur dileyene kadar kadro disi birakacaksin. Tukurdugunu yalarsan bir daha otorite kuramazsin

basin acisindan soyledim.

bunu modern avrupa ulkelerinde yaparsin guzel bir aciklama ile.

ama burda zaten ne yapsakda sallasak diye bekleyen bir basin var.

onlara olabildigince malzeme vermememiz lazim.

Bruma'nın varolan egosu daha da büyür bu maçın sonucuyla. O yokken kazanamadık sonuçta, şımarıyorsa eğer daha da şımarır şimdi.

üzerinde ölü toprağı olan takımda birşeyleri değiştirebileceğinin işaretini bugün verdi.. gelecek sezon takviyeli iyi bir kadroyla güzel işler yapacağına inanıyorum..

Sir Ferguson-ManUtd / Fatih Terim-GS .. Aynı olay, sabretmek lazım bir süre.

devre arasi gelmis olsaydi suan sampiyonluk yarisinda kesin önde bile olurduk. sonucta adamin elinde sihirli deynek yok üc günde lesh takimi barcelonaya ceviremez.

Tudor un işi çok zor. Riekerink'in lesh kadrodan yarattığı az gol yiyen farklı kazanan bir takimi sadece bozabilir, üstüne koyması imkansiz gibi.

Ciğerci form tutarsa Tudor'un sistemine en uygun oyuncu. Selçuk bitik, De Jong fazlasıyla statik ve mobil değil. Josue ve Ciğerci göbekte uyum sağlarsa Sneijder de oyunun merkezinde patronluk yaparsa bu takım olur.

Ciğerci demek beyinsiz geri zekalı bir Orta saha demek. Bunu bugün bir daha gördük.
Joshua nın yanına genç takimdan Orta saha oyuncusu koysak daha faydali olur

Riekerink bye imratudor olley be oley. Şu adamın gördüğü destek tipik liseli saplantılısı yani hiç bir şey yapmadan bu kadar rağbet gösterirsen olacağı bu. Taktik dehasıynan o müthiş el kol hareketleriylen bu akşam Rize'den 1 puanla dönüyoruz teşekkürler imparatudor teşekkürler Riekerink olsa 0 puanla dönerdik. Fark var.

bir
Terim sıtma ise sabaha kadar titremeye razıyız. Son 20 yılımızdan çıkınca 3. büyük oluyoruz. Ki onun öncesinde zaten hemen hemen öyleydik.

Bizi bir 50 milyon borca daha sokup komisyonunu,tazminatini cebine indirip çeker gider arkasina bakmaz bile. Taraftara
ise gözyaşlı mendilleri kalır.

Riekerink bye imratudor olley be oley. Şu adamın gördüğü destek tipik liseli saplantılısı yani hiç bir şey yapmadan bu kadar rağbet gösterirsen olacağı bu. Taktik dehasıynan o müthiş el kol hareketleriylen bu akşam Rize'den 1 puanla dönüyoruz teşekkürler imparatudor teşekkürler Riekerink olsa 0 puanla dönerdik. Fark var.

Riek olsa tolgayi almaz 3 puanla donerdik.

Hoca ile konunun ilgisi olmadigini anlayin artik.

50 teknik adam daha mi almak lazim asil sucun dursun denen capsizda oldugunu anlamak icin??

Benim icin degisen birsey yok. Ft bile bir macta bir sey degistiremez. Ama sunu gordum ki adam gercekten futbolcularin oyuncagi olmaz. Tak diye Selcuk'u cikartti , takim it gibi kostu ve puan kaybetsek bile bir iki pozsiyon harici defansimiz acik vermedi. Tabi her zaman ki gibi sansizliklar bizi yakti mesela her topun bize carpip disari cikmasi yada her donen topun rizede kalmasi. Sabir , sabir , sabir...

Futbol proflarida lutfen cok konusup kafa agritmasin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt