Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini hodcam ilk macinda Juventus'a saha'yi dar etmisti, sen git dersini calis Tudor, adam degilsin, hoca hic degilsin.

Bruma'yi kesmek nedir arkadas? Bu serefsiz yonetim Yasin denilen kari kilikli serefsizi bile kesemiyor, en iyi oyuncunu nasil kesiyorsun? Sen kime mesaj yolluyorsun? Sen kimsin Tudor?

Allah belani versin senin, Karabuk'teki koyune don

Son 3.5 yılda hiçbir teknik direktör Galatasaray'ın başında 1 seneyi tamamlayamadı.

C440d_qWcAAotCG.jpg

Yönetim ve oyuncular dururken kendisini suçlu bulmak yersiz.

{taptap}

jan-olde-riekerink-cropped_16y6gnsucfg7a1eat15v8ebne3.jpg

Muthis taktiksel degisikler, seni Hodjcam ile birlikte alkisliyoruz.

Ya adam gelir gelmez takımın yıldızını kadro dışı bıraktı, maç içinde öndeyken 3 ön liberoya döndü üstüne bi de defansı üçledi sanki çok lazımdı. Bi de koşan oyuncu fetişi var. Tolunay Kafkas işleri tamamen adı Tudor olunca hocaya sabredeceğiz oluyor:D

Riekerink Rizespor maçını farklı kazanırdı.
Güçlü başakspor ve ters kayseri den sonra seri galibiyetlere başlayacaktik. Kuş kökenli Mendil operasyonu yedik göz göre göre.

Bugün bruma,joshuayi oynatacakti.

Linnesi kenara Alan joshua,brumayi oynatmayan, saatli bomba chedyou,cigerciyi oynatan tudor dan cacik olmaz.

Şöyle bir baktım televizyonlara ve hocamı sonuna kadar savunmaya karar verdim.

Medya ağzından salyarak saçarak aşırı eleştiriyor hocayı, hatta Trtspor'da Giray denen amip Yugoslav lobisi aldırdı diyor, duyunca kahkaha attım.Bizim yararımıza olacak her şey aşırı eleştirir medya

Dursun'u götürene dek ve götürdükten sonra bile hocayı savunmak lazım

Ya adam gelir gelmez takımın yıldızını kadro dışı bıraktı, maç içinde öndeyken 3 ön liberoya döndü üstüne bi de defansı üçledi sanki çok lazımdı. Bi de koşan oyuncu fetişi var. Tolunay Kafkas işleri tamamen adı Tudor olunca hocaya sabredeceğiz oluyor:D

Egotör sesleri bunlar . Brumayi oynatmamak egoculuk başka birşey değil. Vitaminsiz mendil taraftarina prandelli,egotör yakışır.

Medya ağzından salyarak saçarak aşırı eleştiriyor hocayı, hatta Trtspor'da Giray denen amip Yugoslav lobisi aldırdı diyor, duyunca kahkaha attım.Bizim yararımıza olacak her şey aşırı eleştirir medya

gscimbom yönetici forumunundan taze çıkmış 1 post

Geçti o tren. Şimdi mi geldi aklınıza Dursun ?

Hoca futbolcuları soyunma odasına kilitlemiş, haşlıyormuş.

Twitter da yazılıyor, doğru mu bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt