- 20 Haziran 2011
- 57.715
- 63.079
- 4.533
İmparatorun sene sonu donusune sicak bakarsin herhalde artikŞahsen Beşiktaş maçını da yenilirsek istifaya davet ederim, madem puan kaybedeceğiz ne diye Riekerink gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparatorun sene sonu donusune sicak bakarsin herhalde artikŞahsen Beşiktaş maçını da yenilirsek istifaya davet ederim, madem puan kaybedeceğiz ne diye Riekerink gitti
İmparatorun sene sonu donusune sicak bakarsin herhalde artik
Yeni sezon bir an önce gelsin.Neler yapabilecek görelim.
hocanın![]()
Muthis taktiksel degisikler, seni Hodjcam ile birlikte alkisliyoruz.
Seneye gelseydi madem şimdi ne işi var ?
Ya adam gelir gelmez takımın yıldızını kadro dışı bıraktı, maç içinde öndeyken 3 ön liberoya döndü üstüne bi de defansı üçledi sanki çok lazımdı. Bi de koşan oyuncu fetişi var. Tolunay Kafkas işleri tamamen adı Tudor olunca hocaya sabredeceğiz oluyor![]()
gscimbom yönetici forumunundan taze çıkmış 1 postŞöyle bir baktım televizyonlara ve hocamı sonuna kadar savunmaya karar verdim.
Medya ağzından salyarak saçarak aşırı eleştiriyor hocayı, hatta Trtspor'da Giray denen amip Yugoslav lobisi aldırdı diyor, duyunca kahkaha attım.Bizim yararımıza olacak her şey aşırı eleştirir medya
Dursun'u götürene dek ve götürdükten sonra bile hocayı savunmak lazım
Şöyle bir baktım televizyonlara ve hocamı sonuna kadar savunmaya karar verdim.
Medya ağzından salyarak saçarak aşırı eleştiriyor hocayı, hatta Trtspor'da Giray denen amip Yugoslav lobisi aldırdı diyor, duyunca kahkaha attım.Bizim yararımıza olacak her şey aşırı eleştirir medya
Dursun'u götürene dek ve götürdükten sonra bile hocayı savunmak lazım
Seninhocanın
Hoca futbolcuları soyunma odasına kilitlemiş, haşlıyormuş.
Twitter da yazılıyor, doğru mu bilmem
Geçti o tren. Şimdi mi geldi aklınıza Dursun ?
and olsun kı hepınızı yollayacagız