Yaptığı değişikliklerin tecrübeyle, oyuncularla falan alakası yok kötü teknik direktörlükle alakası var. Maçı Tudor verdi ne diye götünüzü yırtıyorsunuz ki? Bak bişey diyeyim, futboldan anlamayı vs. geçelim baskı yiyen bi takımsın bu baskıdan nasıl çıkarsın çok basit soru. Selçuk ve De Jong'un beli dönmediği için geriden hiçbir şekilde çıkamadık. Çünkü top onlara gelince de geri verdikleri için 2.yarı maç öyle salak bir döngüye girdi. Yapılacak iş Selçuk veya De Jong'u dışarı alıp Josue'yi oraya çekmek başka bişey değil, o şekilde baskıyı biraz daha kırarsın. Josue'yi dışarı çıkarıp Tolga'yı alıp takımı iyice geriye yaslamak çözüm değil bu sefer tamamen hücum gücü bitti ki daha yarım saat falan vardı. Bunun da takıma yeni alışmayla dur daha 1 hafta oldu ile alakası yok bu tamamen oyunu okuma odaklı bir sorun, o yüzden sabıra falan da lüzum yok işi bilen antrenör bence tam olarak böyle yapardı. Bence uğraşmaya gerek yok kendi kendimizi gazlamayalım rakipler hediye etmediği sürece bu arkadaşla iş olmaz gibi. Takımın bok gibi olmasını da es geçmiyorum. Maçın en iyisi Linnes'i çıkarmasına girmedim daha umuyorum bi sebebi vardır.