Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degisiklikten once josue ve linnes olu gibi bakiyorlardi bilmem farkettiniz mi ama

Yaptığı değişikliklerin tecrübeyle, oyuncularla falan alakası yok kötü teknik direktörlükle alakası var. Maçı Tudor verdi ne diye götünüzü yırtıyorsunuz ki? Bak bişey diyeyim, futboldan anlamayı vs. geçelim baskı yiyen bi takımsın bu baskıdan nasıl çıkarsın çok basit soru. Selçuk ve De Jong'un beli dönmediği için geriden hiçbir şekilde çıkamadık. Çünkü top onlara gelince de geri verdikleri için 2.yarı maç öyle salak bir döngüye girdi. Yapılacak iş Selçuk veya De Jong'u dışarı alıp Josue'yi oraya çekmek başka bişey değil, o şekilde baskıyı biraz daha kırarsın. Josue'yi dışarı çıkarıp Tolga'yı alıp takımı iyice geriye yaslamak çözüm değil bu sefer tamamen hücum gücü bitti ki daha yarım saat falan vardı. Bunun da takıma yeni alışmayla dur daha 1 hafta oldu ile alakası yok bu tamamen oyunu okuma odaklı bir sorun, o yüzden sabıra falan da lüzum yok işi bilen antrenör bence tam olarak böyle yapardı. Bence uğraşmaya gerek yok kendi kendimizi gazlamayalım rakipler hediye etmediği sürece bu arkadaşla iş olmaz gibi. Takımın bok gibi olmasını da es geçmiyorum. Maçın en iyisi Linnes'i çıkarmasına girmedim daha umuyorum bi sebebi vardır.

Bu adamı eleştirecekler dursunun başlığa yallah

tapa
a
l
k

2 gunde ne sistemini ne de istediklerini sahaya yansıtabilirsin ,butun sene yatan heriflerden tempo beklersen ikinci yari oyundan dusup sicmamiz normaldi ,seni devre arasi getirmeyen yonetimin abv

Hocam yanlis yaptin. Kumar oynadin kaybettin. 2. yari tam Brumalik macti. Besiktasa da yenildin mi arkanda taraftar falan da bulamazsin. 2 macta faturani kesip eline verirler. Burasi Galatasaray.

Oynatmamayı anlarım da Bruma'yı yedeğe koyacaksın, şov yaptı kendince.

naptı da batırdı ya hemen vurmaya başladınız tek hatası linnes calık degisikligi

Galatasaray bu sene deplasman galibiyeti aldiysa, genel olarak Bruma sayesinde oldu. Keske Bruma üzerinden mesaj vermeye kalkmasaydi hoca. Bruma´siz da yenebilirdik bugün, ama Bruma´yi kesmeye puan durumu geregi lüksümüz yoktu aslinda.

çok kötü teknik direktör
umit-ozdag-yine-hakli-cikti.jpg

sanssız adam ya. rize tarihinde ilk kez frikikten gol atıyorlar ve berabere kalıyoruz.

Tek hatası var, o da muhtemelen takımını tanımadığı için yaptığı bir hata, oyunu savunmaya çalıştı. Savunma çabası hele ki mevcut Galatasaaray kadrosu ile bu imkansızdı umarım hatasından ders alır. Oyuncu değişiklikleri ve maça müdahaleleri aslında yerindeydi. Eğer gerçekten ceza kesen, birilerini adam eden bir hoca ise takımında ayar verilmesi gereken adamları görmüştür diye düşünüyorum umarım gerekeni yapar. Ayrıca şunu belirteyim bu takımda Sabri'nin yeri yok, hoca da bunu görmelidir.

Doğru ya maç çevirecek adamı ben kadro dışı bıraktım. Sinan hiç aratmadı son 15 dakika nede olsa bu oyuncuyu. Neden hemen eleştiriyoruz ki. :)

Uc idmanla maca cikmis adama ilk macta kotu diyen dunya futbolunun onde gelen fenomenleri forumumuzda ne mutlu bize!? Yazik ki baska yerde yazamiyor,konusamiyorlar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şahsen Beşiktaş maçını da yenilirsek istifaya davet ederim, madem puan kaybedeceğiz ne diye Riekerink gitti

Ikinci golü bulmalisin. Hic pozisyon vermesen de, olayi sansa birakmaya gerek yok. Zakim yorulunca baski yemeye basladik, bir duran top ile bitirdiler maci. Ama Tudor daha yolun en basinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt