Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek maç xd falan diyen olucak da Rize'de kalabilir direk hiç uğraşmasın 2 tarafta.

kötü basladi

3 gün de zaten farkli bi futbol beklemiyordum ama galibiyet lazim di ve basaramadik

Riekerink olsa beraberede kalamazdık

Heyya heyya heyya

Elinde sihirli değnek yok.2 günde neyi değiştirecek hele bu rezil oyuncularla.sabri semih selçuk oynamaya devam eder bu herifte td çöplüğünde yerini alır

tapa
a
l
k

kendısıne guvenıyorum seneye sampıyon yapacaktır

2. yarıda kötü giden 15 dk'ya geç müdahale etmesi dışında hatası yoktu. Eldeklerle böyle oluyor. Ama Rodriques özellikşe maçın kırılma anlarında hayal kırıklığıydı. Tolga'da kaç haftadır kötü, De Jong'da 60'dan itibaren kesiliyor. Bunları umarım görürsün hocam. Ben mücadelesi eksik takım, kötü gidişatta sorumluluk almayan futbolcu görmek istemiyorum artık

Biri ekşi sözlük'te "kulübedeki hareketli hocayla başarı gelseydi yılmaz vural'ın 5 şampiyonlar ligi kupası olurdu." diye entry girmiş maç başlığına.

Katılmadan edemedim bu lafa.

Sen git takımın en skorer oyuncusunu ilk on sekize alma sonra yedek kulübesinden el kol yaparak gol attırmaya çalış.

zaten değiştirmeden 10 dk önce takım yokları oynuyordu yemek üzereydik müdahale etti. önce kimi alsaydı sinan ımı?

Hocanın bile çöpunu buluyoruz.
Alın size Tudor.

Köy takımının köylü hocası.
Birde bu herif için cesur diyorlardı.
Elinden gelse 10 stoperle oynayacak.

Seninde abv dursun.

SARI-KIRMIZI!

Başarılı olmanı çok isterim. Ama ders alman gerek.

Ders 1: Bruma kararın sadece hata değil aptallık. Galatasaray hocası otorite sağlamak için saçmalamaz. Hele hele en etkili oyuncusu üzerinden bunu yapmaz.

Ders 2: Josue ve Linnes iyi oynayan, Selçuk ve Yasin berbat oynayanlardı. Oyuna müdahalelerin zamanlama olarak doğru, tercih olarak yanlış.

Ders 3: Galatasaray 3 stoperle oynayacak takım değil bu ligde.

Kısacası saçmaladın bugün. Tekrarı olmasın.

Bunu hoca diye basimiza bela eden her kim varsa allah onunda belasini versin, yok taktisyen, yok simeone yok soyle yok boyle. Gidiyor sacma sapan bir skor'da 1 defansif orta saha ve 1 tane stoper aliyor, ne diye aliyorsun arkadasim? Bu mudur taktiksel hoca?

Bruma konusunda kendisine bir lafım yok lakin 2. yarıda Tolga'yı oyuna alması intihardı. Tolga'nın hali geçen haftadan belli zaten bunu görmeliydi. Golü de yedirdi ve rahatladı.

Bi sakin ya..degisiklikleri normal ona kizacaginiza sigir tolganin yaptigi faule son dakika kendini atmasina yasin malinin kafasina bakin.3 4 gunde napacakti? 1-0 dan sonra kontralarimiz brumayla boyle etkisiz olmazdi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt