Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
ne yapalım yani hoca mı değiştirelim şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapalım yani hoca mı değiştirelim şimdi
kadronun ekmeğini yiyen 3.sınıf vasat altı bir antrenörsün
dursun özbekin kurduğu kadro işteKadro geldiğinde böylemiydi boş konuşmayın iyi ki 1 maç kötü oynadık başladınız sallamaya tamam hatalıydı dersin bugün özelinde , maç için eleştirirsinde kadronun ekmeğini yiyen ne demek ?
dursun özbekin kurduğu kadro işte
ne yani, bu kadro bu vasat altı 3.sınıf tudor olmasa kurulamaz mıydı?
mariano maicon gomisi tudor harici tanıyan yok muydu?
Yoo hayır ama bu tavırların sebebi ne? Bu konu başlığında Tudorun yine aynı hataları yapmasının konuşulması neden bu kadar rahatsız ediyor? Bu konuda satranç üzerine falan mı konuşalım anlamıyorum ki. Adam kaç aydır başımızda ve yine zor geçen bir maçta aynı taktik hatayı yapıyor. Buna puan kaybınında etkisi ile tepki vermek kadar doğal bişey yok.ne yapalım yani hoca mı değiştirelim şimdi
Kim bu düşmanlar bir açıklayın rica ediyorum. İkide bir düşman kelimesi, kim bunlar ama isim vererek böyle ortaya laf atıp eleştiren herkesi töhmet altında bırakarak değil? Galatasarayın daha iyi olması için aynı taktiksel hatayı yaptığı için eleştiren biz taraftarlar mı düşman oluyoruz? Hangi kritere göre düşman oluyoruz Galatasaraya mesela onuda merak ettim doğrusu?Düşmanlarını üz be Tudor,Artık hücumda daha aktif olmalıyız kanatsız olmaz bu iş