Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga 4 değil 44 gol atsın onu kanatta oynamak tam anlamıyla gerizekalilik . Umarım artık gerçek bir sol kanatla oynarız. 4 haftadır sol kanattan gelemiyoruz ya bu teknik direktör denen kişilik yüzünden

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 haftada 4 gol attı Tolga. O konuda bir şey diyemezsin ama tutmadığını görerek, gol geliyorum demesine rağmen değiştirmemenin hiçbir mantıklı açıklaması yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şenol kiralık, çıkma, vasat oyunculardan oluşan kadrolar ile üç kuruşluk Beşiktaş'ta harikalar yarattı iki senedir.
Aynı kadroları buna versen ilk 10'a giremez.

Bu adam iki baski gordu mu kendinden geciyor sacmalamaya basliyor.

Bu derbi filan kazandiramaz takima. Takim kazanacagi varsa bu adam kaybettirir.

Kim bu düşmanlarına bir açıklayın rica ediyorum. İkide bir düşman kelimesi, kim bunlar? Galatasarayın daha iyi olması için aynı taktiksel hatayı yaptığı için eleştiren biz taraftarlar mı? Hangi kritere göre düşman oluyoruz Galatasaraya?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mantıklı eleştirenlere lafım yok.Lafım tek maçla,tek hatayla yangın yapanlara ve herşeyi yok sayanlara eğer bunlardansan üstüne alınabilirsin.Ndiaye 2 tane milli maç oynadığı için çıktı mesela ki ilk yarıdaki iyi oyununu sürdüremiyordu 2.yarı,Keza yine Serdarın sakatlığına denk geldi haftaya tam iyileşmeden koyarsa bende eleştiririm ders çıkarmadığı için,Feghouli için yaptığı beklemeyi eleştiriyorum ama adam hazır değil cidden onun fark yaratışı kalitesiyle alakalı

Ek planlama yapması lazım. Her takımı presle boğarak yenemezsin. iyi pas yapan, yetenekli oyuncuları olan takımlara karşı bu gece ki gibi tıkanıo kalırız. Değişiklik rezilliklerinden farklı olarak buna da bir önlem alması lazım. Elinde iyi bir kadro var sol taraf hariç, birçok farklı sistemi oynatabilir. Ama bu adamda o ışığı görmüyorum ben. Bu gece rakip Başakşehir olsa 4'lük olmuştuk

Su basit deplasmanda yaptiklarini görünce Kadiköy, Basaksehir ve Dolmabahçe deplasmaninda yapacaklarini 4 gözle simdiden bekliyorum.

27 deplasman maçi / 7 galibiyet; Tudor'

Deplasman karnesi ortada

Ders cikarmasi lazim ama belli ki cikarmiyor cünkü gecen sezon rize deplasmaninda ayni son ile karsilastik

umarım ders cıkarır nedir o selcuk hamlesi,feghouliyi dalga geçer gibi son 2 dkda oyuna almak

Çok iyi ana futbol şablonu var ve iyide hazırlıyor takımı.

Ama oyun okumada sıfır
Oyuncunun sahada yorgunmu değilmi analizi sıfır
B oyun şablonu yok gibi ki bugün Antalya gibi sıcak havaya göre b planın olmalı. Yine sınıfta kalıyor.

Park the Bus b planı heee pardon.

Allahtan Antalya gibi sıcak deplasman kalmadı artık galiba bu sene. Hoca geliştirmeli kendisini kesinlikle. Yaşı genç. Bu takım eksiklerine rağmen bu sene havayla gazla şampiyon olur ama avrupa da ve uzun vadede zor bu eksikler ile.

Bu yatirim asla cope gitmez. Oyuncular kaliteli.

En fazla Tudor gider yerine biri gelir yine sampiyon oluruz.

Hamza'lı sezona benzemez bu. Bjk ve Başakşehir gibi 2 sağlam takım var ve bunlar kolayına puan kaybetmiyor. Tudor'un gitmesine sebep olacak şey 3-4 hafta puan kaybetmektir, böyle bir lüksumuz da yok.

Çok korkak. Öne geçtiğimiz her deplasmanda 10 kişi savunma yaptıracak gibi gözüküyor

Hatalarınadan umarım ders alır artık Selçuk'u da silersin. Yoksa yakın zamanda vururlar kıçına tekmeyi olur biter.

Maça girer girmez Selçuk'un yaptıklarını tek tek yazıyorum.

1. Gitti utanmadan Muslera'dan kaptanlık bandını aldı geldi. Muslera oyundan çıkmadıkça alınmaz yapılmaz böyle bir şey. Hele senin gibi bitik hiç yapamaz.
2. Gomis çok iyi kaçmışken pası atmadı Gomis bile delirdi.
3. Topları kaybetti üzerine sakatlık numarası yaptı.
4. Frikik pozisyonunda Maicon 2 kere geldi vurmak istedi. Hırsla kendin vurmak istedin. Maicon bile sana tiksinerek baktı.

Ben bir taraftar olarak bunları görüyorum sen göremiyorsan Hoca yolun açık olsun çok yakın zamanda kendini başka bir yerde bulursun. Umarım hatalarını görür ve ders alırsın. Cidden bizimle beraber büyümeni istiyorum zira.

Çok iyi ana futbol şablonu var ve iyide hazırlıyor takımı.

Ama oyun okumada sıfır
Oyuncunun sahada yorgunmu değilmi analizi sıfır
B oyun şablonu yok gibi ki bugün Antalya gibi sıcak havaya göre b planın olmalı. Yine sınıfta kalıyor.

Park the Bus b planı heee pardon.

Allahtan Antalya gibi sıcak deplasman kalmadı artık galiba bu sene. Hoca geliştirmeli kendisini kesinlikle. Yaşı genç. Bu takım eksiklerine rağmen bu sene havayla gazla şampiyon olur ama avrupa da ve uzun vadede zor bu eksikler ile.

Renktaş her konuda üst düzey olsa çoktan gitmişti üst liglere ama bunu da kapatmanın bir yolu var kendine iyi yardımcı antrenörler seçersin. Ben çok merak ediyorum kendisini kenarda kimse uyarmıyor mu?

Renktaş her konuda üst düzey olsa çoktan gitmişti üst liglere ama bunu da kapatmanın bir yolu var kendine iyi yardımcı antrenörler seçersin. Ben çok merak ediyorum kendisini kenarda kimse uyarmıyor mu?
Yardımcısı var yanında. Konuşuyorlar da ne konuşuyorlar bilmiyorum yani. Havadan sudan konuşmuyorlar herhalde ama yani. Yardımcısı da yetersiz demek ki bazı konularda

Mantıklı eleştirenlere lafım yok.Lafım tek maçla,tek hatayla yangın yapanlara ve herşeyi yok sayanlara eğer bunlardansan üstüne alınabilirsin.Ndiaye 2 tane milli maç oynadığı için çıktı mesela ki ilk yarıdaki iyi oyununu sürdüremiyordu 2.yarı,Keza yine Serdarın sakatlığına denk geldi haftaya tam iyileşmeden koyarsa bende eleştiririm ders çıkarmadığı için,Feghouli için yaptığı beklemeyi eleştiriyorum ama adam hazır değil cidden onun fark yaratışı kalitesiyle alakalı
Ben hala daha Selcuğu almasını eleştiriyorum. Feghouli hazır değil mi, al yasini, en azından alsın topu yürüsün ileri. Selcuğu oyuna alıyorsan tek amaçın vardır, takımı geri yaslamak. Geri yaslanan her takım bir şekilde golü yer. Diğer konuya gelecek olursak, konu üzerime alınmak değil, ortaya atılan her laf ortamdaki herkesi töhmet altında bırakır. Bana kızma darılma ama bu terbiyesizliktir. Bir Cafede ortaya bir laf at, dayak yersin.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt