Selçuku kesip yedeğe aldığı gibi , yedekten de oyuna sokmazsa sıkıntı yaşamaz selçuku oyuna aldığı an puan kaybı yüzde 80 gelir.
işte bu hafta 2 haftalık milli takım dönüşlerinde biraz muhtaç kaldı gibi.
Valla duran toptan gol yedik ama bunun duran toptan ziyade uyuduğumuzdan yedik. Onun dışında onca duran topta hazırlandık ve hiç tehlikeli bir pozisyon vermedik.
Bu konuda çok çalışıldığı barizdi. Bu da beni mutlu etti.
Şimdi bu kadroya aktif olarak Linnes çıkıp Lato, Tolga çıkıp Feghouli girdiğinde sağ ve sol kanatlar Feghouli ve Garry tarafından alınacak.
Eğer belhanda uyumaya devam ederse de onun yerine mecburen Ndiaye gelir, ortaya da Tolgayı almak zorunda kalırız mecburen.
Benim için en büyük soru işareti belhanda.
bjk nin forvet arkasına batığımda Talisca(oğuzhan)-Q7-Babel i görüyorum. Bu 3 lü gol ve asist üretimi olarak Belhanda, Rodrigues, Feghouli karşısında daha etkin malesef.
Burada belhanda nın pek gol tehdidi yok. Bu da bizim handikapımız. Şu ana kadar bu orta sahada Tolga enteresan bir katkı sağlamıştı ve öyle geldik. Ama artık zor.
Ne zaman biz Garyi yedeğe alıp yerine daha oyunu iyi okuyan daha gole yakın bir sol kanat alırız, ne zaman belhandayı yedeğe alıp daha golcü-asistçi bir forvet arkası alırız o zaman rahatlarız.
Şu ana kadar nazar değmesin Gomis de olağanüstü performans gösterdi.
Dolayısı ile zaman zaman biz gol problemi yaşayacağız bu kaçınılmaz. Öndeki 4 adam da gol atmaya ve attırmaya çok yakın adamlar olmalı.
Umarım önümüzdeki haftadan itibaren Fegh ve Gary bu konuda iyi çalışırlar.
Ve yine umarım Tudor Garyi kesip Tolgayı sol kanat oynatmaz.
Dursun TV ye çıktığında sol öne ve arkaya adam alıcaz demişti. Belli ki sol kanat eksikliğimizi yönetim biliyor ama alamadılar.