Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapalım yani hoca mı değiştirelim şimdi
Gerçekten şampiyonluk istiyorsan eğer 1 saniye bile düşünmeden hemen şimdi hocayı değiştirmek lazım.

Ama amacın kulübü batırmak ise yapacakların aynen söyle olurdu:

Kadroya yaşlı ve mental sorunu olan oyunculara 3 katı para vererek önümüzdeki 5 seneyi çöpe atmak.

Futboldan anlamayan anadolu takımı hocası ile sezona devam etmek.

Elindeki yıldızları yok pahasına satıp
Takımı karıştıran işe yaramazlari kadroda tutup maç satmalarinin önünü açmak.

Emin adımlarla batma yolunda ilerliyoruz

Yaşlı oyunculara

Sürün yağlı surat!

Selçuk'un başını ezerse şampiyonluk şansımız artar.Yok kaptan bozuntusunu oynatmaya devam ederse tekmeyi basalım.

Furkana yazdigim mesajda yazdim onu.
Bende gördüm evet ama mental sorunun yaninda ileride top tutamamanin etkisi var.
Disaridan ileri cikin en fazla iki pozisyon dayanir, iki pozisyon sonra kendini yine geride bulursun.
Bu isin en etkili yolu degisiklik ile müdaheledir.
Selcuk müdahalesi hem eksik birakti hemde bizim takima yanlis mesaji, rakip takimada istedigi mesaji vermis oldu.
Ben bu maça 0 puan yazdim dünkü oyuna
Hocaya sallamak sacma olur
Takım olarak kötüydü özellikle orta saha gomis hariç ileri uç
Herkesin bildiği fegholuinin hazır olmadığını buna göre en uygun selcugu gördü
Daha geçen mac yasin e neler denirdi oyuna girince sinan a yapılan zaten ortada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu maça 0 puan yazdim dünkü oyuna
Hocaya sallamak sacma olur
Takım olarak kötüydü özellikle orta saha gomis hariç ileri uç
Herkesin bildiği fegholuinin hazır olmadığını buna göre en uygun selcugu gördü
Daha geçen mac yasin e neler denirdi oyuna girince sinan a yapılan zaten ortada

Ne yazik ki cok iyi niyetli davraniyorsun cünkü Galatasaray takimi hocaligi iste böyle maclari kazanmaktan geciyor.
Buradaki mesela yasine veya sinana söylenenler yapilanlar degil, bitik oldugunu sagir sultanin duydugu birini oyuna alarak takima verdigi yanlis mesaj.
Seninle ayni fikirde degilim, dünki mac her ne kadar kötü oynasak bile Selcuk degisikligine kadar takim savunmasi bakimindan fena gitmiyordu.
O degisiklik ile ne yazik ki iki puan kaybettik.

Ne yapacak mıydı?Ndiaye'yi oyunda tutabilirdi.Tolgayı oyundan alıp yerine feghouliyi alabilirdi.Ya da feghouliyi 84. dakikada oyuna almayıp daha erken alabilirdi.Belhandayı çıkarıp yerine sinanı alabilirdi.Selçuk gibi bitmiş birini orta sahaya almayıp dinamik birini alabilirdi.Yada bak bir fikir daha geldi aklıma tolgayı orta sahaya çekip ndiaye tolga fernando yu çakılı olarak oynatıp ileriye feghouli sinan gomis üçlüsünü atabilirdi.Hiçbirini yapmadı.Statta o kadar belliydiki antalyanın golü atacağı bizimle beraber maçı oturup izlemeyebilirdi.
Antalya nın gol atacağı belli falan değildi atılan golde ortada
Sinana düne kadar sövüp bugün alalım demek gerçekçi gelmiyor keza yasinide
Hoca kulağını tıkayıp işine bakacak
Çünkü herkesi memnun edemez
Bunları senin özelinde demiyorum genel olarak söylüyorum

Bıktım şu tüketmeye meraklı taraftardan. Adam kadrosunu kurmuş,kampını geçirmiş, 4 maçta 10 puan yapmış, belki kimsenin beklemediği kadar iyi oyunlar oynatmış ama ilk puan kaybında hemen "bu takımın hocası değil" lafları yine başladı.

Eskilerden kalma argümanlarla laf söylüyorlar. Azıcık Avrupa Futbolunu takip edin ya. Ne eksiği tecrübe mi? Tecrübe o kadar önemli olsaydı Lucescu,M.Denizli hala iş yapardı.

Futbol sürekli değişiyor ama bazılarının kafası hala geride kalmış işte. Tudor'a sonuna kadar güveniyorum, inanmayan da gölge etmesin. Sene sonu kim haklı göreceğiz..

Ne yazik ki cok iyi niyetli davraniyorsun cünkü Galatasaray takimi hocaligi iste böyle maclari kazanmaktan geciyor.
Buradaki mesela yasine veya sinana söylenenler yapilanlar degil, bitik oldugunu sagir sultanin duydugu birini oyuna alarak takima verdigi yanlis mesaj.
Seninle ayni fikirde degilim, dünki mac her ne kadar kötü oynasak bile Selcuk degisikligine kadar takim savunmasi bakimindan fena gitmiyordu.
O degisiklik ile ne yazik ki iki puan kaybettik.
Takım savunması derken dalga dalga antalyami geldi
Takım savunmasi iyiydi sorun hücum yapamamakti

Bıktım şu tüketmeye meraklı taraftardan. Adam kadrosunu kurmuş,kampını geçirmiş, 4 maçta 10 puan yapmış, belki kimsenin beklemediği kadar iyi oyunlar oynatmış ama ilk puan kaybında hemen "bu takımın hocası değil" lafları yine başladı.

Eskilerden kalma argümanlarla laf söylüyorlar. Azıcık Avrupa Futbolunu takip edin ya. Ne eksiği tecrübe mi? Tecrübe o kadar önemli olsaydı Lucescu,M.Denizli hala iş yapardı.

Futbol sürekli değişiyor ama bazılarının kafası hala geride kalmış işte. Tudor'a sonuna kadar güveniyorum, inanmayan da gölge etmesin. Sene sonu kim haklı göreceğiz..
Bir konuya yanlis bakiyorsunuz.
Mesele dün kaybedilen iki puan degil, mesele Tudorun basimiza gecitiginden beri zorlu giden her macta ayni hatayi yapmasi ve bu hata az buz degil, her seferinde mac kaybettirdi.

Takım savunması derken dalga dalga antalyami geldi
Takım savunmasi iyiydi sorun hücum yapamamakti

Hayir, Selcuk girdikten sonra takim savunmasi kalmadi, ceza sahasina otobüs mevzusu girdi olaya, bu iki konu farkli bir durum.
Evet hücüm yapamadik, yapamiyorduk, Selcuk ile zaten yapamazdik, hatada burda zaten.

Bir konuya yanlis bakiyorsunuz.
Mesele dün kaybedilen iki puan degil, mesele Tudorun basimiza gecitiginden beri zorlu giden her macta ayni hatayi yapmasi ve bu hata az buz degil, her seferinde mac kaybettirdi.

geçen seneyi ben yok sayıyorum. Kendi kurmadığı kadro vardı. İstediği oyunu oynatamadı. Bu seneye de kendi kurduğu kadroyla gayet iyi başladı. Antalya bu ligin en iyi takımlarından ve en zorlu deplasmanlarından biri. Buna leş zemin,sıcak,nem,milli ara da eklenince istediğimizi oynayamadık. Gelecek hafta kazanınca yine pohpohlanır.

Ben böyle biri değilim. Gününe göre konuşmam. Östersunds elenişi sonrası bile defalarca güvendiğimi ve sabredilmesini söyledim.

benim oyuncu değişiklikleri konusunda en çok küfür ettiğim ve hadi ya değiştirsene artık dediğim td Fatih Terim di.oyuncunun gerçek performansını bilmeden yorum yapıyorsunuz.tolga yı sol da deneyip başarılı olanda n diaye yi ısrarla isteyip aldıran da sol bek konusunda ısrarcı olanda ahmet çalık ı kesip semih in gitmesine ağzını açmayan adam da Tudor. demek ki elinde ki adamların performanslarını biliyor

yok onu yapsaydı yok bunu yapsaydı... gidin onu arsenal e anlatın 20 senedir orada wenger, onlarında bi halttan haberleri yok demek ki

her şey için erken,herkesin zamana ihtiyacı var

geçen seneyi ben yok sayıyorum. Kendi kurmadığı kadro vardı. İstediği oyunu oynatamadı. Bu seneye de kendi kurduğu kadroyla gayet iyi başladı. Antalya bu ligin en iyi takımlarından ve en zorlu deplasmanlarından biri. Buna leş zemin,sıcak,nem,milli ara da eklenince istediğimizi oynayamadık. Gelecek hafta kazanınca yine pohpohlanır.

Ben böyle biri değilim. Gününe göre konuşmam. Östersunds elenişi sonrası bile defalarca güvendiğimi ve sabredilmesini söyledim.
Zaten burada konusulan kadro degil, günkük bir degerlendirme de degil.
Geldiginden beri düzeltemedigi bir eksiklik.

benim oyuncu değişiklikleri konusunda en çok küfür ettiğim ve hadi ya değiştirsene artık dediğim td Fatih Terim di.oyuncunun gerçek performansını bilmeden yorum yapıyorsunuz.tolga yı sol da deneyip başarılı olanda n diaye yi ısrarla isteyip aldıran da sol bek konusunda ısrarcı olanda ahmet çalık ı kesip semih in gitmesine ağzını açmayan adam da Tudor. demek ki elinde ki adamların performanslarını biliyor

yok onu yapsaydı yok bunu yapsaydı... gidin onu arsenal e anlatın 20 senedir orada wenger, onlarında bi halttan haberleri yok demek ki

her şey için erken,herkesin zamana ihtiyacı var
Wengerin gercekten artik bir halttan haberi yok renktas.

Selçuku kesip yedeğe aldığı gibi , yedekten de oyuna sokmazsa sıkıntı yaşamaz selçuku oyuna aldığı an puan kaybı yüzde 80 gelir.

işte bu hafta 2 haftalık milli takım dönüşlerinde biraz muhtaç kaldı gibi.

Valla duran toptan gol yedik ama bunun duran toptan ziyade uyuduğumuzdan yedik. Onun dışında onca duran topta hazırlandık ve hiç tehlikeli bir pozisyon vermedik.

Bu konuda çok çalışıldığı barizdi. Bu da beni mutlu etti.

Şimdi bu kadroya aktif olarak Linnes çıkıp Lato, Tolga çıkıp Feghouli girdiğinde sağ ve sol kanatlar Feghouli ve Garry tarafından alınacak.

Eğer belhanda uyumaya devam ederse de onun yerine mecburen Ndiaye gelir, ortaya da Tolgayı almak zorunda kalırız mecburen.

Benim için en büyük soru işareti belhanda.

bjk nin forvet arkasına batığımda Talisca(oğuzhan)-Q7-Babel i görüyorum. Bu 3 lü gol ve asist üretimi olarak Belhanda, Rodrigues, Feghouli karşısında daha etkin malesef.

Burada belhanda nın pek gol tehdidi yok. Bu da bizim handikapımız. Şu ana kadar bu orta sahada Tolga enteresan bir katkı sağlamıştı ve öyle geldik. Ama artık zor.

Ne zaman biz Garyi yedeğe alıp yerine daha oyunu iyi okuyan daha gole yakın bir sol kanat alırız, ne zaman belhandayı yedeğe alıp daha golcü-asistçi bir forvet arkası alırız o zaman rahatlarız.

Şu ana kadar nazar değmesin Gomis de olağanüstü performans gösterdi.

Dolayısı ile zaman zaman biz gol problemi yaşayacağız bu kaçınılmaz. Öndeki 4 adam da gol atmaya ve attırmaya çok yakın adamlar olmalı.

Umarım önümüzdeki haftadan itibaren Fegh ve Gary bu konuda iyi çalışırlar.

Ve yine umarım Tudor Garyi kesip Tolgayı sol kanat oynatmaz.

Dursun TV ye çıktığında sol öne ve arkaya adam alıcaz demişti. Belli ki sol kanat eksikliğimizi yönetim biliyor ama alamadılar.

Oynadigimiz oyunla ilgili olarak bir elestirim yok cunku nemden dolayi fizik ustunlugumuzu kullanamadik ama oyuncu degisiklikleri gercekten skandaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt