Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar için bu sezon hayal kırıklıgı cünkü böyle bi takım oyun beklemiyorlardı hocaya sövüp harcayacagını başarısız olacağını intikam alabileceklerini sanıyorlardı ama hoca kapakları taktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru bir teshis. Ufak bir grup var, takimin ve bazi oyuncularin bukadar iyi olmasi, beklentilerin disina cikardi herseyi. Kendi halinde bir ic savas icinde, ve isine gelmediginde, kayiplardan, galibiyetlerden nazaran daha cok zevk alan bu kücük grup, artik kendini sorgulamalidir.

Galatasaraylılığına laf atamam haddim de değil zaten biliyorum ne kadar Galatasaraylı olduğunu ama çok önyargılı ve de birine taktı mı takıyor.Sevdiği adamlara iğneyi,sevmediklerine çuvaldızı batırıyor bunu kendisine de söyledim.
Sarper, robot değiliz ki tek tip olalım, her insan farklıdır. Kimi bazı kızdığı şeyleri daha kolay unutur, kimisi taktı mı takar. Can böyle sen Galatasaraylı falan değilsin denecek kadar bişey yazmadı, hücum varyasyonlarını eksik bulduğunu dile getirdi. Hayır öyle değildi, şunlar şunlar vardı maçta der geçersin. Bu kadar gerilip karşılıklı bir birlerini kırmaya gerek yok.

Sarper, robot değiliz ki tek tip olalım, her insan farklıdır. Kimi bazı kızdığı şeyleri daha kolay unutur, kimisi taktı mı takar. Can böyle sen Galatasaraylı falan değilsin denecek kadar bişey yazmadı, hücum varyasyonlarını eksik bulduğunu dile getirdi. Hayır öyle değildi, şunlar şunlar vardı maçta der geçersin. Bu kadar gerilip karşılıklı bir birlerini kırmaya gerek yok.

Ben de onu dedim zaten,benim dediğim senin 'iyi niyetli' eleştirilerin gibi bir eleştiriydi sadece. :asd:

Takım pas kalitesini yükseltmeli. Özellikle baskı altındayken çok hatalar yapıyoruz. Defanstan rahat çıkamıyoruruz.
Tudor bu konuda çok ciddi çalışmalı çünkü bu sıkıntı sadece tek maçlık değil, her maçta bu sıkıntı var.

Beşiktaş ve Başakşehir gibi takımlar bu hataları affetmez.

Can eleştirisini yazıyor karşı argüman ortaya koymadan sadece saldırgan cevaplar veriliyor. Sonra da adama takıntılı diyorlar. Esas siz takıntılısınız.

Kesinlikle katılıyorum..3 günlük dünyada salt benim gibi düşünmüyor diye bir sürü ortak sevinçler yaşadığın arkadaşının kalbini kırmaya değmez futbol bu her yanı..kenan reis harika bir arabulucusun..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün yaptığı değil yapmadığı - selçuk ve Yasin- değişikliklerle maçı almamıza sebep olan gözümde 1 tık daha yükselen genç antrenör

TT

Hafta içinde kulüp yöneticileri hakem konusunda başımıza iş açabilirler, BJK ve Fener maçından sonra bizi de yakabilirler diye uyarmışlar. Tudor da bunları boşverip kendi işimize bakalım demiş. Ama bugün gördüm ki onlar haklı çıktı dedi.

Rakiplere hazırlanmıyor veya hazırlanıyorsa uygulatamıyor açık şekilde. Bursa'dan yediğimiz gol tipik Bursa golü Karabük'ten yediğimiz bireysel hata olsa bile o da rakibin tipik gol atma şekli çok fazla sayıda pozisyon verdik bir oyuncunun değişimine bunu bağlayamayız. Hücum yönünde bu akşam daha fazlası yapılamazdı bitiricilik sorunu yaşadık sadece hatta bitirmeyi denememe sorunu bile denilebilir.

Takım pas kalitesini yükseltmeli. Özellikle baskı altındayken çok hatalar yapıyoruz. Defanstan rahat çıkamıyoruruz.
Tudor bu konuda çok ciddi çalışmalı çünkü bu sıkıntı sadece tek maçlık değil, her maçta bu sıkıntı var.

Beşiktaş ve Başakşehir gibi takımlar bu hataları affetmez.

Gecen sene pas kalitemiz cok yüksekti, cok pas yapiyor ve top gezdiriyorduk. Cünkü o pasi yapan oyuncular sürekli yatay oynayip, saha icinde hic terlemeden, sadece top ayagindayken top oynayamaya calisiyorlardi.
Gecen sene de oyuncularda kalite vardi, ama mac kazanmak icin gereken ne bir riski, ne de bir effortu fazlasi ile yapmak istemeyen bir takimdi.

Elbette ki, takimin eksiklikleri olacak. Bukadar effort, bukadar kosu, bukadar ikili mücadele yapan takim elbette ki pas hatasi yapacak. Kosan adam ile, kosmayan adamin beyni ayni rahatlikta calismaz. Belirli bir oyun icin, elbette ki bir yerlerden kisacaksin. Sürekli pres yapan, ve dikine oynayan, riskli oyun anlayisina sahip bir takimiz. 2011/2012 yilindan beri de bu ligde gördügüm en güclü takim bu...

Takim yeterki oyundan kopmasin, 80 puan ile sampiyon oluruz böyle devam edersek.

Linnes değişikliği konusunda hata yaptığını kabul etti, bu tarz özeleştiri yapması olumlu

DLCJVlsW0AEyWlx.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DLCJ1GXXoAEtBL8.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DLCIxlfW4AAZ4hf.jpg

Oyuncuları mental olarak hazırlamayı beceremiyor.

Gerçek Kaptan NANDO!

Hala oyunu okumakta zorluk cekiyor, mesela dun 65'den sonra Linnes degil Garry cikmasi gerekiyordu, oraya Yasin hamlesi ile kontra'ya cikmamiz lazimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt