Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.

Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü Fener ve Besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.

Takımın ve özellikle bazı oyuncuların laubaliliğine çözüm bulmak zorundasın. Bu maçta hocaya diyebileceğim bir şey yok. Değişiklik desem zaten neredeyse ideal kadro ile sahadaydık ve ideal kadromuz dışında kadromuz çok zayıf. Hamle oyuncusu olarak oyuna alabileceğin bir tane bile adamın yok. Bu bizim açımızdan ciddi bir sıkıntı lakin asıl sıkıntı 2-0'dan sonraki takımın laubali davranışlarıdır. Bu maçın bu noktaya gelmesinin en önemli nedeni budur. Bu gereksiz ve kibir dolu tavır Karabük denen uyuz takımı alenen maça ortak etti. Disiplini ile övünen bir hoca buna dikkat edecek. Takım resmi bir maçta saha içinde nasıl böyle bir hale bürünebilir? Tudor bunu sorgulamak ve önlemini almak zorundadır.

martin fizik durumu itibariyle 90 dakikayi cikaramayacagi icin degisikligi yapmistir diye tahmin ediyorum. degisiklik yapmasini gerektirecek pek birsey yoktu acikcasi. herseyi yaptik ama 3.golü penaltidan sonra atabildik. tonlarca pozisyon kacirdik. sut cekmedigimiz bir sürü de pozisyon var 10 civari yanlis saymadiysam pozisyona girdik. ofansif anlamda bukadar baskin bir top oynadigimiz macta maci koparamadigimiz icin hocaya kizacak degilim. rodrigues'in yerine 65 civari yasin girebilirdi bir ihtimal. onun haricinde yedekte pek adam yok zaten kimi alacaksin.

65 te garry çıkarıp denayeri ön libero, diaye fernand onun önüne, belhand sola atsa nasıl olurdu diye merak ediyorum
lato lines değişikliği pek + bir şey katmadı
kulübe çok zayıf
Kesinlikle katılıyorum..Kazandık diye kimse söylemiyor ama orta sahayı dirileştirmek için hamle yapması lazımdı.sen denayer demişsin koray bile girebilirdi.penaltı hakemin kahverengiliği olsa bile hamlesiz kalması yakışmadı tudora..ayrıca linnes çıkınca madem soldan kapatmak istiyorsun giren defansı çok daha iyi olan denayer olmalıydı.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.

Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü Fener ve Besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.

Tam tersi bu takımın oyun tutma planı yok. Yoksa hücum planı var ve net görünüyor bu. Rodrigues ve Belhanda saçmalamasa o planları daha net görürdük.

Adam devrim yaptı resmen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru diyorsun size geçen seneki takım müstehak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun kazandık hakem konuşmayayım demiyor. Komedi bu yaptıkları dedi. Her hafta sonu böyle saçma sapan şeyleri insanlar izliyor dedi genel olarak lig için.

yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.

Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü fener ve besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.
agla

Can, bu durum aslında bu maçta o kadar kötü değildi. Feghoulinin etkisi ile iyi ataklar yaptık özellikle kanatlardan ama işte o son kararlarda bugün hiç iyi değildik. Birde mesela Rodriguezin kanatı, çok iyi mücadele ediyor, hızı ile rakipleri geçiyor ama son pasları kötü. Birde bir kaç pozisyonda yine çalım zafiyeti yüzünden kala kaldı.

ahahahha hücum planı yok dendi ya hu :) Daha ne kadar pozisyona girecek bu takım? Golü de mi o atsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt