Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Teknik, Taktik herşeyi barındıran italyan aygırı..
seni seviyorum igor.. sana teslim oldum bu gecee
hayri cund cosplay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik, Taktik herşeyi barındıran italyan aygırı..
seni seviyorum igor.. sana teslim oldum bu gecee
Kesinlikle katılıyorum..Kazandık diye kimse söylemiyor ama orta sahayı dirileştirmek için hamle yapması lazımdı.sen denayer demişsin koray bile girebilirdi.penaltı hakemin kahverengiliği olsa bile hamlesiz kalması yakışmadı tudora..ayrıca linnes çıkınca madem soldan kapatmak istiyorsun giren defansı çok daha iyi olan denayer olmalıydı.65 te garry çıkarıp denayeri ön libero, diaye fernand onun önüne, belhand sola atsa nasıl olurdu diye merak ediyorum
lato lines değişikliği pek + bir şey katmadı
kulübe çok zayıf
Yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.
Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü Fener ve Besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.
Doğru diyorsun size geçen seneki takım müstehakYazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.
Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü Fener ve Besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.
Doğru diyorsun size geçen seneki takım müstehak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aglayazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.
Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü fener ve besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.
Can, bu durum aslında bu maçta o kadar kötü değildi. Feghoulinin etkisi ile iyi ataklar yaptık özellikle kanatlardan ama işte o son kararlarda bugün hiç iyi değildik. Birde mesela Rodriguezin kanatı, çok iyi mücadele ediyor, hızı ile rakipleri geçiyor ama son pasları kötü. Birde bir kaç pozisyonda yine çalım zafiyeti yüzünden kala kaldı.Yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.
Sen de sağol basarilarEvet sagol.
İmparatudorHelal olsun kazandık hakem konuşmayayım demiyor. Komedi bu yaptıkları dedi. Her hafta sonu böyle saçma sapan şeyleri insanlar izliyor dedi genel olarak lig için.
takım 56 kere ceza sahasına gırmıs hucum planı yokmmusahahahha hücum planı yok dendi ya huDaha ne kadar pozisyona girecek bu takım? Golü de mi o atsın?