Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatsız futbol oynatan adamın bu takımda işi yokkkk

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyice abartiniz gomis'in kacirdigi,feghouli'nin kacirdigi,Tolga'nin kafa vurusu pozisyondan sayilmiyor mu

Tamam takim mental olarak hazir degildi bunda sorumlu tudor'dur nasil ki simdiye kadar topladigimiz puanlarda büyük pay tudor'un sa bugun de öyle ama fener bizden üstün oynadi diyen sacmaliyordur

Bakin Verilmeyen 2 penaltiyi saymiyorum ki aslinda saymam gerekir yapilan hakem tarafindan tam bir serefsizlik

Haftaya belhanda yerine selçuku oynatır,tolga selçuk ndaye fernandao 4lüsüyle kanatsız futbol oynatılcak ts maçında yazıyorum buraya,yine yanlış yine kaybedilecek puanlarımız,yine kaybeden Galatasaray ve biz olacağız.Antalya-Konya maçlarında yazdık ama nafile

Belhanda oyunda yokken çıkartması gerekirdi bence, yerine Eren'i alıp çift forvete dönse eksik kalmazdık, sanırım hakemin saçmalıkları yüzünden konsantrasyonu bozuldu, biz bile izlerken çıldırdık hocanın da çıldırması normal tabi.

maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.

Linnes'i falan kesmeyi biliyo,Belhanda'nın haftalardır formsuzluğunu geçtim kartları falan otorite falan olmadığının göstergesi,çeksene kulağını Belhandanın yiyosa-yemezzz

Bu gece kendisi olayın tamamen kadro gücünden ibaret olduğunu kanıtladı. Teknik direktör katkısı gereken her maçta yandık, çok net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Temelde sana katılıyorum ama Bilic gibi de adı çıkmamalı.Bu bir kere oturursa zor düzelir.Bir tane derbi alması lazım baskıyı kırmak için.

Yav alsın tabi de

Olmazsa olmazda değil hani diğer maçlarda iyi gittiği müddetçe

Takımla bu kadar iyi sinerji yakalamış adamı büyük maçları alamıyor diye kovacaksak işimiz var.Hadi kovduk ne olacak ? Yerine geline adamın Tudor'dan iyi olacağının garantisi var mı ? Oyuncularla anlaşabilecek mi ?

Fatih hocadan başkası batırır bizi o gelecekse okeyim

Bu adamin iyi teknik direktör oldugunu düsünen kisi, degil futbol, sporun herhangi bir daliyla ilgilenmesin.

Takimin su an lider olmasinin nedenleri:
1. Bireysel becerisi yüksek oyunculardan kurulu kadro.
2. Nispeten kolay fikstür.
3. Sezona kondüsyon yüklemesiyle baslayan takimin rakiplerini fiziksel olarak sürklase etmesi (takimin temposunda son 2 haftada ciddi düsüs basladi).

Sampiyon olmak istiyorsak acilen teknik dirketör degistirmemiz gerek, adres de belli: Fatih Terim. Todur'la ligin ilk yarisini 3. bitirme ihtimalimiz, lider bitirme ihtimalimizden yüksek.

Yav alsın tabi de

Olmazsa olmazda değil hani diğer maçlarda iyi gittiği müddetçe

Takımla bu kadar iyi sinerji yakalamış adamı büyük maçları alamıyor diye kovacaksak işimiz var.Hadi kovduk ne olacak ? Yerine geline adamın Tudor'dan iyi olacağının garantisi var mı ? Oyuncularla anlaşabilecek mi ?

Fatih hocadan başkası batırır bizi o gelecekse okeyim

Bence önemli bir yere kadar,şampiyonluk haftalarında da derbiler olabilir.Daha stresli/kritik maçlara çıkacağız şimdikinden.Orada durumu yönetemezse iş durduk yere zora girer.Tudor bu anlamda kendini taraftara hala kanıtlayabilmiş değil.

Bence önemli bir yere kadar,şampiyonluk haftalarında da derbiler olabilir.Daha stresli/kritik maçlara çıkacağız şimdikinden.Orada durumu yönetemezse iş durduk yere zora girer.Tudor bu anlamda kendini taraftara hala kanıtlayabilmiş değil.

Doğru ama anlık tepki ile vereceğin bir kararda bütün sezonu çöpe atabilir

Tecrübeyle sabit,halla akıllanmadıysak diyeceğim bir şey yok bu konuda çare ... konuları açılabilir

Iyice abartiniz gomis'in kacirdigi,feghouli'nin kacirdigi,Tolga'nin kafa vurusu pozisyondan sayilmiyor mu

Tamam takim mental olarak hazir degildi bunda sorumlu tudor'dur nasil ki simdiye kadar topladigimiz puanlarda büyük pay tudor'un sa bugun de öyle ama fener bizden üstün oynadi diyen sacmaliyordur

Bakin Verilmeyen 2 penaltiyi saymiyorum ki aslinda saymam gerekir yapilan hakem tarafindan tam bir serefsizlik

Ciddi anlamda fener bizden üstün oynadı diyen varsa geçen sene açsın riekerink maçlarını seyretsin 90 dakika da %75 topla oynayıp rezil trabzona 1 pozisyona bile giremedik. Bugün fenerin 1 tane kontra atak pozisyonu harici pozisyonu yok sağdan sola soldan sağa top çevirdiler ki yapabileceklerinin en üstü buydu bize gelirsek de kaptığımız topları değerlendirsek maç 4-0 olurdu her seferinde topu ezdik penaltı vs konuşmaya da gerek yok tribünler devreye girse maç gelecekti

Her derbide bi cinslik yapiyor adam bu 0 gol istatistigi tesaduf filan degil yani.bildigin gibi oyna belhandanin artisligi belli al oyundan.

Doğru ama anlık tepki ile vereceğin bir kararda bütün sezonu çöpe atabilir

Tecrübeyle sabit,halla akıllanmadıysak diyeceğim bir şey yok bu konuda çare ... konuları açılabilir

Zaten kovulsun demedim,Fb'yi yenemedi diye hoca kovacak halimiz yok.Yenilseydi de aynısı geçerliydi ek olarak.Daha 25 maç var ve hala namağlubuz.Tam gaz yola devam unutmak lazım Fb maçını.

eae8ee0511e1e3200691cefcbbb5a8e7.jpg

Su mesaja like atani tahmin ederken bir kerede yanilayim be bir kere.

Bugün zevkten dört köşedir malzeme çıktı

Oyun mentalitesi olarak falan kesinlikle bir potansiyel var bir macla geride kaldigimiz haftalari cöpe atmaya gerek yok ama büyük maclarda hem takimi hemde kendisini mental olarak hazirlamakta sikinti yasiyor

yok arkadaş hoca olmaz bu admadan daha çok ekmek yemesi lazım.
sabrediyoruz iyi gidiyor takım diye ama ne yaptığını kendide bilmiyor. kondisyoner olsun tdliği bıraksın.
ne diye zırt pırt sistem değiştiriyorsun. ne bu lato ısrarı. orta açsın diye aldık kazma pas bile atamıyor. garry i sokması lazımdı tolgayı çıkarıp çok yanlış yaptın çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt