- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ulan cidden anlamıyorum iki bek'i çıkaracak kadar cesursun da derbilerde niye bu kadar korkaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün derbileri berabere bitirip de Şampiyon olabiliriz.Büyük maçları kaldıramadığını yine gösterdi
Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum.Asıl seninki dingilce bir yorum.
2 tane mi attın,kaç gündür ne alıntılara ne mesajlara cevap verdiğin var.Yetmiyor ne zaman denk gelsek dislike.Verdim dislikeları senin başka bir şeyden anladığın yoktu çünkü.
Ulan cidden anlamıyorum iki bek'i çıkaracak kadar cesursun da derbilerde niye bu kadar korkaksın.
Gerçekten beğenmediğim için dislike veriyordum ben. Bu hakkı zurnaca kullanan sensin. Öneri ve şikayetler başlığına Sarperin Dislike hakkını alın diye öneride bulunacaktım. Serkan Şafak ve Uğur İz yapma dedi.
Sampiyon olarak gittigimiz maci diyorsun
maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.
maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.
Böyle de devam eder.Tudor'un GS kariyeri: 4 derbi maçı 0 galibiyet,0 gol. Sıfır gol.
Bende öyle düşünüyorum,geçen hafta 6 yiyen ts ye bile gol attıramaz bu adam,bak atamayız demiyorum tudor yüzünden atmayız. Adam utanmasa 5 stoper ile oynayacak. Fernando stoperlerin arasına girmekten kendi oyununu unuttu. Kendini premier ligde falan zannediyor sanırım,Galatasarayın bu ligde kimle oynarsa oynasın,puan farkı ne olursa olsun hep kazanmak için oynaması gerektiğini 2 senedir idrak edemedi adam. Antalya maçında 1 puanı yeterli gördü ya daha diyecek birşey yok.Böyle de devam eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi