Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan kaybinda sorumlu tamam da abartmaya gerek yok bir takim ilk kez puan kaybetmedi,cuneyt serefsizi penaltiyi verse burda bambaska seyler konusuluyordu

Gomis yerine Eren’i almanın mantığı ne? Hadi yoruldu diyelim peki. Rodrigues yedeklerdeyse neden oyuna almadın? Oyun almadığın gibi iş yapabilecek oyuncuların başında gelen Feghouli’yi neden çıkardın? Peki Ahmed’i neden oyuna aldın ha neden?!!? Manyak mısın be adam?!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

geçen sezonki derbide daha kötü kadromuz olmasina ragmen daha iyiydik

büyük maçlarda korkak olmamayi ögrenmesi lazim

risk almasini bilmesi lazim

Gomis yerine Eren’i almanın mantığı ne? Hadi yoruldu diyelim peki. Rodrigues yedeklerdeyse neden oyuna almadın? Oyun almadığın gibi iş yapabilecek oyuncuların başında gelen Feghouli’yi neden çıkardın? Peki Ahmed’i neden oyuna aldın ha neden?!!? Manyak mısın be adam?!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Eren'i almasının tek mantıklı olabilecek sebebi hava toplarında etkili olması denebilir onun haricinde bir açıklama göremiyorum.

Yalan mı öyle değil mi hatta sen de demiyor muydun aynısını?Geçmişteki kötülerin badem gözlü olmasına gerek yok.

@Melih Sönmez senin düşüncen dışında kalan her şey zurnaca olduğu için çok da şey etmeye gerek yok.

Hamza gibi bir adami savunacak en son kisilerden birisiyim. Ama durum ortada Hamza olsa bugün bu maci alirdik. Hatta Riekerink olsa bile alirdik.

Hamza Kadiköy öncesi sacmalamisti, bunu zaten herkes yapiyor bizde. Terim dahil.

Mental sikintilar var oyunda büyük bir sorun yok rakip afyonspor degil gergin bir Mac

Oyunculari büyük maca yanlis hazirlamis,belhanda daha 10. Dakikada valbuena'ya saldirdi bunlar yanlis isler

Simdiye kadar yaptiklarini berabere kalinmis bir derbi'den sonra cöpe atmak sacmalik

Hamza gibi bir adami savunacak en son kisilerden birisiyim. Ama durum ortada Hamza olsa bugün bu maci alirdik. Hatta Riekerink olsa bile alirdik.

Hamza Kadiköy öncesi sacmalamisti, bunu zaten herkes yapiyor bizde. Terim dahil.

Ne Riekerink, ne de hamza bu takim olmasina izin verirdi.. Riekerink Wesley ne derse o olur... Hamza ise bizim Turk oyuncular ne derse o olur tipten hocalar....
Fakat katiliyorum... Tudor Galatasaray hocasi olacak kapasitede bir hoca degil.

Kosturmaya kosturuyor ama taktiksel anlamda hic bir artisi yok hatta tam aksine cok kisitiliyan bir oyun anlayisi var.

Yalan mı öyle değil mi hatta sen de demiyor muydun aynısını?Geçmişteki kötülerin badem gözlü olmasına gerek yok.

Melih Sönmez senin düşüncen dışında kalan her şey zurnaca olduğu için çok da şey etmeye gerek yok.

Senden başka kimseye zurnaca yorum yapiyor demedim bugune kadar. Şükrüye bile demedim düşün. Sorun senden kaynaklanıyor olabilir mi acaba.

Sanki Hamza da aynı boku yememişti Fb maçlarında.Geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

Hamza Bruma yerine Umudu oynamıştı.Yanlis olsa da en azından bir mantığı vardı.Umud'un gole daha yakın oldugunu dusundu oynatti.bugün 8 puan fark attığımız fbye karsi icerde 3lu fantezisi denemenin ve Lato tercihinin mantığı yok.Hamza ile Kadıköydeki maçta bugünkünden iyi oynadik.

Mental sikintilar var oyunda büyük bir sorun yok rakip afyonspor degil gergin bir Mac

Oyunculari büyük maca yanlis hazirlamis,belhanda daha 10. Dakikada valbuena'ya saldirdi bunlar yanlis isler

Simdiye kadar yaptiklarini berabere kalinmis bir derbi'den sonra cöpe atmak sacmalik

Ben de önceki haftaları unutmama taraftarıyım tabiki. Ama oyunda sorun olmadığına katılmıyorum. Oyunda çok büyük sorun vardı. Hatta Allah yüzümüze bakmasa ve Serdar şanssızlığı (belki de şans) olmasa takım dibe vuruyordu o dakikalarda. Oyundaki sıkıntının sebebi de bizim oyunumuza odaklanmaması. Müthiş derecede korkuyor büyük rakiplerden. SÜrekli onları düşünüyor. Geçen sene derbilerde yazdıklarıma bakın aynısını görürsünüz. Rakibi çalışmaktan bizim takımın ne yapacağını çalışmaya zaman kalmıyor anladığım kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt