Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacma sapan seyler yazip ta sevinmis gibi göstermeyin kendinizi yaw biri cikar ana avrat söver sonra ben naptim insanlar gergin hala yok söyle böyle

Yahu anlamadiginiz sey bu takima forumdan herhangi bir adami hoca diye koy zaten su kadroyla bu kadar puani alir. Bu adam kondisyoner hoca falan degil. Sampiyon yapsada hoca degil. Kadikoyde feneri yensede hoca degil.
hamzaya beslediğim hislerin aynısını buna karşı hissediyorum kazandığında bile güven vermiyor.

Bu maça veya maçlara özel durumu da var. Takıma prange vuruyor. Bir ara takım önde bastı ve Fener'in eli ayağına dolaştı ama sonra hemen geri çekti. Denayer tercihii mesela tamamen rakip odaklı. Geçen sene de birebir aynılarını yaptı. Geçen yıld a hiç unutmuyorum dervilerde rakip sahaya Sneijder ve Bruma dışında adam göndermiyordu resmen. Bakmış ki Fener sağdan geliyor oraya Denayer'i de koyayım demiş. Kendi takımına hiç odaklanmıyor bu tür maçlarda. Müthiş korkuyor. Bu durum Mancini ve Prandelli'de de vardı. İtalyan derbileri böyle oluyor herhalde.

Bir diğer meselesi mesela Linnes. Linnes çok bindiren bir oyuncu diye hoşlanmıyor muhtemelen.
Rakibe de odaklanmıyor bana göre. Tamamen doğaçlama ezbere bir oyun oynatıyor. Geriye çekersin, korkak oynarsın ama bunu bir plan dahilinde yaparsın en azından.

Bravo Karabük hocası, fenerden 1 puan aldın hadi sevin.
Yarın da köyüne dön.

Bunu öven futbol cahilleri beni alıntılasında güzelce bir sövelim

Aslında Prandelli'den pek bir farkı yok. Aradaki tek fark kadro biraz daha kaliteli ve takımı sabote eden kişiler yok. Galatasaray'ın hocası olabilecek kapasitede değil.

Sadece hücum performanslarına bakıp değerlendirirsen ndiaye kötü transfer diyebilirsin , belhandadan da eski tip 10 numaralık yapmasını bekliyorsan yine kötü diyebilirsin + olarak yapılan transferler maliyetli diye hocayı eleştirmekte neyin nesi transferleri hoca yapmaz , yönetim yapar hoca listeyi verir şunları alın der gerisini yönetim halleder.

Belhanda kotu oyuncu degil ama 9 milyon euroluk oyuncu hic degil. Elanonun bir tik altinda bir oyuncu. NDiaye ise tempolu bir oyuncu ancak Galatasaray kalibresi icin ayagi kotu

Nasıl biliyorum eziği sakatlıkmış senin yalanlarına sokayım sanki görmedik sahada ne olduğunu, bide unutmadan kartı ekle oraya ağlak belki daha haklı olursun

Temelde sana katılıyorum ama Bilic gibi de adı çıkmamalı.Bu bir kere oturursa zor düzelir.Bir tane derbi alması lazım baskıyı kırmak için.

Iceride besiktasi yeneriz o zamana kadar hicbir derbiyi kazanamayiz. Adi cikmaz yani ama biz zaten genel olarak derbilerde iyi degiliz bu tudor ile alakasi yok

Hamza bile gelse ucurur bu takimi. Hic sevmedigim Hamza bu adamdan net bir sekilde daha iyi bir teknik direktör.

Sakatlığı kadar iyi oynadık diyor, doğrudur Latovlevici'yi soktun daha beter olduk

Sakatlığa kadar iyi mi oynadık? Ilk 5 dk fener baskı karşısında afallayınca iyiydik. Ondan sonra sahada ne yaptığımız, kimin nerede oldugu belli değildi. Açsın şu maçı tekrar izlesin, bizimle kafa bulmasın.

Dedik işte tudorla dursun ultra memnun şuanki durumdan çünki küçük adam bunlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

biri şu adamı alıp karşısına fener,bjk ve trabzondan korkmaması gerektiğini buranın galatasaray olduğunu karabük olmadığını iyice anlatsın belki kafası basmıyordur.herif geçen yılki iç sahadaki fener ve bjk maçlarında da defans yaptırdı bize ve yenildik. bu sene artık cesur olur yapmaz herhalde dedim yine aynı korkalığı yaptı hem de bu rezil fenere karşı hem de iç sahada. ulan karabük bugün sahada olsaydı onlar bile bukadar defansif oynamazdı korkak herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt