Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamzaya beslediğim hislerin aynısını buna karşı hissediyorum kazandığında bile güven vermiyor.Yahu anlamadiginiz sey bu takima forumdan herhangi bir adami hoca diye koy zaten su kadroyla bu kadar puani alir. Bu adam kondisyoner hoca falan degil. Sampiyon yapsada hoca degil. Kadikoyde feneri yensede hoca degil.
Rakibe de odaklanmıyor bana göre. Tamamen doğaçlama ezbere bir oyun oynatıyor. Geriye çekersin, korkak oynarsın ama bunu bir plan dahilinde yaparsın en azından.Bu maça veya maçlara özel durumu da var. Takıma prange vuruyor. Bir ara takım önde bastı ve Fener'in eli ayağına dolaştı ama sonra hemen geri çekti. Denayer tercihii mesela tamamen rakip odaklı. Geçen sene de birebir aynılarını yaptı. Geçen yıld a hiç unutmuyorum dervilerde rakip sahaya Sneijder ve Bruma dışında adam göndermiyordu resmen. Bakmış ki Fener sağdan geliyor oraya Denayer'i de koyayım demiş. Kendi takımına hiç odaklanmıyor bu tür maçlarda. Müthiş korkuyor. Bu durum Mancini ve Prandelli'de de vardı. İtalyan derbileri böyle oluyor herhalde.
Bir diğer meselesi mesela Linnes. Linnes çok bindiren bir oyuncu diye hoşlanmıyor muhtemelen.
Sadece hücum performanslarına bakıp değerlendirirsen ndiaye kötü transfer diyebilirsin , belhandadan da eski tip 10 numaralık yapmasını bekliyorsan yine kötü diyebilirsin + olarak yapılan transferler maliyetli diye hocayı eleştirmekte neyin nesi transferleri hoca yapmaz , yönetim yapar hoca listeyi verir şunları alın der gerisini yönetim halleder.
Temelde sana katılıyorum ama Bilic gibi de adı çıkmamalı.Bu bir kere oturursa zor düzelir.Bir tane derbi alması lazım baskıyı kırmak için.
Maç sonu ne dedi alıntılayında sövelim. Muhtemelen iyi oynadık, beraberlik iyidir demiştir
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi