Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bi insan her maç mı oyuna yanlış müdahale eder. takımı derbiye 3lü çıkararak sabote etti resmen, oyuncu değişiklikleri yine saçma ötesiydi,lato linnesin tırnağı etmez linnesin en azından bi hücum gücü var

Yav arkadaşlar uzun uzun tartışmanın bir anlamı yok adam berabere kalmak istedi kaldı.

Manevi oğlun latovlevici yüzyılın kazığı belhandanıda al köyüne dön hırvat köylüsü seni.Linnes gibi adamı kenarda harcıyorsun.

Alman ekolünden genç bir td şart bu takıma. Salak salak italyan futbolu sevdalılarından bıktık artık. Adam gibi hucum-savunma dengesini kurabilen,takımın sistemi oturmuşken sistemi tamamen bozup kendi kafasına göre iş yapmayacak istikrara ve beyine sahip birisi lazım. Kadro belhanda ve solbek dışında taş gibi zaten.

Anlamsız kartlar yüzünden Galatasaray karakterini ortaya koyamadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koşmakla, tempo yapmakla her zaman maç kazanılmıyor işte. Bu takımın bir hücum planı, organizasyonu bariz bir şekilde yok. İleride Gomis tek başına bekliyor arkada topu ayağına alan ne yapacağını bilmiyor. Bu maç özelinde değil sezon başından hatta geçen sezondan beri eleştirim bu. Ne oynadığımız belli değil. Bunu yazdığım için saçma sapan tepkiler aldım. Alın size Tudor. Eminim memnun kalmışsınızdır oyundan. Boyunu posunu översiniz bi süre.

Yav arkadaşlar uzun uzun tartışmanın bir anlamı yok adam berabere kalmak istedi kaldı.

İçerde oynadığı derbi maça koskoca Galatasaray takımı berabere kalmak için çıkıyorsa bir yerde sorun var demektir.Bugün maça 3 lü stoperle başlayıp serdar sakatlanınca oyuna latovlevici yi alıp 4 lüye dönmesinin izahı hiçbir şekilde yok.Madem sen feneri 3-5-2 ile yenebileceğini düşünmüssün bir hafta boyunca buna kafa yormuşsun alsana o zaman serdarın yerine stoper devam etsene 3 lüyle.Sonra latovleviciyi oyuna alması ayrı bir facia linnes varken latovlevici top toplar.Gomis'i oyundan alıp ereni sokması deli saçması bir hareket.

90 dakika ofansif oynasaydık bunlara en az 4 gol atardık

Adam büyük maçlarda takımı korkak gibi oynatıyor

Daha lideriz ama gelecek maçlarda risk almasını bilecek

Alman ekolünden genç bir td şart bu takıma. Salak salak italyan futbolu sevdalılarından bıktık artık. Adam gibi hucum-savunma dengesini kurabilen,takımın sistemi oturmuşken sistemi tamamen bozup kendi kafasına göre iş yapmayacak istikrara ve beyine sahip birisi lazım. Kadro belhanda ve solbek dışında taş gibi zaten.
kesinlikle kadro çok fazla oynamadan çok daha iyi olabilir. solbek sol açık ve belhanda ile çözülür. ama tudor ile çözülmez

tekrar ve yüksek sesle "Senin 3'lü fantazine sıçayım. Senin korkak futboluna tüküreyim."

trabzonda ilk mağlubiyeti alırız bu korkaklıkla.

Haftalar önce demistim gol atiyoruz kazaniyoruz ama hic bir belirgin oyun planimiz yok. Sadece oyuncularimizin kalite farki ile kazandik simdiye kadar diye.

Tamamen dogaclama hersey. At Gomis'e bekle. Oyuncularimizdan tamamen faydalanamiyoruz bu herifin sacmasapan "futbol" anlayisi yüzünden.

Talha'nin da dedigi gibi bana göre de Feghouli'nin "kisir" görüntüsü bu adamdan kaynaklaniyor cogunlukla.

Bu adama güveneyim diyorum, iyi bi takım kurdu şans vereyim diyorum ama olmuyor.

- 8 haftadır iyi giden bi takım var Fb maçında sistem değiştiriyor.
- Kendi sistemine kendi de inanmıyor. 20. Dk da lato yu alarak sistemi tekrar değiştiriyor.
- Lato aşkını anlamış değilim. Top her ayağına geldiğinde orta yapıyor. Orta sahadan bile orta açacak. Defansıda rezalet
- Orta sahada Ndiaye yi hiç ofansif kullanmayı istemiyor.
- Taş gibi sağ açık Feghouli var. Karşısında Hasan Ali oynuyor ama Tudor Feghouli yi forvet arkası yapıyor.
- Beni çıkar diye bağıran Belhanda yı sonuna kadar oyunda tutuyor.
-10 kişi kalmışız hızlı atağa çıkmamız lazım Ereni oyuna alıyor.
- Her derbide korkak oynuyor. Real ile falan maç yapsak düşünemiyorum halini.

Tabi hakem iyi yönetseydi Tudor a rağmen yenerdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb ve Bjk'nin 8 puan önündeyiz.Her maçı kazanamayacağız gibi bir durum söz konusu

Büyük maçları kazanmadan da şampiyon olabiliriz evde maç kaybetmesek kafi

Benim demek istediğim bak Riek sevmem ama gönderilmesi hatalıydı.Bizi kaç hafta geriye götürdü sezonu kaçıncı bitirdiğimiz malum

Şimdi aynı hatayı yaparsak lig biter Bjk şampiyon olur bu kadar basit yemişim büyük maçını

Temelde sana katılıyorum ama Bilic gibi de adı çıkmamalı.Bu bir kere oturursa zor düzelir.Bir tane derbi alması lazım baskıyı kırmak için.

Kizdigim bir konu var resmen belhanda ruh gibi geziyordu mac icinde yemis gereksiz bir kart ikinci yari direkt cikarmasi gerekirdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yahu anlamadiginiz sey bu takima forumdan herhangi bir adami hoca diye koy zaten su kadroyla bu kadar puani alir. Bu adam kondisyoner hoca falan degil. Sampiyon yapsada hoca degil. Kadikoyde feneri yensede hoca degil.

Koşmakla, tempo yapmakla her zaman maç kazanılmıyor işte. Bu takımın bir hücum planı, organizasyonu bariz bir şekilde yok. İleride Gomis tek başına bekliyor arkada topu ayağına alan ne yapacağını bilmiyor. Bu maç özelinde değil sezon başından hatta geçen sezondan beri eleştirim bu. Ne oynadığımız belli değil. Bunu yazdığım için saçma sapan tepkiler aldım. Alın size Tudor. Eminim memnun kalmışsınızdır oyundan. Boyunu posunu översiniz bi süre.

Bu maça veya maçlara özel durumu da var. Takıma prange vuruyor. Bir ara takım önde bastı ve Fener'in eli ayağına dolaştı ama sonra hemen geri çekti. Denayer tercihii mesela tamamen rakip odaklı. Geçen sene de birebir aynılarını yaptı. Geçen yıld a hiç unutmuyorum dervilerde rakip sahaya Sneijder ve Bruma dışında adam göndermiyordu resmen. Bakmış ki Fener sağdan geliyor oraya Denayer'i de koyayım demiş. Kendi takımına hiç odaklanmıyor bu tür maçlarda. Müthiş korkuyor. Bu durum Mancini ve Prandelli'de de vardı. İtalyan derbileri böyle oluyor herhalde.

Bir diğer meselesi mesela Linnes. Linnes çok bindiren bir oyuncu diye hoşlanmıyor muhtemelen.

Buraya yazıyorum kayıt edecek etsin.Bu herif başımızda olduğu sürece fb,ts,bjk,başakşehir gibi takımlarla oynayacağımız hiçbir maçı kazanamayız.

Abi feneri falan bırakın şimdi belki şampiyon oluruz kadromuz çok iyi ama seneye avrupa da her dişli rakibe böyle mi oynatacak bu herif

Bizim kuruluş amacımız her Avrupa takımını yenmek değil mi

Bizin felsefemize uymayan bir adam bu bir kere gönderin gitsin

geçen yılki bütün büyük maçları kazanamadı,bu sezon da 4 büyük maçtan ilkinde yine başarısız oldu devre arasına kadar net olarak durumu ortaya çıkacak ışık yoksa devre arası terim şart olur. sezon başı da demiştim terim bu kadroyu uçurur bugünkü maça terimle çıksaydık çok rahat alırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt