Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan cidden anlamıyorum iki bek'i çıkaracak kadar cesursun da derbilerde niye bu kadar korkaksın.

Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum.Asıl seninki dingilce bir yorum.

2 tane mi attın,kaç gündür ne alıntılara ne mesajlara cevap verdiğin var.Yetmiyor ne zaman denk gelsek dislike.Verdim dislikeları senin başka bir şeyden anladığın yoktu çünkü.

Gerçekten beğenmediğim için dislike veriyordum ben. Bu hakkı zurnaca kullanan sensin. Öneri ve şikayetler başlığına Sarperin Dislike hakkını alın diye öneride bulunacaktım. Serkan Şafak ve Uğur İz yapma dedi.

Galatasaray niye derbi kazanamıyor deniyor,niye olacak böyle korkak tdler yüzünden,adam karabük'ü çalıştırıyor sanki,konyaya bile 1-0 öne geçsek takımı geri çekiyo korkak herif

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öğrenecek öğrenecek....şu hakemleri de alt edelim ki ediyoruz .karabük maçında oldugu gibi,bursa maçında oldugu gibi...Allah yardımcısı olsun.

Gerçekten beğenmediğim için dislike veriyordum ben. Bu hakkı zurnaca kullanan sensin. Öneri ve şikayetler başlığına Sarperin Dislike hakkını alın diye öneride bulunacaktım. Serkan Şafak ve Uğur İz yapma dedi.

Hadi lan ordan,en etliye sütlüye karışmayan yorumlarıma bile dislike vermişliğin var.Sen de bunu biliyorsun hiç caz yapma bu konuda.

Hadi dislike önemsiz,saçmaladığın mesajlarımı cevapsız bırakıp sonra alttan alttan laf atmandan imalar yapmandan bile belli.Madem beni bir daha muhatap almayacaksın ki en doğal hakkındır saygı duyarım o halde alttan alttan laf sokmaya da çalışmayacaksın.

Birbirimizi tehdit etmeyelim lütfen. Yakışmıyor.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.

maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.
:oley: ?

Hocam o Tottenham-Liverpool maçıydı.

Tudor'un GS kariyeri: 4 derbi maçı 0 galibiyet,0 gol. Sıfır gol.

11 çıktığında dedim kısır bir maç olur saçma bir fener golü olur 80lerde filan tek eksik olan bu gol oldu iyi oyun filan yoktu ortada, top kapıp yana pas yaptıktan sonra ne yapacağını hiç ama hiç bilmeyen bir takım vardı sadece bireysel yetenekte 0'a yakın olunca malum futbolculardan ötürü bomboş bir maç çıkardık.

Vardır bir bildiği, herkeste td olmuşcu biat kültürünü şiar edinmişlere maç başlamadan da önce sorduk bu boş ithamları karşısında cevap yoktu, şimdi de yok tek bildikleri yalamak. Biz sanki kötülüğünü istediğimiz için soruyoruz bunları. Zaten oynatmasını istediğimiz sistemi de Tudor kurdu ancak korkudan oynatamadı ve sonuç bu.

Böyle de devam eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende öyle düşünüyorum,geçen hafta 6 yiyen ts ye bile gol attıramaz bu adam,bak atamayız demiyorum tudor yüzünden atmayız. Adam utanmasa 5 stoper ile oynayacak. Fernando stoperlerin arasına girmekten kendi oyununu unuttu. Kendini premier ligde falan zannediyor sanırım,Galatasarayın bu ligde kimle oynarsa oynasın,puan farkı ne olursa olsun hep kazanmak için oynaması gerektiğini 2 senedir idrak edemedi adam. Antalya maçında 1 puanı yeterli gördü ya daha diyecek birşey yok.

Her şeyi geçtim forma adaleti de yok.Ligin başında gayet iyi oynayan Linnes haftalardır oynamıyor.Yerine şu ana kadar isabetsiz orta açmaktan başka bi halta yaramayan lato oynuyor
Maç içinde son derece etkisiz olan Belhanda her maç 11 ve oyundan hiç çıkmıyor nedense.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Kardeşim şu dizilişin içine etmeye ya. Şu takımın kanatsız oynayamadığını bu haftaya kadar anlayamadıysan senden bi cacık olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt