Kesinlikle degil Kerim. Ben zaten gecen sezon hemen Besiktas maci sonrasi anlayisinin yanlis oldugunu yazmistim. Hemen gönderilsin istedim o mac sonrasi.
Ama artik adam komple kendi takimini kurup kendi anlayisini otturtmaya calisiyor takimda. Oyunculari o istedi ve uzun süre anlasmalar yapildi. Ben artik biktim sürekli 1 sene sonra kurulmus takima reset atilmasindan. Sistem takimi diyip duruyoruz, sürekli teknik adam degistirerek nasil sistem takimi olacagiz?
Bakin bu adam daha 39 yasinda ve önünde teknik adamlik konusunda yillar var. Birakin bu yasta hatalar yapsin, birakin 8 puan öndeyken hatalari yapsin. Ama bu kadar kolay ve ucuz bir adamin gelecegi ile oynamak insanliga bile yakismaz cünkü bu kadar ütopik beklentileri kimse karsilayamaz teknik adam olarak. Hatalarindan ders cikarirmi ilerde görecegiz. Sorun burda yeni yeni olusan takimi karistirmamak, oyunculari uzun vaadeli takima adapte etmek. Bunu sürekli teknik adam degisimiyle yapamazsin, oyuncular da etkileniyor elbette.
Ben mac öncesi 3 stoperle cikmasini elestirdim, sacma ve korkak buldum. Büyük maclarda senin de dedigin gibi anlayis sIkIntIsI var. Ama ciddiyim birakalim bir teknik adami rahat rahat calissin, 10 sene degil. Ama 2-3 sene sacma sapan beklentilere girmeden adam isini yapsin. 3lü mü denemek istiyor, denesin yahu, asil simdi birseyler denesin.
Isler iyice kötü gittiginde ve olay inat oldugunda farkli seyler konusuruz. Ama isler o kadar da kötü gitmiyor.