Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Montpellier zamanı en değerli oyuncu olmadı mı bu adam ya ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Ben açıkçası ortada oynamasını istemiyorum Belhanda'nın.Tıpkı Nice'de oynadığı gibi sol tarafa yakın oynamalı hem böyle olursak ortada kaptırdığı laubali toplarda aza inmiş olur diye düşünüyorum.Sizin kadar olumsuz bakmıyorum,üzerinde baskı var tıpkı Tudor'un büyük maçlarda olan durumu gibi.Bir kaç hafta üst üste gol atarsa kırabilir

10 milyona alınması rezalet gerçekten Dinamo Kiev oradan oraya kiralıyordu.Neye istiane den o parayı verdik şaşırtıcı.Büyük ihtimalle yine cepleri doldu birilerinin
bence de sol tarafta kendini unutturarak oynamalı , top kontrolü muazzam oraya maicon uzun toplar gönderebilir.
Göbekte tolga ve fernando ndiaye kademe yaparak sırasıyla ileri dribling yapmalılar.

sol beke asamoahı aldık mı bu şablon her takımı yenmeye yeter.

Üçlü sevdan yüzünden üçün birini aldık. Ya aklını başına devşir ya da defol.

Bu adamla derbi galibiyeti zor görürüz.Kendi sahamızda son yılların en iyi takımını kurmamıza rağmen bu leş durumdaki Fenerbahçe'yi yenemedik.Cüneyt eyyamcısı ile birlikte takımın içine etti dün.Şampiyon olursak eğer bu adam seneye şampiyonlar ligi maçlarında bizi averaj takımı yapar bizi.

Kusura bakmayın da derbi galibiyetsiz(özellikle Fenerbahçe'ye karşı) bir sezonda şampiyonluğun tadı tuzu olmuyor.3 senedir derbi galibiyetine hasret kaldığımız için bundan dolayı çok üzüldük.İnşallah diğer derbi maçlarında galibiyet alırda utandırır bizi bu Tudors.

Allah Allah biz başka maç izledik herhalde çok iyi oynamışız ha.

Çok iyiyi geçtim iyi falan da değildik zaman zaman baskılıydık sadece. Cok baskılı olmak çok iyi oynamak anlamına gelmiyor.

sent via GSC

aslında iyi degildik yani klasik oyunumuzdan uzaktık ama fener cok kötüydü hele adamlar 2.yarı tamamen bitikti biz o sayede farklı göründük
11 kisi kalsak bencede gol atardık ama tudorda elinden geleni yaptı tabi
bugun fenerli arkadasım bile diyor bizden bisey olmaz 10 kisi takıma baskı kuramıyoruz bizim basımızdaki öküz sizdekide bizimkini yabancı versiyonu

Bu sene Avrupa'nin en iyi futbol oynayan takimlarindan birinin Guardiola'nin Man. City'si olduguna hemfikirsinizdir herhalde

Formasyon (takimin saha dizilis sekli) olarak Man. City'e cok benzer bir anlayista cikiyoruz sahaya

Man City'i izleyenleriniz de gozlemlemistir, takim surekli olarak 4-1-4-1 ile 3-2-4-1 arasi gidip geliyor (Burnley macinda da boyleydi)

Ederson
Walker - Stones - Otamendi - Delph
Fernandinho
KDB - D. Silva - B. Silva - Sane
Aguero

Ederson
Stones - Fernandinho - Otamendi
D. Silva - B. Silva
Walker - KDB - Sane - Delph
Aguero

Tabii orada oyuncular pozisyonlar arasinda cok rol degistirdigi icin (bkz. Guardiola'nin Total Football'a yakin olan roaming anlayisi) bu formasyon degisikligi daha akiskan oluyor. Bence Tudor'un nihai amaci boyle bir hal almasini saglamak takimin. Dogru oyuncu grubu ile iki formasyon arasinda sik sik git gel yapan bir takim ofansif anlamda kilitleri daha rahat acar cunku.

Bu sene Avrupa'nin en iyi futbol oynayan takimlarindan birinin Guardiola'nin Man. City'si olduguna hemfikirsinizdir herhalde

Formasyon (takimin saha dizilis sekli) olarak Man. City'e cok benzer bir anlayista cikiyoruz sahaya

Man City'i izleyenleriniz de gozlemlemistir, takim surekli olarak 4-1-4-1 ile 3-2-4-1 arasi gidip geliyor (Burnley macinda da boyleydi)

Ederson
Fernandinho
Aguero

Ederson
D. Silva - B. Silva
Aguero

Tabii orada oyuncular pozisyonlar arasinda cok rol degistirdigi icin (bkz. Guardiola'nin Total Football'a yakin olan roaming anlayisi) bu formasyon degisikligi daha akiskan oluyor. Bence Tudor'un nihai amaci boyle bir hal almasini saglamak takimin. Dogru oyuncu grubu ile iki formasyon arasinda sik sik git gel yapan bir takim ofansif anlamda kilitleri daha rahat acar cunku.

Zaten ilk 8 hafta Konya maçı ilk yarısı hariç bu akışkan sistemi denedi ve iyiydik. Ama o maçın ilk yarısında Fernando'yu oraya çekerek, Fener maçında ise doğrudan ekstra stoper koyarak bildiğimiz demode İtalyan 3-4-3'üne döndü. Sıkıntı ilk oynattığı sistemde değil, bu son 2 maçtaki maceracılığında.

Zaten ilk 8 hafta Konya maçı ilk yarısı hariç bu akışkan sistemi denedi ve iyiydik. Ama o maçın ilk yarısında Fernando'yu oraya çekerek, Fener maçında ise doğrudan ekstra stoper koyarak bildiğimiz demode İtalyan 3-4-3'üne döndü. Sıkıntı ilk oynattığı sistemde değil, bu son 2 maçtaki maceracılığında.

Daha kontrollu oynanmasi gerektigine inandigi maclarda defansif anlamda fazla acik vermemek icin rijit bir sistem kullanmasi gayet dogal.

Asil hadise 3-4-3'e de ofansif zenginlik katabilmemiz. Bence "3'lu savunmadan vazgec" cagrisi dogru degil. "3'lu savunmada verimli hucumu ogren" cagrisi daha dogru olur.

Ederson
Fernandinho
Aguero

Ederson
D. Silva - B. Silva
Aguero

2. kadroyu nerde gördüğünü çok merak ediyorum açıkçası.

İgor seni gözden çıkardım! tıpkı Hamzayı Saraçoğlun da ki derbiye Bruma yerine umut’la başladığında gözden çıkardığım gibi.

Bu arkadaşında diğer İtalyan teknik direktörlerden farkı olmadığını gördük. Demek ki İtalyan olmasan da 10 sene İtalya da kalınca sende o ağır savunma taktiklerini benimsiyorsun. beyininin içinde savunma, güvenlik, önce savunma algoritmalarıyla çalışan dev bir örümcek ağı oluşuyor.

Önce savunma değil Önce hücumdur. En iyi savunma prensibi hücumdur. Bu mantaliteye sahip olmayan adamın Galatasaray’da işi yok.

O basına sızan 11 ve dizilişi görünce kesinlikle yalan olduğunu düşündüm inanmak istemedim aklım mantığım kesmedi böyle bir şey yapabileceğine!! Çünkü aklı başında hiçbir adam böyle bir derbi müsabakasına çıkarken bu kadar radikal bir saçmalık yapamazdı. Kanaatim bu yüzden odur ki bu adamın aklı başında değil Veya kendine fazla güveniyor. (Bu hususta Ömer Tuğrul Yılmazer; e bir özür borçluyum.)

İlk 6 maçta oturan başarılı şablonu ve oyunu son 2 haftada uydurduğu 3-4-2-1 zırvalığıyla mahvetti çakma conte.. Çıkmış birde utanmadan serdar çıkana kadar çok iyiydik diyor. Kafayı da sıyırmış arkadaş.:mad:

Yaw sen kimsin ki iyi giden tekere çomak sokmaya yelteniyorsun 3-5 puan öne geçince popon tavana ulaştı galiba he? Yine korkak futbolun sayesinde bir derbiden galip ayrılamadık.

Linnes bu takımın açık ara en iyi bekiyken lato geldi diye kulübeye gömdün adamı!! baktın ki sonra lato işi kıvıramıyor denayeri yamamaya çalıştın oraya oda yapamadı 3 lüye döndün gittin tolgayı wing back yaptın. Allahım zihniyete bak çıldırmamak elde değil. Football manager oynuyor sanki herif..:mad:

Ben böyle güvenlik manyağı teknik direktör istemiyorum sezon sonu şampiyon olalım bu adamda İtalya da bir yere yamasın kendini.

Kişiler ve şahıslardan önce benim için Galatasaray'dır. O yüzden tudor'un manyaklıklarına tahammül edemem. Etmeyeceğim bundan sonra çat çat eleştireceğim tüm hatalarında bitti beni kaybetti Benden bu kadar.

İgor seni gözden çıkardım! tıpkı Hamzayı Saraçoğlun da ki derbiye Bruma yerine umut’la başladığında gözden çıkardığım gibi.

O yüzden tudor'un manyaklıklarına tahammül edemem. Etmeyeceğim bundan sonra çat çat eleştireceğim tüm hatalarında bitti beni kaybetti Benden bu kadar.

f19613ed08e7c067884d86efadde6fea.jpg

Bu arkadaşında diğer İtalyan teknik direktörlerden farkı olmadığını gördük. Demek ki İtalyan olmasan da 10 sene İtalya da kalınca sende o ağır savunma taktiklerini benimsiyorsun. beyininin içinde savunma, güvenlik, önce savunma algoritmalarıyla çalışan dev bir örümcek ağı oluşuyor.

Önce savunma değil Önce hücumdur. En iyi savunma prensibi hücumdur. Bu mantaliteye sahip olmayan adamın Galatasaray’da işi yok.

O basına sızan 11 ve dizilişi görünce kesinlikle yalan olduğunu düşündüm inanmak istemedim aklım mantığım kesmedi böyle bir şey yapabileceğine!! Çünkü aklı başında hiçbir adam böyle bir derbi müsabakasına çıkarken bu kadar radikal bir saçmalık yapamazdı. Kanaatim bu yüzden odur ki bu adamın aklı başında değil Veya kendine fazla güveniyor. (Bu hususta @Ömer Tuğrul Yılmazer; e bir özür borçluyum.)

İlk 6 maçta oturan başarılı şablonu ve oyunu son 2 haftada uydurduğu 3-4-2-1 zırvalığıyla mahvetti çakma conte.. Çıkmış birde utanmadan serdar çıkana kadar çok iyiydik diyor. Kafayı da sıyırmış arkadaş.:mad:

Yaw sen kimsin ki iyi giden tekere çomak sokmaya yelteniyorsun 3-5 puan öne geçince popon tavana ulaştı galiba he? Yine korkak futbolun sayesinde bir derbiden galip ayrılamadık.

Linnes bu takımın açık ara en iyi bekiyken lato geldi diye kulübeye gömdün adamı!! baktın ki sonra lato işi kıvıramıyor denayeri yamamaya çalıştın oraya oda yapamadı 3 lüye döndün gittin tolgayı wing back yaptın. Allahım zihniyete bak çıldırmamak elde değil. Football manager oynuyor sanki herif..:mad:

Ben böyle güvenlik manyağı teknik direktör istemiyorum sezon sonu şampiyon olalım bu adamda İtalya da bir yere yamasın kendini.

Kişiler ve şahıslardan önce benim için Galatasaray'dır. O yüzden tudor'un manyaklıklarına tahammül edemem. Etmeyeceğim bundan sonra çat çat eleştireceğim tüm hatalarında bitti beni kaybetti Benden bu kadar.
Günaydın diyelim mi Puki kardeşim :) 3-4 hafta önce bu adamı eleştirirken sinerji,destek gibi terimler kullanıyordun.Teknik direktörlük birşey olmadı şuana kadar,bu kadro zaten bu puanda olmalı esas maçlar fener maçıyla başlıyor diyorduk ama iyi gidiyoruz eleştirmeyin diye karşı yorumlar alıyorduk.Umarım artık bu heriften hiçbir cacık olmayacağını ziyadesiyle anlamışsındır.İlk ciddi maçta yine sıçtı batırdı ve arkası da gelecek bunun emin ol

Günaydın diyelim mi Puki kardeşim :) 3-4 hafta önce bu adamı eleştirirken sinerji,destek gibi terimler kullanıyordun.Teknik direktörlük birşey olmadı şuana kadar,bu kadro zaten bu puanda olmalı esas maçlar fener maçıyla başlıyor diyorduk ama iyi gidiyoruz eleştirmeyin diye karşı yorumlar alıyorduk.Umarım artık bu heriften hiçbir cacık olmayacağını ziyadesiyle anlamışsındır.İlk ciddi maçta yine sıçtı batırdı ve arkası da gelecek bunun emin ol

renktaş sıçp batırması hepimizi üzer bize zarar verir. ama artık sabır v.s istemem tudor için. madem o kendinde iyi giden düzene çomak sokacak cesareti bulabiliyor o zaman benim desteğime de ihtiyacı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt