Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.gscimbom.com/forum/f61-...nik-direktor-152642/index495.html#post9568926

İlk cümlenden dolayı oluyor birazda bu

Sen olayları düşmanlık boyutuna taşıyorsun eleştirilmen normal
O mesajda Sneijder'in gönderilmesinden çok gönderiliş şekline kızdığımı belirttim sadece Tudor'u eleştirmemden bağımsız olarak. Sneijder'den hiç bahsetmediğim mesajlarda da benzer tepkileri alıyordum. Siz olaylara daha çok düşmanlık çerçevesinden baktığınız için nefret ettiğiniz isimleri görünce hemen yanlış yorumluyorsunuz.

O mesajda Sneijder'in gönderilmesinden çok gönderiliş şekline kızdığımı belirttim sadece Tudor'u eleştirmemden bağımsız olarak. Sneijder'den hiç bahsetmediğim mesajlarda da benzer tepkileri alıyordum. Siz olaylara daha çok düşmanlık çerçevesinden baktığınız için nefret ettiğiniz isimleri görünce hemen yanlış yorumluyorsunuz.

Belki senin öyle bir amacın yoktur ama gönderen isim Tudor olduğu için ben öyle algılıyorum şahsen.Hadi Belhanda olayı neyse onda tutarlılık payın var yine bir nevi

7G 2B alan adam az da olsa saygıyı hak etmiyor mu ?

Övgü dolu bir yorumunu görmedim,mesela Tudor bunları iyi yapıyor vs

Belki senin öyle bir amacın yoktur ama gönderen isim Tudor olduğu için ben öyle algılıyorum şahsen.Hadi Belhanda olayı neyse onda tutarlılık payın var yine bir nevi

7G 2B alan adam az da olsa saygıyı hak etmiyor mu ?

Övgü dolu bir yorumunu görmedim,mesela Tudor bunları iyi yapıyor vs
Kadro mühendisliğini öveyim diyecem de oyunu yönlendiren ve daha pasör bir ofansif orta sahaya ihtiyaç varken Belhanda'ya 10 m vermemiz ilginç.

Ben geçen sezondan beri Tudor'un oynattığı oyunu eleştiriyorum. Kağıt üstündeki tabloya saygı duyarak nereye varabiliriz. 2 kupa kazanan Riekerink'e de saygı duyulması ve eleştirilmemesi lazımdı o zaman ama beden hocası diye dalga geçilerek gönderildi. Aynı şekilde Hamza'ya da kağıt üstünde saygı duyulması gerekirdi.

Tudor reyiz trabzonu marizleyecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.
10 numara yorum. Sonuna kadar katiliyorum.
Takımda hücum organizasyonu diye bişey yok malesef. Hücumdaki tek planımız -> Bam güm .

Galatasaray düşmanı yine Galatasaray lılar
Bu döngü başarılı olmak mucize gibi birşey
Bazıları kafalarının içinde yaşadığı fırtınayı dışa vuruyor
Görende her takım çatır çatur top oynuyor biz oynamiyoruz
20 gol atmış 1 maç hariç boş geçmiş
Orta sahası defansı kanadı gol atıyor ama ne hikmetse hücum planımız yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta trabzonun yarısı ya sakat ya cezalı ama başımızda bu herif varken galibiyet mümkün görünmüyor.

Ilk hafta oynatdigin futbolu cok ozluyorum Sayin Bilic. Bi derbi kazan. En azindan bu hafta olan derbicikcik.

Nevzat 3lu stopere devam edecek diyor..anlamadigim ilk 2 3 haftada eze eze presle bogdugumuz futboldan neden vazgecti bu cozebilmis degilim.

Yalnız fenev maçındaki en etkili oyunumuzu 3lüde oynuyorduk dikkatinizi çekerim.

https://www.gscimbom.com/forum/f61-...nik-direktor-152642/index495.html#post9568926

İlk cümlenden dolayı oluyor birazda bu

Sen olayları düşmanlık boyutuna taşıyorsun eleştirilmen normal

Belhanda,Sneijder ve tudor basligi disinda yazdigini görmedim

Mariano,Fernando ve gomis gibi övülecek futbolcular varken hala israrla ayni konulara yazmasi art niyetli oldugunu gösteriyor

Aysalci-Terimci kavgasi varya forum'da,buda anladigim kadariyla Aysalci isi gücü digerlerine laf atmak

Zaten bu Aysalci-Terimci diye gecinenler birbirilerini diger olarak gördükleri icin mesajlari herzaman art niyetlidir

Neymiş oyuncuların başarısıymış. Neymiş TD taktik bilmiyormuş, oyun kötüymüş. Oyuncularla futbol oynansaydı sadeceMancini döneminde fenere 20 puan fark atardık. En az 3x daha iyiydi kadromuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda,Sneijder ve tudor basligi disinda yazdigini görmedim

Mariano,Fernando ve gomis gibi övülecek futbolcular varken hala israrla ayni konulara yazmasi art niyetli oldugunu gösteriyor

Aysalci-Terimci kavgasi varya forum'da,buda anladigim kadariyla Aysalci isi gücü digerlerine laf atmak

Zaten bu Aysalci-Terimci diye gecinenler birbirilerini diger olarak gördükleri icin mesajlari herzaman art niyetlidir

Arkadaşla bir sorunum yok ama düşman değilim diyor hitap şekli ''Siz''

Sizi katarsan işe direk ayrıştırmış oluyorsun

DM_x0-SW0AURc6r.jpg

Inadın batsın.

Fantazilere girme be arkadaş.

sent via GSC

Pep bile kariyerindeki düşüşleri bu 3lü savunma yüzünden yaşadı. Ne inat var bu adamlarda anlamak güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt