Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal itiraflar gelsin
İşin gücün hakaret

Kendinden başkasına saygın yok

Beni haklı çıkarmak tasın hep
Önce sataşıyorsun cevabı alınca da üste çıkıyorsun.

Sen ve senin gibilerin forumda karşı bir argüman ortaya koyduğunu görmedim. Tek yaptığınız sizin gibi düşünmeyenleri belli bir kalıba sokmak. Art niyetlisin, ön yargılısın, düşmansın bilmem ne. Baydınız artık.

Aşırı durumlar dışında hiçkimse linci hak etmez,çok çok uç sebepler dışında hiçbir şey linci haklı çıkarmaz.Bunu da eleştirmek benim doğal hakkım,ben de bunları eleştiren bir taraftarım madem herkes aynı değil ben de buyum.
Elestire bilirsin ama karsi taraf nasil futbol icinde kaliyor ise sende futbol icinde kalmalisin.
Adam senin sahsina bir laf etmiyor ki, Tudora, Dursuna söylüyor bunlari.
Gecersin karsisina dediklerin de haksizsin, adamlar bunlari bunlari dogru yapiyorlar.
Söyledigi hiyar kelimesi mi hosuna gitmiyor, bu forumun yöneticileri var, onlara edersin sikayetini onlar bunu degerlendirip gerekiyor ise uyari veya ceza verirler.

her konuda kavga etmeye devam ettiğiniz sürece forumun huzurunu kaçıracaksınız. tekrar böyle bir olayda uzun süreli myc alacak iki tarafta.

bu son uyarı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elestire bilirsin ama karsi taraf nasil futbol icinde kaliyor ise sende futbol icinde kalmalisin.
Adam senin sahsina bir laf etmiyor ki, Tudora, Dursuna söylüyor bunlari.
Gecersin karsisina dediklerin de haksizsin, adamlar bunlari bunlari dogru yapiyorlar.
Söyledigi hiyar kelimesi mi hosuna gitmiyor, bu forumun yöneticileri var, onlara edersin sikayetini onlar bunu degerlendirip gerekiyor ise uyari veya ceza verirler.

Ben kimin şahsına bir şey dedim şimdi?

Öcal Uluç
DNNMl8MX0AAYdz5.jpg:large

Sen ve senin gibilerin forumda karşı bir argüman ortaya koyduğunu görmedim. Tek yaptığınız sizin gibi düşünmeyenleri belli bir kalıba sokmak. Art niyetlisin, ön yargılısın, düşmansın bilmem ne. Baydınız artık.

Birincisi ben orada algı yaratma çabasında değildim.Ara ara böle makara olsun diye takılıyorum.Can orada yanlış anladı biraz olayı

İkincisi hadi diyelim biz kalıba sokuyoruz.Sütten çıkmış ak kaşık modunda gezme.Buyur buda senin lafların ;

Defalarca yazdım. Siz o zamanlar konuyu alıp sürekli başka yere getirdiğiniz anlamamış olabilirsiniz.

O mesajda Sneijder'in gönderilmesinden çok gönderiliş şekline kızdığımı belirttim sadece Tudor'u eleştirmemden bağımsız olarak. Sneijder'den hiç bahsetmediğim mesajlarda da benzer tepkileri alıyordum. Siz olaylara daha çok düşmanlık çerçevesinden baktığınız için nefret ettiğiniz isimleri görünce hemen yanlış yorumluyorsunuz.

Hele bir de kendin yazdığın cümleyi bizim üzerimize atmışsın orası aşırı komik

Son düzenleme:
Birincisi ben orada algı yaratma çabasında değildim.Ara ara böle makara olsun diye takılıyorum.Can orada yanlış anladı biraz olayı

İkincisi hadi diyelim biz kalıba sokuyoruz.Sütten çıkmış ak kaşık modunda gezme.Buyur buda senin lafların ;

Hele bir de kendin yazdığın cümleyi bizim üzerimize atmışsın orası aşırı komik
Senin yaptığın makara falan değil. Biri cevap verse de polemik çıksa diye ortaya bir şeyler atıyorsun ya da direkt o kişiye sataşıyorsun. Siz dememin sebebi de bunu grup halinde yapmanız. Karşınızdaki size cevap verince de üste çıkıyorsunuz.

Sizin üzerinize bir şey attığım yok çünkü siz gerçekten öyle yapıyorsunuz. Sonra da kendi yaptığınız şeyin karşılığını aynı şekilde alınca üste çıkıyorsunuz. Şu forumun başta Sneijder mevzusu olmak üzere bu kadar ayrışmasının sebebi sen ve senin gibi 3-5 troll değilmiş gibi davranma.

..
e787e336798dec2a9fff8248f1fdf2e8.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin yaptığın makara falan değil. Biri cevap verse de polemik çıksa diye ortaya bir şeyler atıyorsun ya da direkt o kişiye sataşıyorsun. Siz dememin sebebi de bunu grup halinde yapmanız. Karşınızdaki size cevap verince de üste çıkıyorsunuz.

Sizin üzerinize bir şey attığım yok çünkü siz gerçekten öyle yapıyorsunuz. Sonra da kendi yaptığınız şeyin karşılığını aynı şekilde alınca üste çıkıyorsunuz. Şu forumun başta Sneijder mevzusu olmak üzere bu kadar ayrışmasının sebebi sen ve senin gibi 3-5 troll değilmiş gibi davranma.

...

BEGENMEDIM e basip gecin her allahin gunu ayni musabakalari duzenlemek zorunda degilsiniz diye dusunuyorum

Galatasaray forumunda siz biz dedikleri kim

Yoksa bu bir itiraf mi,ben Galatasaray'li oldugumdan eminim eger Galatasaraylilara siz diye hitap ediyorsa aklima baska seyler geliyor

Ayrışmadan bahsediyor sonra kendi kullandığı kelimelere bak.Sırf Sneijder'i yolladı diye Tudor başlığından çıkmıyor,bir şey olsada sallasam modunda

Sneijder'i herkes sevmek zorunda değil,herkes aynı fikirde olmak zorunda da değil.Sırf bu yüzden ayrışma oluyorsa forum ortamının ne amacı var ? Karşıt fikir olunca linç edelim o zaman ne güzel

Mourinho gibi sonunu hazırlıyor 3 lü oynatarak!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt