Ben kimseyi savunmadim, sadece sana yaptiginin dogru olmadigini söyledim.
Evet Tudora dedigini söylüyor, Dursuna bela okuyor, sahsen bende bela okuyorum ama sana o zaman da yazdigim gibi, bunu o kisilerin sahsina yapiyor.
Seninle hic bir alakasi yok, Tudor ile Dursuna öyle dedi diye Galatasarayliligi ortadan kalkmiyor.
Herseyin iyi gittigi yok aslinda, son bir bucuk mac (Konya birinci yari) ile Antalya ve kismen Karabük maclari disinda iyi oynadik ama daha bir sürü sorunumuz var.
Can bugüne kadar ne diyordu, ben Tudoru derbilerde, Basaksehir maclarinda görmek istiyorum, gördü ve ona göre kendi degerlendirmesini yapiyor.
Dursun konusunda, evet iyi bir kadro kuruldu ama Galatasarayin kadrosu zaten böyle olmali ama yönetimsel olarak hala sorunlar var.
Ama Aydin sen ne yapiyorsun, hala daha futbolun disina cikip olayi sahsilestiriyorsun.
Hemde bu sefer bunu afedersin ama sacma sapan bir sekilde yaptin.
Gittin adamin mesajin´dan iki kelime blodladin ve bunu iftiralar olarak lanse ettin.
Halbuki adam yazdigi mesajta bambaska bisey anlatti.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız
- - -
Evet degil ve buradan Can´a bir kere daha sesleniyorum, ben de sahsen dogru bulmuyorum bunu.
Ama bunu alip adam ile sahsi bir dalasa neden gireyim, sonucta Tudoru, Dursunu sevmek zorunda degil.