Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten Fenerliler senin tabirin ile bizim hibi "aglamadiklari" icin 20 senedir baslarinda Aziz canavari var.

Buna özeniyorsan yanlis yerdesin.

Aramizdaki en belirgin fark da bu zaten isler iyi giderken bile yanlisa yanlis diyoruz biz Galatasaraylilar olarak.

Fenerliler takımına en zor anında bile sahip çıktı ama.2 kez son hafta şampiyonlukları kaybettiler,3. yıldızı ilk biz taktık 4. yıldızı ilk biz taktık daha onlarcası bunun gibi.Üstüne şike olay.Aynısı bizim başımıza gelse sence ne olurdu?Bırakın iyi gün taraftarlığını.

Son düzenleme:
Ercan, iki yildir buradaydik, dogrulari ve yanlislari kendi capimizda dile getirdik.
Bugünün mevzusu bu degil, bugünün mevzusu aglamak falan da degil, rica ediyorum böyle kelimeler kullanmayi birakin artik, karsi bir argümaniniz olmadigini göstermesi disinda baska hic bir anlami yok bu kelimelerin.
Sampiyon olduktan sonra Sampiyonlar Ligi icin gerekli takviyeler yapilmaz ise elestirilir, bu kulp bulmak degildir, bir sonraki sezon icin beklentileri, kendi capimizda yapilmasi gerekenleri dile getirmektir.
Ani mac esnasinda yasiyoruz, mac sonrasi iyi olan noktalari, kötü olan noktalari tartisiyoruz.
Önemli olan bunu nasil gittigimiz´den bagimsiz bir sekilde yapmak.
Hic kimse mükemmeliyetci degil, hic bir sey zaten mükemmel olamaz her zaman eksikler olur.
Ama sene sonunda sampiyonluk istiyorsak bu eksikleri minimuma düsürmemiz lazim, yoksa su ana kadar oldugu gibi zorluk derecesi yüksek olan maclarda sorun yasarsin.
Bu maclar sene sonun da cok fazla olur ise sampiyonluk gider.

Benim anlamadigim, bazi arkadaslar herkesin kendi bakis acisina göre bir seyleri dile getirmesinden rahatsizlar.
Nacizane fikrim, bu tavirlar, bu düsünce sekli Forum´un dogasina ters.
Ercan senin olaya bakis acin ne, Mustafa x konu da senin fikrin nedir, öyle mi ben öyle düsünmüyorum, forum bunun icin var.
Ama ne oluyor, baska fikirlere tahamülü olmayanlar ne yapiyor, aglamayin, sampiyon olsak dahi kulp bulursunuz gibi cevaplar ile isi sahsilestiriyorlar.
Yahu futbol icin de verin cevabinizi, mesela üclü oynamayi neden dogru buluyorsun futbol icin de kalarak anlat.
Anlat ki, benim olaya senin baktigin acidan bakma firsatim olsun.
Ondan sonra katilirim veya katilmam, bu benim bilecegim bisey.

İşin gücün hakaret

Kendinden başkasına saygın yok

Beni haklı çıkarmak tasın hep

Transfer taraftari olsam bu yaz zevkten dört köse olmam gerekirdi. Simdi cikar buna da bir kulp bulursunuz.

Yok Dursun var diye yok Tudor var diye sevinmedin vs diye.

Zaten Fenerliler senin tabirin ile bizim hibi "aglamadiklari" icin 20 senedir baslarinda Aziz canavari var.

Buna özeniyorsan yanlis yerdesin.

Aramizdaki en belirgin fark da bu zaten isler iyi giderken bile yanlisa yanlis diyoruz biz Galatasaraylilar olarak.

Aynen öyle. Sünger beyinliler de takımımız kötü diye eleştirip, bağırdığımızda, protesto ettiğimizde "iyi gün taraftarı" oluyoruz.

Ercan, iki yildir buradaydik, dogrulari ve yanlislari kendi capimizda dile getirdik.
Bugünün mevzusu bu degil, bugünün mevzusu aglamak falan da degil, rica ediyorum böyle kelimeler kullanmayi birakin artik, karsi bir argümaniniz olmadigini göstermesi disinda baska hic bir anlami yok bu kelimelerin.
Sampiyon olduktan sonra Sampiyonlar Ligi icin gerekli takviyeler yapilmaz ise elestirilir, bu kulp bulmak degildir, bir sonraki sezon icin beklentileri, kendi capimizda yapilmasi gerekenleri dile getirmektir.
Ani mac esnasinda yasiyoruz, mac sonrasi iyi olan noktalari, kötü olan noktalari tartisiyoruz.
Önemli olan bunu nasil gittigimiz´den bagimsiz bir sekilde yapmak.
Hic kimse mükemmeliyetci degil, hic bir sey zaten mükemmel olamaz her zaman eksikler olur.
Ama sene sonunda sampiyonluk istiyorsak bu eksikleri minimuma düsürmemiz lazim, yoksa su ana kadar oldugu gibi zorluk derecesi yüksek olan maclarda sorun yasarsin.
Bu maclar sene sonun da cok fazla olur ise sampiyonluk gider.

Benim anlamadigim, bazi arkadaslar herkesin kendi bakis acisina göre bir seyleri dile getirmesinden rahatsizlar.
Nacizane fikrim, bu tavirlar, bu düsünce sekli Forum´un dogasina ters.
Ercan senin olaya bakis acin ne, Mustafa x konu da senin fikrin nedir, öyle mi ben öyle düsünmüyorum, forum bunun icin var.
Ama ne oluyor, baska fikirlere tahamülü olmayanlar ne yapiyor, aglamayin, sampiyon olsak dahi kulp bulursunuz gibi cevaplar ile isi sahsilestiriyorlar.
Yahu futbol icin de verin cevabinizi, mesela üclü oynamayi neden dogru buluyorsun futbol icin de kalarak anlat.
Anlat ki, benim olaya senin baktigin acidan bakma firsatim olsun.
Ondan sonra katilirim veya katilmam, bu benim bilecegim bisey.

Bak bana olayları kişisel boyuta taşıma diyordun
Yukarıda savunduğun ağzı bozuk arkadaşı bulabilirsin

Adama Tudor'a hıyar sıfatı yakıştırması yapıyor.Dursun'a da geçenlerde bela okudu.Herşey iyi giderken yapıyor bunları.Bu adamın iyi niyetinden emin değilim

Fenerliler takımına en zor anında bile sahip çıktı ama.2 kez son hafta şampiyonlukları kaybettiler,3. yıldızı ilk biz taktık 4. yıldızı ilk biz taktık daha onlarcası bunun gibi.Üstüne şike olay.Aynısı bizim başımıza gelse sence ne olurdu?Bırakın iyi gün taraftarlığını.
Sarper, bu iyi gün taraftarligi konusun da sana Talha Küllü cevap vermisti, o gün sadece okudum bisey yazmadim.
Ancak, ben bu konuda tamamen o yazilanlara katiliyorum.
Benim icin isler kötü veya iyi giderken eksikleri dile getirmek taraftarligin bir parcasi.
Kötü giderken körü körüne taraftarlik yapip, hic bir tepki koymaz isen hic bir yere varamazsin.
Iyi giderken eksikleri dile getirmez isen, cok kötü günler gecirmezsin ama sampiyonluk, sampiyonlar ligin´de gruptan cikma, bunlar hayal olur.
Veyahut, iyi bir kadro kurdu diye Dursun Özbek cok yasa deyip, diger yönetimsel hatalari görmezden gelirsen, kadroya, takima sahip cikmis olursun ama iyi bir taraftar olmazsin.

Transfer taraftari olsam bu yaz zevkten dört köse olmam gerekirdi. Simdi cikar buna da bir kulp bulursunuz.

Yok Dursun var diye yok Tudor var diye sevinmedin vs diye.

Dursun'a çok salladığın için onu dava olarak görüyorsun

Dursun Cl yi bile alsa bir gün sevinir ikinci gün yine eleştirirsin senin yapın bu

Sarper, bu iyi gün taraftarligi konusun da sana @Talha Küllü cevap vermisti, o gün sadece okudum bisey yazmadim.
Benim icin isler kötü veya iyi giderken eksikleri dile getirmek taraftarligin bir parcasi.
Kötü giderken körü körüne taraftarlik yapip, hic bir tepki koymaz isen hic bir yere varamazsin.
Iyi giderken eksikleri dile getirmez isen, cok kötü günler gecirmezsin ama sampiyonluk, sampiyonlar ligin´de gruptan cikma, bunlar hayal olur.
Veyahut, iyi bir kadro kurdu diye Dursun Özbek cok yasa deyip, diger yönetimsel hatalari görmezden gelirsen, kadroya, takima sahip cikmis olursun ama iyi bir taraftar olmazsin.

Pratikte bunun ortasını çok az kişi bulabiliyor.Bizde kötü gittiğinde eleştiri değil linç var,iyi gittiğinde de normal övgüyü aşan abartılı övgüler var.İkisi de bir işe yaramaz.

Sarper, bu iyi gün taraftarligi konusun da sana @Talha Küllü cevap vermisti, o gün sadece okudum bisey yazmadim.

Eleştiri yapana birşey dediğimiz yok

Düşmanca yaklaşanlara diyoruz

Adama Tudor'a Hırvat hıyarı diyor

Şimdi bu adamın nasıl iyi niyetine güveneyim ? Eleştiri felan değil bu

Bunun ne alakasi var?

Konu yasananlar degil. Konu insanlarin kötü gidisata isyan etmesi sesini cikarmasi.

Onlar da koyun sürüsü gibi Aziz'in pesine takilmasalardi yillarca bütün bu saydigin olaylari yasamazlardi mesela.

Bak bana olayları kişisel boyuta taşıma diyordun
Yukarıda savunduğun ağzı bozuk arkadaşı bulabilirsin

Adama Tudor'a hıyar sıfatı yakıştırması yapıyor.Dursun'a da geçenlerde bela okudu.Herşey iyi giderken yapıyor bunları.Bu adamın iyi niyetinden emin değilim
Ben kimseyi savunmadim, sadece sana yaptiginin dogru olmadigini söyledim.
Evet Tudora dedigini söylüyor, Dursuna bela okuyor, sahsen bende bela okuyorum ama sana o zaman da yazdigim gibi, bunu o kisilerin sahsina yapiyor.
Seninle hic bir alakasi yok, Tudor ile Dursuna öyle dedi diye Galatasarayliligi ortadan kalkmiyor.
Herseyin iyi gittigi yok aslinda, son bir bucuk mac (Konya birinci yari) ile Antalya ve kismen Karabük maclari disinda iyi oynadik ama daha bir sürü sorunumuz var.
Can bugüne kadar ne diyordu, ben Tudoru derbilerde, Basaksehir maclarinda görmek istiyorum, gördü ve ona göre kendi degerlendirmesini yapiyor.
Dursun konusunda, evet iyi bir kadro kuruldu ama Galatasarayin kadrosu zaten böyle olmali ama yönetimsel olarak hala sorunlar var.

Ama Aydin sen ne yapiyorsun, hala daha futbolun disina cikip olayi sahsilestiriyorsun.
Hemde bu sefer bunu afedersin ama sacma sapan bir sekilde yaptin.
Gittin adamin mesajin´dan iki kelime blodladin ve bunu iftiralar olarak lanse ettin.
Halbuki adam yazdigi mesajta bambaska bisey anlatti.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Eleştiri yapana birşey dediğimiz yok

Düşmanca yaklaşanlara diyoruz

Adama Tudor'a Hırvat hıyarı diyor

Şimdi bu adamın nasıl iyi niyetine güveneyim ? Eleştiri felan değil bu
Evet degil ve buradan Can´a bir kere daha sesleniyorum, ben de sahsen dogru bulmuyorum bunu.
Ama bunu alip adam ile sahsi bir dalasa neden gireyim, sonucta Tudoru, Dursunu sevmek zorunda degil.

Ben kimseyi savunmadim, sadece sana yaptiginin dogru olmadigini söyledim.
Evet Tudora dedigini söylüyor, Dursuna bela okuyor, sahsen bende bela okuyorum ama sana o zaman da yazdigim gibi, bunu o kisilerin sahsina yapiyor.
Seninle hic bir alakasi yok, Tudor ile Dursuna öyle dedi diye Galatasarayliligi ortadan kalkmiyor.
Herseyin iyi gittigi yok aslinda, son bir bucuk mac (Konya birinci yari) ile Antalya ve kismen Karabük maclari disinda iyi oynadik ama daha bir sürü sorunumuz var.
Can bugüne kadar ne diyordu, ben Tudoru derbilerde, Basaksehir maclarinda görmek istiyorum, gördü ve ona göre kendi degerlendirmesini yapiyor.
Dursun konusunda, evet iyi bir kadro kuruldu ama Galatasarayin kadrosu zaten böyle olmali ama yönetimsel olarak hala sorunlar var.

Ama Aydin sen ne yapiyorsun, hala daha futbolun disina cikip olayi sahsilestiriyorsun.
Hemde bu sefer bunu afedersin ama sacma sapan bir sekilde yaptin.
Gittin adamin mesajin´dan iki kelime blodladin ve bunu iftiralar olarak lanse ettin.
Halbuki adam yazdigi mesajta bambaska bisey anlatti.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Evet degil ve buradan Can´a bir kere daha sesleniyorum, ben de sahsen dogru bulmuyorum bunu.
Ama bunu alip adam ile sahsi bir dalasa neden gireyim, sonucta Tudoru, Dursunu sevmek zorunda degil.

Şahsileştirmiyor dediğin adam ;

Tebrikler her zamanki gibi lafi beyninle degil de baska birseyinle anlamissin.

Pratikte bunun ortasını çok az kişi bulabiliyor.Bizde kötü gittiğinde eleştiri değil linç var,iyi gittiğinde de normal övgüyü aşan abartılı övgüler var.İkisi de bir işe yaramaz.
Taraftariz biz Sarper, kimimiz daha duygusal, kimimiz daha soguk kanli.
Örnek mi istiyorsun, aflarina siginarak Musap Aydinli daha heycanli bir renktasimiz ama mesela Talha Küllü daha sakin, daha soguk kanli.
Ikisinin tepki seklinin ayni olmasini bekleyemezsin.

Bence bugünün mevzusu bu
Her başarının arkasından içine edilmesi
Zaten başarısızlıkta sağlıklı düşünemeyen beyinler çekilmeyen ortamlar
Dün kurulan takıma bile sabrı olmayan kitle
Ben dediğim çıktı gördünüz mü kafa yapısı
Adam bir maç kötü oynuyor yada bir maçta sistem değişikliğin e gidiyor hemem başlıyor aou
Bekle biraz kardeşim zaman ver ermişmisin nesin
Yıl sonu şampiyon olsak dahi bitmeyecek kaotik ortam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun ne alakasi var?

Konu yasananlar degil. Konu insanlarin kötü gidisata isyan etmesi sesini cikarmasi.

Onlar da koyun sürüsü gibi Aziz'in pesine takilmasalardi yillarca bütün bu saydigin olaylari yasamazlardi mesela.

....

Sen durduk yere bana laf sokarsan. Buna hareketsiz kalmami mi bekliyorsun gercekten.

Hep dürtüp dürtüp ortaligi karistirip ama ben ne yaptim ki ben magdurum ayaklarina yatman da cok eglenceli.

Şahsileştirmiyor dediğin adam ;
Aydin, evet belki bu tepkiyi vermesi dogru degil ama simdi rica ediyorum sapkani önüne al ve düsün, birisi mesajin´dan alinti yapip sacma sapan bir algi yaratsa, bu senin hosuna gider mi? Belki bir kere oldugunda göz yumarsin, hadi ikinci sefere de ama bir yerden sonra tepkili cevaplara sasirmamak lazim Takip edebildigim kadari ile sen Can´a günde bir kac kere bunu yapiyorsun.

Taraftariz biz Sarper, kimimiz daha duygusal, kimimiz daha soguk kanli.
Örnek mi istiyorsun, aflarina siginarak @Musap Aydinli daha heycanli bir renktasimiz ama mesela @Talha Küllü daha sakin, daha soguk kanli.
Ikisinin tepki seklinin ayni olmasini bekleyemezsin.

Aşırı durumlar dışında hiçkimse linci hak etmez,çok çok uç sebepler dışında hiçbir şey linci haklı çıkarmaz.Bunu da eleştirmek benim doğal hakkım,ben de bunları eleştiren bir taraftarım madem herkes aynı değil ben de buyum.

Değerlendirme dediğiniz şey hıyar yakıştırması ise bundan sonra bizde yapalım onu

Sonra da diyelim ben sevmiyorum onu

Oh ne güzel

Seversin sevmezsin biri Galatasaray başkanı,biri Galatasaray T.d ü

Saygılı olmak zorundasın

Aslinda suc ben de. Buna niye cevap veriyorum ki.

Yazsin dursun kendi basina eglensin dursun alinti yaparak mention atarak. Hata ben de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt