- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Konu nerde başladı, nereye geldik.
Hakikaten ha... Tudor'u eleştiriyorduk konuyu nerelere çektin, umarım ceza almazsın bu başlık Tudor başlığı. Geyiği genel sohbette yapabilirsin.
İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu nerde başladı, nereye geldik.
Vay be, biz Çaykur çayı içiyoruz, Zenginlerin içtiği çaya bak, ismini dahi söyleyemem.Eski 1 hikaye o. Audi ile anlatılan variyet hikayesi olmaz.
ilerleyen zamanlarda Garajını görmeye gideriz beraber. Da Hong Pao çayımızı yudumlar iken bize variyet ile ilgili muazzam bilgiler aktaracaktır şüphesiz
Geçen Audi marka araçını yıkatırken anlattı.
Ya onlar bir şey değil. Arda ağabeyin evinin arka bahçesinde olimpik havuzu var. Benim bile uçağım var. Oyuncak ama olsun iş görüyor. Arada yıkar yıkar eğlenirim.Eski 1 hikaye o. Audi ile anlatılan variyet hikayesi olmaz.
ilerleyen zamanlarda Garajını görmeye gideriz beraber. Da Hong Pao çayımızı yudumlar iken bize variyet ile ilgili muazzam bilgiler aktaracaktır şüphesiz
Yani Zenginlik konusunda Mehmet benim ile yarışamaz diyorsun, doğru mu anladım Erman renktaşım?Ya onlar bir şey değil. Arda ağabeyin evinin arka bahçesinde olimpik havuzu var. Benim bile uçağım var. Oyuncak ama olsun iş görüyor. Arada yıkar yıkar eğlenirim.
Ya onlar bir şey değil. Arda ağabeyin evinin arka bahçesinde olimpik havuzu var. Benim bile uçağım var. Oyuncak ama olsun iş görüyor. Arada yıkar yıkar eğlenirim.
Ya sen ne diyorsun kardeşim zenginlik tabiri benim yanımda hafif kalır. Daha yeni Nusret'ten çıktım sen düşün. Dünya çapında ün yaptı hala daha keçi götü tokatlıyor lalem.Yani Zenginlik konusunda Mehmet benim ile yarışamaz diyorsun, doğru mu anladım Erman renktaşım?
Çok pis gözüm kalır kardeşim sen de iyi bilirsinUlan böyle konuştun konuştun maaşının euro kurunu sabitlemişlerdi 3.80'e mi ne adamınHakikaten eşi benzeri zor bulunur cenabetliğe sahip bir insansın.
İyi forumlar.
Ya sen ne diyorsun kardeşim zenginlik tabiri benim yanımda hafif kalır. Daha yeni Nusret'ten çıktım sen düşün. Dünya çapında ün yaptı hala daha keçi götü tokatlıyor lalem.
Çok pis gözüm kalır kardeşim sen de iyi bilirsinBir ara sana da yeni aldığın evin ile alakalı itfaiye menşeli bir beddua etmiştim hatırlıyorsun değil mi? Daha dur sana da sıra gelecek. Geçen gün gaiple irtibat kurdum ne oldu bizim beddua işi diye sırada abi merak etme dediler.
Rodrigues'in kendi becerisiyle yaratıp attığı gol olmasa gol bile atamayacakmışız, şaka gibi. Bir antrenör hiç mi önlem alıp plan yapmaz?
Oyun okuma uzmanı
en yakın rakibinden 3 puan önde olan hocayı bir maçla asıyorsunuz. Hadi ordan.