Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derdim maç kazanamama filan değil bu arada, hocaya saydırıyoruz ama bu puan kaybından sonra sallayalım mantığı değil. Elbetteki 34 maç kazanmayacağız, bu maçı kaybetmekte değil problem.

Sıkıntı şu ki adam korkak oynatıyor, Galatasaray’ın tarihinde görülmemiş şekilde büyük maçları korkakça oynuyoruz. Maç kaybettiğimiz için değil, 4 ön libero ile oynattığı için, 80 dk şut atamayacak çapta takım sahaya çıkarttığı için bu iş Tudor ile olmaz. Bir defa bu hatayı yaparsın anlarız, öğrendi deriz, geldiğinden beri 6 büyük maç oynadı bu ligde, bir beraberlik çıkarabildi ve 1 gol atabildi takım. Bu utanç verici seviyede komiktir.
Derdim büyük maçları kazanmak değil, olaya Fenerli gibi de bakmıyorum, bu maçları kazanmadan şampiyon olalım yine sevinirim ama böyle bir dünya yok, bu maçların hepsini gol atamadan kaybeden takım şampiyon filan olamaz. Hocaya yavaştan filan değil, acilen yol verilmeli, takımın psikolojisini iyice bozmadan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu hatalarından ders alsa yine eleştirmeyeceğim. Biz nasıl hücum ediyoruz biri açıklayabilir mi bugün ilk yarı boyunca 3 (üç) kişi ile hücum etmeye çalıştık bu isimlerden biri Tolga idi bu olabilir mi? Bir tanesini de pozisyonu sağ kanat olan ama yokluktan ve plansızlıktan kendini ortaya atmak zorunda kalan Feghouili diğeri garibim Gomis topu alacak da en az bir kişiyi geçecek de açıyı bulacak ve şut çekecek ve o da gol olacak...

Pas oyunu mu oynuyoruz? Öyleyse neden sürekli stoperlerimiz veya sağ bekimiz oyun kurmaya çalışıyor veya sürekli inisiyatif almak durumunda bırakılıyor? Topu kaptığımız zaman rakip sahaya geçiş planımız nedir? Rakip sahaya neden yerleşemiyoruz veya bir tane dahi organize atak geliştiremiyoruz? Fernando ve Ndiaye'nin stoper önü stoper gibi oynatılmasının gayesi nedir? Sadece 1 tane şut çekerek 1 gol atabildiğimiz rakibe karşı maç boyunca neden sadece 1 tane şut çekecek derecede bir rezil oyun oynamak durumundayız?

Bu kadar ezik olma başka bir şey istemiyoruz, bu mantalite ile gerçekten Karabük'ten öteye geçemezsin. 2 haftada kaybettiğimiz 5 puandan önce Tudor, sonra hakemler sorumludur. Takımın yetersiz filan olduğuna inanmıyorum, bazı oyuncular formsuz olabilir, bireysel olarak yetersiz olabilir vs vs ancak iki haftada oynadığımız rakiplerin hiç birinden aşağıda değil, fazlamız vardı ancak sonuç ortada. Her maç pres yapılıyor ve buna bir önlem almıyoruz, almadığımız gibi karşılık vermiyoruz neden???

Tudor birkac mactir guven vermiyor.

Ama birkac mactir guven vermiyor diye, veya gecen senenin istatistigine bakarak "Hoca olmaz" demek bozuk bir zihniyetin urunudur.

Eger kaybettigi guveni onumuzdeki 4 macta tazeleyemezse sene sonu Terim gelir.

Ancak her sey henuz tepetaklak olmus degil, hakemler de biraz etki oldu. Bundan dolayi su an yollayip Terim'i getirmek dogru olmaz. Hoca degisikligi destabilizasyon sebebidir.

macın 20.dakikasında daha kimin nerde oynadıgını cözemedigimiz muazzam bir sistemle oynuyoruz

Ligin ilk maçlarını hatırlayın taktik anlamda ne oynadığımız belli değildi. Basit pas hataları, doldur boşalt oynamalar falan filan. Tek fark rakip topu kaptığı vakit baskı yapmamız. Rakibi hataya zorlayıp pozisyon bulmamız

Rakiplerin üstüne binmiş bütün stresi bu tanımlanamayan cisimin yaptıklarıyla bir anda kendi üstümüze aldık.İçerideki Gençlerbirliği ve Alanya maçlarında bile aşırı stresli ve sinirli bir takım göreceğiz çünkü puan farkı artık rahat oynayabileceğimiz düzeyin altına geldi.Her gol atamadığımız dakika iyice panikleyip saçmasapan şeyler yapabiliriz.Deplasmandaki maçları saymıyorum bile.Onlara zaten 0 puanı yazmak alışkanlık oldu

Sonuna kadar arkandayım
Çıkıp kendi oynayacak değil
Serdar-ı oynatır suç denayeri oynatır suç
3 lü çıkar suç 4 çıkar suç
Işine bak hoca herşey olacağına varır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'un basarili olmasini en cok da ben isterim, sezon oncesi gereken temizligi yapti, guzel de bir kadro kurdu ve lige iyi basladik, fakat buyuk maclarda buyuk takimin hocasi olmadigini belli ediyor, ustune hatalarindan da ders cikarmamis gibi duruyor. Futbolun icinden gelen biri neden 1 kanat ile oynar anlamis degilim.

Konya macinda kotu bir ilk yari. Bursa macinda kotu bir ilk yari. Trabzon macinda kotu bir 90dk. Derbi maclarinda kotu performanslar. Haftaya hem tudor'dan hem de oyunculardan bir reaksiyon bekliyorum, daha ac, daha motiveli, daha baskili bir takim izlemek istiyorum, 2 kanat ile oynamanin vakti geldi. Solda Yasin, sagda Garry, ortada Belhanda.

Su an en kolay secim tudor'u kovmak olacaktir, kovulsa bile yeni bir hoca gelecek, takimi taniyacak takima adaptasyon sureci falan derken puan kayiplari artacak. Ha Terim gelecekse tudor hemen yarin kovulsun.

muhabirlerin hepsinin çapına tüküreyim su gune kadar tek biri sormadı büyük macların hepsinde takımınız rezil durumda gol bile atamıyorsunuz neden diye?

Ders almıyor, saçmalamaya devam ediyor. Kendisine inanmak için kıçını yırtanları bile bezdirdi artık, yok 1 mağlubiyet almışız falan filan geçin bunları, göz var nizam var sürekli olarak geriye gidiyoruz.

Daha önce bir yazım hatanı düzelttim diye yaklaşık 1 yıl sonra güzel bir intikam almıştın. Yeni bir gıcıklık peşindeyim. Nizam değil izan :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muhabirlerin hepsinin çapına tüküreyim su gune kadar tek biri sormadı büyük macların hepsinde takımınız rezil durumda gol bile atamıyorsunuz neden diye?
Lider gitmişiz trabzona lider dönüyormuşuz. Bunu diyen bir adamdan mantıklı bi açıklama beklememek lazım. Gider yine saçma salak bişey söyler daha da sinirlerimizi hoplatır.

tudor hakkındaki düşüncelerin nelerdir?

Dursun'un first class bir hoca getiremeyeceğini bildiğim için,sezonun çöpe atılmaması için sonuna kadar kalmalı.Yanlışları var mı ? Var

Adam üçlü de çıksa dörtlü de çıksa eleştiriliyor,eleştirilecek.Hoca kendi doğrularından vazgeçmemeli.Fatih hoca ya bile ne sallanırdı bu forumda şimdi mumla aranıyor

Hocanın potansiyeli var,yerin dibine batırılması konusunda görüş birliğinde değilim.Toplumumuzda linç kültürü olduğu için maç sonunda haliyle nasibini aldı ama hoca da şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım.Ne kadar kredimiz olsa da büyük maçlar ve takımda ki hücum yaratıcılığındaki eksiklerden hoşnut değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt