Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun yok derken sezon basindan bu yana oynadigimiz dizilis yani tek kanatli yoksa sutumuz olmadigina göre sistem islemedi
Arda renktaş, artık şundan eminim ki bu dingil sezon başında yanlışlıkla doğru bir kadro seçimi ve diziliş ile çıktı sahaya

Kaldı ki o zaman bile anlam veremediğimiz şeyler deniyordu Tolga'nın sol kanat oynaması gibi

Ama işler iyi gitti ve yeni kurulan takımımız iyi oynamaya başladı

Bu dallamanın da ilerleyen haftalarda kendine olan güveni arttı ve son 2 haftaya kadar hasbelkader bizi getirdi.

Son 2 hafta ise biraz daha zor rakiplerle oynayacağını bildiği için kafasında kendince sağlam olarak gördüğü kurguya dönmek istedi.

Sonuç ise son 2 haftada yapmış olduğu kadro seçimleri ve dizilişi ile bu işi beceremeyeceğini net bir şekilde gösterdi bizlere

Sana bir soru çok kısa.

Antalya - Trabzon 2 maç 5 puan kayıp. Rakip hoca aynı ve iki maçta da aynı futbolu oynattı, pozisyona bile giremedik.

Soru şu, Tudor iki maçta da rakip hocanın aynı kişi olduğunun farkında mıdır? Eğer farkındaysa iki maçta da neden aynı futbolu oynatıp 5 puan kaybetmiştir?

Degildir kesinlikle. Analiz kabiliyeti yok adamin. Oyunu okuyamiyor. Ligin basinda dogru ilk 11'ler sürüyordu sahaya ama bu büyük mac ayagina yaptigi degisiklikler takimi frenlemekten baska bir ise yaramiyor. Yardimci antrenörü de yokki birsey desin.

Riza hoca iki macta da bunu sucuk ekmek yapip yedi. Danilo-Maicon-El Kabir-Eto'o dörtlüsüyle bizden 1 puan aldi, N'Doye-Yusuf-Olcay-Bero dörtlüsüyle ise 3 puan aldi. Tudor takimi geri cekip 1-0 kazanmaya calisti Antalya macinda oldugu gibi ve sivadi.

Genc, dinamik filan dedik adam M.Denizli fosilinden daha korkak cikti büyük maclarda.

Futbol oynayanlarin yorumu farkli olur, oynamayanlarin yorumu farkli olur tabi. 3 haftadir futbol oynamiyormus takim. Hakem sürekli oyunu sacma sapan sekilde durdurarak keserse, önemli oyunculara sari kart gösterirse, takim gidemez, oynayamaz zaten.

Sürekli tempoyu düsürme cabasinda hakemler. Tudoru korudugumdan degil, zaten korumama ihtiyac yok. 1 maglubiyet aldi diye adam asip kesecek degiliz kariyerinin basinda. Sacma sapan yorumlari birakip medyaya daha az göz atmakta fayda var. Taraftar olmus medyanin sesi. Dinleyip dinleyip gercekten uzak yorumlarda bulunuyorsunuz.

Aga bak daha yarım saat olmadı Mehmet Ocak bana Galatasaraylı değilsin diyeli

Sen bana bi desene ben kime o yakıştırmayı yapmışım ?

Sürekli onu diyip duruyorsun
Abicim sen zaten bugün mesela bunu yaptığının örneğini kendin verdin az önce. Maçın konusundaki gördüm mesajlarını. Mehmet bunu yaptı diye ben ona haklı mı diyorum. Daha önce ki günlerde de gördüm bu minvalde mesajlarını. Bunu kim yapıyor ise yanlış bu kadar açık ve net. Hem madem bunu yapmadığını düşünüyorsun, ben orada Tudoru savunanlara seslenmedim, Tudoru savunup her yapılan eleştiriye saldıranlara, saldırma ile kalmayıp taraftarlığa laf etmeye kadar gidenlere seslendim.

Son düzenleme:
DNVCfISWkAAr-3-

Umarim sonu bilic gibi olmaz

Büyük Mac alamadigi icin sampiyonlugu bize kaptirmisti,gerci o anadolu maclarinda da cok takilmisti

Abicim sen zaten bugün mesela bunu yaptığının örneğini kendin verdin az önce. Maçın konusundaki gördüm mesajlarını. Mehmet bunu yaptı diye ben ona haklı mı diyorum. Daha önce ki günlerde de gördüm bu minvalde mesajlarını. Bunu kim yapıyor ise yanlış bu kadar açık ve net.

Aga boşuna algı yaratma

Maç konusunda 1 maçla adam silmiyorum sizin gibi,yazdım diye sen bunu Galatasaraylı değilsin olarak algılamışsan tartışacak bir şey yok bence

Su forumda realist yorum ve durum degerlendirmesi yapacak, 1 macla göklere cikarmayip 1 macla kesmeyecek üyeler yokmu arkadas ya. Galatasaray taraftarinin psikolojisi tamamen dagilmis.

Neyse 10 dk. baktik basimiz agirdi, kafa acmaya devam edin.

hakemler şerefsiz ama bize hakemden önce çelmeyi tudor takıyor bırakın oyuncuları filan tudoru nasıl durdururuz onu düsünün

Takim 1-0 gerideyken gomisi çıkarmasını anlamam için beyin özürlü bir insan olmam lazim

Aga boşuna algı yaratma

Maç konusunda 1 maçla adam silmiyorum sizin gibi,yazdım diye sen bunu Galatasaraylı değilsin olarak algılamışsan tartışacak bir şey yok bence
Benim zaten kimseyi sildiğim yok, bu maç sonrası bile Tudor için İstifa yazmadım. Ama yaptığı yanlışları dile getirmek, buna tepki göstermek başka bir olay. Ben o mesajımın arkasındayım, algı falan bilmem, bunu bu forumda yapan bir çok üye var. Konuda ekleyeceğim başka bir şey yok, sana özelden yazdım, buyur oradan devam edelim.

Ulan adam 1.5 yıldır aynı bokları yiyor ne 1 maçı.

Benim zaten kimseyi sildiğim yok, bu maç sonrası bile Tudor için İstifa yazmadım. Ama yaptığı yanlışları dile getirmek, buna tepki göstermek başka bir olay. Ben o mesajımın arkasındayım, algı falan bilmem, bunu bu forumda yapan bir çok üye var. Konuda ekleyeceğim başka bir şey yok, sana özelden yazdım, buyur oradan devam edelim.
Küsmeden kalp kirmadan cozebileceginize inaniyorum.
Biraz sakin.

Tamamdır aga sıkıntı yok yanlışım olduysa kusura bakma.Ama burada benim yanlış yaptığımı söylediğin gibi başka arkadaşlarıda görürsen söylemeni rica ediyorum senden

Ders almıyor, saçmalamaya devam ediyor. Kendisine inanmak için kıçını yırtanları bile bezdirdi artık, yok 1 mağlubiyet almışız falan filan geçin bunları, göz var nizam var sürekli olarak geriye gidiyoruz.

Çok realist bir yorum yapacağım ve konuyu kapatacağım

Helva gibi bir Trabzon deplasmanı bulmuşsun ve adamların en iyi 3 oyuncusu yok

Ama sen sahaya 9 defansif adamla çıkıyorsan senin gibi teknik direktörün ben gelmişini geçmişini seveyim..

Bu kadar Net..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt