Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunan biri olarak yaziyorum son 2 hafta hayal kirikligi

Bu büyük macta korkak oynatma durumu devam ederse bizdeki ömrü uzun olmaz gibi

Diziliste bi sikinti yok sorun mental olarzk büyük maclarda takimi 0-0'a oynatmasi,büyük ihtimal hafta boyunca defans calisti takim

Yapma Arda, dizilişte çok ciddi sıkıntı var

Hatta son 2 maçı direk kadro seçimi ve diziliş yüzünden kaybettik diyebilirim

Zaten taktiksel olarak da sıfırın altında bir adam işler kötü gitti mi afalladı kaldı işte

Mental konusuna hiç girmiyorum bile

Futbol dehası hocam benim artık su takımı katletme lutfen

Ben senin taraftarlığını mı sorguladım niye bu kadar alınganlık yapıyorsun

Sizin gibiler lafından Galatasaraylı değilsiniz anlamamı çıkıyor ?

Sen demedin ama dediler sonuç olarak.Ben bu adamın başarılı olacağını düşünüyorum diye yalıyor olmuyorum.Kendime göre sebeplerim var t.d değişikliğinin bize olumlu yansıyacağını düşünmüyorum.Son senelerde tecrübe de ettik bu olayı hala daha aynı mevzu
Aydın, alınganlık değil. Ben bu forumda kaç kere buna maruz kaldım. Çok geriye gitmeye gerek yok, daha dün bir tanesi yaptı bunu, sırf uçmayalım diyen bir renktaşa katıldığım için. Bana sorarsan bir taraftarın taraftarlığını sorgulamak, onu bunu yalıyorsunuz demekten daha ağır bir durum. Hele hele bunun yapıcı bir eleştiriye karşı, realist bir bakışa karşı yapılması insanı fena halde sinirlendiriyor. Sen bana yapmadın, senin bunu bana karşı yaptığını hatırlamıyorum ama seninde bunu yaptığını gördüm. Sana cevabım da bu duruma sende dahilsin derken bana yaptığını değil, bunu yaptığını kast ettim.

Son düzenleme:
Giydiririm tabi

Sizde Tudor'a savunanlara yalıyor derseniz ne dememi bekliyorsun

Hacı bu adamın neyi doğru yaptığını söylersen okeyleşiriz? Ama hiç analiz yapmadan sırf körü körüne savunursanda insanlarla külahı değiştirirsin. Burada millet niye Gomis'i çıkardın da Eren'i aldına cevap veremezsen, oyun dizilimini açıklayanazsan, kırmızı yiyeceğini kabak gibi belli eden adamı hala oyunda tutarsan ve bunları eleştiren adamların arasında hocama güveniyorum dersen eleştiriyi hakedersin(bak şimdi geçen yıllarda da aynı şeyi Selçuk için yaptın). İyi de niye savunuyorsun bunu açıklaman lazım. Sırf bu oyuncuları aldırdı, biraz sabredin düzelecek, takım çok iyi gidiyor, yaptığı değişiklikler doğruydu, rakip çok iyi oynadı, hakem maçı katletti o yüzden yenemedik gibi argümanlarla gelirsen zaten sinirleri gergin olan insanların hışmına uğraman çokta normal yani.

Hoca değişikliği fayda getirmez bence. Ama geçen seneden beri söylediğim iki büyük eksiği var:

1. Oyun okuyamıyor
2. Büyük maçlarda korkuyor

Kulübün buna mutlaka müdahale etmesi lazım

Abi yanlış adamdan ziyade yanlış zamanda gönderiyoruz haftaya yenilir yine gönderilmez bir maç kazanır gönderilmez sonra sıçışın büyüğünü yapıp seri kaybetmeye başlayınca hoca aramaya başlarız 1 ay hocasız takılırız zaten devre arası gelir son 2 hoca dağişikliğini aynı aylarda aynı şekilde yapıp kaybettik hepsinde zirvedeyken mallık başladığı anda kovmak yerine az daha kötü duruma düşelim diye bekleyip en olmadık zamanda hoca değişikliğine gittik.
Misal geçen sene riekerink gitmesi gereken zamandan 1 ay sonra gitti aralık 18de lig bitti o zamana kadar hoca ile anlaşıp devre arası güzel transferler yapabilirken yok ettik. Keza bir öncesinde hamzanın gidişi aynı şekilde oldu.

Dursun denen kukla herif gitmediği sürece tarih 3. kez tekerrür eder.
Haklısın. Geçen sene 2-0'dan verdiğimiz bjk maçından sonra Riekerink ile yolları ayırmış olsak ve Tudor değil de doğru bir hoca tercihi ile devam etmiş olsak belki de şu an daha farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Hoca değişikliğinde 2 önemli kriter var;

1 - Hoca değişikliğinin zamanında yani iş işten geçmeden yapılması
2 - Kulübe uygun doğru hoca tercihinin yapılması

Bu iki kritere uygun bir şekilde yaptığın zaman hoca değişikliği işe yarar lakin buna uygun yapmazsan aynı tas aynı hamam devam eder.

Kanatsız 4 ön-libero ile bide gomis i çıkararak nasıl mac kazanacaksın acaba deha bey

Yapma Arda, dizilişte çok ciddi sıkıntı var

Hatta son 2 maçı direk kadro seçimi ve diziliş yüzünden kaybettik diyebilirim

Zaten taktiksel olarak da sıfırın altında bir adam işler kötü gitti mi afalladı kaldı işte

Sorun yok derken sezon basindan bu yana oynadigimiz dizilis yani tek kanatli yoksa sutumuz olmadigina göre sistem islemedi

Terim gelmedikten sonra sezon ortası t.direktör değiştirmenin manası yok.
sezon başı terimi getirin dedik boşa inat ettiler sezon başı da demiştim hala diyorum tudor bu takımı ilk 2 ye sokamaz.üstelik son yılların en kaliteli kadrosuna sahip olmamıza rağmen, terim aynı kadroyu açık ara şampiyon yapar

Hacı bu adamın neyi doğru yaptığını söylersen okeyleşiriz? Ama hiç analiz yapmadan sırf körü körüne savunursanda insanlarla külahı değiştirirsin. Burada millet niye Gomis'i çıkardın da Eren'i aldına cevap veremezsen, oyun dizilimini açıklayanazsan, kırmızı yiyeceğini kabak gibi belli eden adamı hala oyunda tutarsan ve bunları eleştiren adamların arasında hocama güveniyorum dersen eleştiriyi hakedersin(bak şimdi geçen yıllarda da aynı şeyi Selçuk için yaptın). İyi de niye savunuyorsun bunu açıklaman lazım. Sırf bu oyuncuları aldırdı, biraz sabredin düzelecek, takım çok iyi gidiyor, yaptığı değişiklikler doğruydu, rakip çok iyi oynadı, hakem maçı katletti o yüzden yenemedik gibi argümanlarla gelirsen zaten sinirleri gergin olan insanların hışmına uğraman çokta normal yani.

Aga ben yanlışlar yaptığını kabul ediyorum ki.Her insan hata yapıyor Tudor mu yapmayacak ?

Benim savunduğum mevzu şu

2011-2013 Fatih Terim
2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

Şu tabloya baktığın vakit hoca değiştirmenin tarafımızca iyi olmayacağı kesin.Bak Riekerink'i sevmem ama adam varken bir hedefimiz vardı en azından.Tudor giderse aynı şeyleri yaşayabileceğimizi düşünüyorum.Ha Fatih hoca gelirse bende gidebilir diye düşünüyorum

Tatava yapmadan bu herifin 3 maçtır ne bok yediğini anlatın bir. Sonra savunun, anca kafa açıyorsunuz.

Aydın, alınganlık değil. Ben bu forumda kaç kere buna maruz kaldım. Çok geriye gitmeye gerek yok, daha dün bir tanesi yaptı bunu, sırf uçmayalım diyen bir renktaşa katıldığım için. Bana sorarsan bir taraftarın taraftarlığını sorgulamak, onu bunu yalıyorsunuz demekten daha ağır bir durum. Hele hele bunun yapıcı bir eleştiriye karşı, realist bir bakışa karşı yapılması insanı fena halde sinirlendiriyor. Sen bana yapmadın, senin bunu bana karşı yaptığını hatırlamıyorum ama seninde bunu yaptığını gördüm.

Kime yaptım mesela

Gizli kuş ibaresi mi sıkıntı oluyor ? Bence olmaması gerek

eren tabiki süre alacak ve almalı ama şimdi sırası mı ve gomisi çıkararak yapıyorsun bu saçmalığı.bu rezilliğin tek sebebi aciz bir teknik d. olmandır tudor efendi.

askere gidiyorum nisan sonunda döneceğim o zamana kadar şampiyon olmazsak senden bilirim.

Kisaca diyorsun ki sportif direktor cenk ergün göreve

Valla artık kim olursa.

Ayrıca merak ediyorum yardımcı olarak Ayhan demiyor mu hocam şu dakikada Gomis'i çıkarmayalım çift forvet oynayalım yoksa taraftar bizi yer diye.

Merak ettiğim diğer bir konu da rakip top çıkarırken basınca topu Gomis'e şişirin ve Ndiaye Tolga ve Feghouli ile orada basmak aklına gelmiyor mu bu hocanın?! İlla gol mü yemek gerekiyor o top kayıplarından?!

Hoca değişikliği fayda getirmez bence. Ama geçen seneden beri söylediğim iki büyük eksiği var:

1. Oyun okuyamıyor
2. Büyük maçlarda korkuyor

Kulübün buna mutlaka müdahale etmesi lazım

Bu dedigin seyler ancak hoca degisikligiyle giderilir. Oyun okumak ogrenilecek birsey degil. Su zamana kadar Gomis-Eren degisikligi yapilmamasi gerektigini ogrenmediyse bu saatten sonra da ogrenemez.

Aga ben yanlışlar yaptığını kabul ediyorum ki.Her insan hata yapıyor Tudor mu yapmayacak ?

Benim savunduğum mevzu şu

2011-2013 Fatih Terim
2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

Şu tabloya baktığın vakit hoca değiştirmenin tarafımızca iyi olmayacağı kesin.Bak Riekerink'i sevmem ama adam varken bir hedefimiz vardı en azından.Tudor giderse aynı şeyleri yaşayabileceğimizi düşünüyorum.Ha Fatih hoca gelirse bende gidebilir diye düşünüyorum
Şimdi burada son 5 teknik direktör, teknik direktörden çok başka şeylere benziyor... Doğru adam getirmek gerekiyor. Mesela Şenol Güneş gelseydi, mesela, Tuchel, mesela Klopp, mesela Emery, mesela Fatih Terim, mesela Bielsa... Böyle bir takım kuruyorsan adam gibi teknik direktör alacaksın. Teknik direktör takımın yarısıdır. Takımı adam da yapan madam da yapan teknik direktördür.

Kime yaptım mesela

Gizli kuş ibaresi mi sıkıntı oluyor ? Bence olmaması gerek
Aydın, ikili buradan devam ederek uzatmaya gerek yok. Ben senin bu tür mesajlar yazdığını gördüm, sadece bugün şu anda kendi yazdığın örnek değil.

Bu doğru bir durum değil. Bak bana birisi şunu yalıyorsun falan dese pek umursamam doğrusu ama birisi Galatasaraylığıma laf ederse işte bunu bayağa bir sallarım. Çünkü bu hem ağar bir itham, hem işi şahsileștiriyor.

Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istiyor isen buyur özelden devam edelim, buradan daha fazla ikili münakaşa ile rahatsızlık vermeyelim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt