Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en yakın rakibinden 3 puan önde olan hocayı bir maçla asıyorsunuz. Hadi ordan.

Isminin yaninda Sözde teknik direktör ibaresinin zamani gelmistir.

Fenerbahce maci oncesi'de ilk 11'i gorunce, bu Tudor bu maci verir dedim, bu hafta aynisini dedim, yine kendi eliyle verdi gitti.

Yaziklar olsun.

Geçen sene riekering gönderdin takım eskisinden kötü oldu gitmese belki de şampiyon olacaktık bu düşük bir ihtimal ama ligi ilk 3 içinde bitireceegimizin garantiydi bana göre
Ondan önceki sene Hamza salagini gonderdin gene takım boka sardı.

Şu durumda terim gelmeyecekse TD değişikliği gene boka götürür bizi.

Ondan onceki senede prandelliyi sutlayip sampiyon olmustuk

Yani söylenebilir bilemiyorum. Sözün bittiği yerdeyiz.

Maç başlığında kimseyi bir maçlığına yargılayıp infaz etmem diyen ve bu sığırı hala daha kendince savunmaya çalışan aklı evveller var olduğunu görüyorum. Ya arkadaş bu herifi eleştirenler bu maçta yenildi eleştirmiyor. Bu yenilgi bu hezimet bağıra bağıra geldi. Haftalardır Tudor'un bu kafa yapısı ile devam edeceğini söyleyip durduk. Kazanırken de söylediğimiz için kaybederken hayli hayli söyleriz hakkımızdır. Sezon başı olmasına rağmen Östersunds maçı kariyerindeki en ciddi çentiklerden biridir. Antalya maçı ha keza öyle. Bursa ve Karabük maçları da kazanmasına rağmen öyle. Biz bu iki maçı özellikle Bursa maçını Tudor'a rağmen kazandık. Bunu görmek isteyen gördü zaten. Biatçılık yapmak isteyenler de hala daha Tudor reyiz re re rö rö diye yalanıyordur sağda solda bakın görürsünüz.

Fener ve Trabzon maçlarında da alenen gördük ki Tudor bu takımın hocası değil olamaz da. Hiç ciddi rakiple oynamadılar diyen şikeci ve tinerci tayfasını haklı çıkardı. Kendi evimizde Fenerbahçe maçı oynuyoruz gidiyor 3 stoper oynuyor yetmiyor Rodrigues'i oyuna almıyor o da yetmiyor gidiyor Gomis'i oyundan alıyor. Trabzon maçı ha keza benzer şekilde. Selçuk ve Tolga denen iki sığır aynı anda sahada olmaz dedik. Dedik ama dinletemedik. Oynatacaksan da bari birini oynat dedik. Yetmedi Rodrigues'i yine oynatmadı. O da yetmedi yine Gomis'i oyundan çıkardı!! Ya arkadaş bu Eren denen sığır Gomis'in yapamadığı neyi yapabilir? Neden oyuna alıyorsun? Ha Gomis'in yanına 2. forvet olarak sokarsın anlarım da Gomis şu takımda çıkacak son adamdır. Ayıptır günahtır ya. Elimizdeki avantajı resmen bile isteye rakiplere verdi.

Bu hırvat sığırından Galatasaray'a hoca falan olmaz. Şimdi hoca değiştirsek ne olacak deniyor da o kadar dedik bu herifle başlamayın diye. Ha başladın o vakit kangrenli parmağı keseceksin. Biz hoca değişimlerinden dolayı bu durumda değiliz. Yanlış hoca tercihleri ve yine ısrarla yapılan yanlış hoca değişimlerinden dolayı bu haldeyiz. Yanlış hocayı alıyorsun sonra farkına varıp gönderiyorsun tamam da gidiyorsun yine yanlış adamı getiriyorsun. Burası Galatasaray arkadaş! Stajyerlik yapacaksa gitsin Serie B'de yapsın.

Velhasıl kelam bir an önce hocayı değiştirmek zorundayız çünkü bu sığır ile ne lider kalabiliriz ne de şampiyon olabiliriz. Bu akşam artık iyice ortaya çıktı. Belhanda ve N'Diaye ise gider ayak soktuğu kazıklar oldu.

Bize tecrübeli, futbolu bilen, disiplinli ve büyük takım kimliğini kaldırabilecek bir hoca gerekiyor hem de acilen. Bu FT mi olur yoksa yabancı hoca mı olur bilemem lakin bir an önce bir şeyler yapılmak zorunda.

Abi yanlış adamdan ziyade yanlış zamanda gönderiyoruz haftaya yenilir yine gönderilmez bir maç kazanır gönderilmez sonra sıçışın büyüğünü yapıp seri kaybetmeye başlayınca hoca aramaya başlarız 1 ay hocasız takılırız zaten devre arası gelir son 2 hoca dağişikliğini aynı aylarda aynı şekilde yapıp kaybettik hepsinde zirvedeyken mallık başladığı anda kovmak yerine az daha kötü duruma düşelim diye bekleyip en olmadık zamanda hoca değişikliğine gittik.
Misal geçen sene riekerink gitmesi gereken zamandan 1 ay sonra gitti aralık 18de lig bitti o zamana kadar hoca ile anlaşıp devre arası güzel transferler yapabilirken yok ettik. Keza bir öncesinde hamzanın gidişi aynı şekilde oldu.

Dursun denen kukla herif gitmediği sürece tarih 3. kez tekerrür eder.

Savunan biri olarak yaziyorum son 2 hafta hayal kirikligi

Bu büyük macta korkak oynatma durumu devam ederse bizdeki ömrü uzun olmaz gibi

Diziliste bi sikinti yok sorun mental olarzk büyük maclarda takimi 0-0'a oynatmasi,büyük ihtimal hafta boyunca defans calisti takim

Bu adamın kaldığı her hafta bundan sonra eksi puan yazar. Denemesi bedava. Kontrolü yitirmiş durumda. Acil neşter vurulmazsa Dursoun Ozback büyük bir belanın içinde bulacaktır kendisini.

Kimse birşey demiyor öyle mi ? :D

Az biraz 10 sayfa geriye git yavaş yavaş okumaya başla bakalım
Doğru, dediklerini söyleyen de var. Bunu inkar etmiyorum. Ama işte insanlar taraftarlığına laf edilince böyle rezil bir maçtan sonra öyle tepkiler veriyorlar. Hemde yapıcı eleştiri yaptıkları halde, buna maruz kaldıkları için, genelleme yapılarak.

Son düzenleme:
Hani kime Tudoru yalıyor demişim? Yahu yine savunun ama eksikleri de dile getirelim hep birlikte. Eksikleri dile getirenlere bile saldırılıyor, taraftarlıkları sorgulanıyor.

Ben senin taraftarlığını mı sorguladım niye bu kadar alınganlık yapıyorsun

Sizin gibiler lafından Galatasaraylı değilsiniz anlamamı çıkıyor ?

Sen demedin ama dediler sonuç olarak.Ben bu adamın başarılı olacağını düşünüyorum diye yalıyor olmuyorum.Kendime göre sebeplerim var t.d değişikliğinin bize olumlu yansıyacağını düşünmüyorum.Son senelerde tecrübe de ettik bu olayı hala daha aynı mevzu

Taraftar Tudora inancini osterunds macinda kaybetmisti bu inanc oyle kolay kolay geri gelmez. Oyle dandik takimlari yenmekle taraftarin guvenini kazanamazsin. fener ve trabzon maclarinda balon patladi. Bundan sonra gondermedigin her dakika tepetaklak gideriz. Rijkaard donemi gibi olur.

Doğru, dediklerini söyleyen de var. Bunu inkar etmiyorum. Ama işte insanlar taraftarlığına laf edilince böyle rezil bir maçtan sonra öyle tepkiler veriyorlar. Hemde yapıcı eleştiri yaptıkları halde, buna maruz kaldıkları için, genelleme yapılarak.

Galatasaraylı değilsin dediğim laf nerede sen onu bir söylesene

Anlamadım bir türlü ?

Terim gelmedikten sonra sezon ortası t.direktör değiştirmenin manası yok.

Son iki maçı net Tudor rakibe vermiştir. Adam gibi 11 kurmuyor. Yaptığı değişiklikler son derece rezalet. Terim olsaydı şu iki büyük maçtan net 6 puan almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt