Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 puanın keyfini çıkaran taraftarı 2 haftada getirdiğin noktaya bak. Ulan şampiyonluğa olan inancımı kaybettim senin yüzünden.

"Teknik Direktör Nöbeti" başlığının acilen açılmasını talep ediyorum.

Arkadaslar ya yalayin yada karsisinda durun. Gotunuz basiniz oynamasin. Bir mac oyle bir mac boyle yok.

Hala utanmadan savunma derdindesin birader, insan biraz kendinden, sonra kendine Galatasarayli demenden utanir be, bir insan, Galatasaray'a sevgisi olan bir insanin bu kadar biatci olabilme ihtimali varmidir arkadasim.

Savunurum savunmam sanane ?

Bu benim düşüncem

Ben başarılı olacağını düşünüyorum herşeye rağmen.Tabi senin gibilerle başarı ortamı zor

Git masa tenisi falan izle, adam gibi hoca gelirse görücez leş kadroyu.

Terimi getirebiliyorsan Tudoru öldürüp içeri girmeye razıyım.

Ama terim dışı bir teknik adam için Tudorun gitmesine gönlüm razı olmaz. Sırf yaptığı transferlerden selcugu yasini semihi kesmesinden sabredersek birseyler yapacağına inandigimdan.
Bugün hatası yok mu? elbet var ama gitse kim gelecek ? Hamza,Ayhan,Okan gelir.

Kusura bakmayın da bu mallar Tudorla kıyaslanamaz bile

Kardeşim kovalım da yerine kimi getirelim argümanını bir geçin artık baydı o argüman

Ulan şu takımın başında son 2 maçta herhangi bir hoca olsaydı ve takıma hiç dokunmasaydı bugün en az 4 puanımız vardı

Neyin kafasını yaşıyorsunuz da halen şu mal Hırvat köylüsünü savunuyorsunuz

Daha büyük rezillikler mi yaşatması lazım bir takım şeyleri anlamanız için

Beşiktaş-Başakşehir deplasmanına tudor ile çıkarsak yaz oraya bi -6 daha,al sana gitti liderlik. Keşke bi mucize falan olsa da şu adam bu maçlara çıkmasa. Maçları kaybettikten sonra kovmanın ne kazancı olacak bize bunu da hiç anlamıyorum,görünen köy kılavuz istemez eğer tudorla çıkarsak bu maçlara kesinlikle 1 puan bile alamayız.

Şuan kamuoyunda tudoru savunan herhangi birisi var mı ben görmedim şahsen? Bu gece kovsan algı yaratmak isteyenler dışında 1 kişi bile itiraz etmez. O yüzden baskı falan filan da demesin yönetim hiç.

Guven tazelemesinin tek yolu onumuzdeki maclarda 4'te 4 yapmak

Yoksa sene sonunda serbest kalir. Imparator doner

Ama terim dışı bir teknik adam için Tudorun gitmesine gönlüm razı olmaz. Sırf yaptığı transferlerden selcugu yasini semihi kesmesinden sabredersek birseyler yapacağına inandigimdan.

Tudorun Teknik Direktör olarak ne basarisi var ki kiyaslanmaz bile diyorsun ?

Hala utanmadan savunma derdindesin birader, insan biraz kendinden, sonra kendine Galatasarayli demenden utanir be, bir insan, Galatasaray'a sevgisi olan bir insanin bu kadar biatci olabilme ihtimali varmidir arkadasim.
Sorunlu musun sen digerleri gibi duzgunce elestirsene.
Dünde gereksiz yere ortami gerdin .

Son 2 macta puan kayiplari Tudor'a ait,savunulacak bir tarafi yok korkak oynatmayacak

Sezon basinda nasil presli coskulu tempolu oynatti büyük maclarda da oynatmali

Gomisi zırt pirt çıkaracaksan oynatma artık daha iyi çözüm bence

Adamın teknik direktörlüğü contenin dizilislerini birebir kopyalamak üzerine kurulu. 3lu oynatması vs derken bugun de contenin korktuğu maçlarda osyi kalabalık tutup hazardı forvet arkası oynatmasini feguliye uyarlayıp kopyaladı. Mal herif. Senin tdligine sokayim.

Yerine formanin agirligini bilen birini getirelim. Turk futbol tarihinin derbiler konusunda en ezik donemini geciriyoruz. Bunun nedeni ise Galatasarayin buyuklugunu bilip ona gore oynatmayan hocalar.

Tudor: "Lider geldik ve lider olarak ayrıldık."
Tudor: "Kazanmak için geldik. Rakip futboldan uzak, uzun top ile oynadı. Ama bu maçı burada bırakmalıyız. "

Işine bakmalı yıllardır hoca gönderiyoruz
Kimi beğenir kimi beğenmez
Belhandanin üzerin e titremeli Fegholui ndiaye ile olmayacak bu işler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''GS hep zayıf rakipler ile oynadı, üst sıralar ile mücadele etsin öyle konuşalım" diyen medya köpeklerini haklı çıkardı ya en çok koyan o.

Gomis-Eren değişikliği ile kendi topuklarına sıktı zaten.

Okanın oynattığı mentalite ile tudorun arasında 180 derece fark var galatasaray hucum oynar korkak değil 7 maç oldu hepsinde korktu geri çekildi taktik değiştirdi sonuç yine mağlubiyet ve tek şut çekemeden maç bitirme. Dünyadan sadece okan, ayhan falan yok korkusuz sadece futbol mentalitesi olan hoca istedik başımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt