Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı korkak dedik yıldızlarla çalışamaz gençleri oynatmaya korkar dedik anamıza da sövüldü karımıza da(bunu yapan şerefsizler vardı evet) alın şimdi tudor selçuk ve belhanda üçlüsüykle birbirinize mi takarsınız 4. olup dörtgen mi oluşturursunuz yoksa hepiniz bir araya gelip çokgen mi ona karar verin.

Oyun okuma bilmeyen, daha bir bok bilmediği halde şişkin egosu ile ahkam kesen malın teki.

Geçen sene bruma-sneijder disiplinsizdi evet çok güzel izliyoruz üstün disiplini.

Sırayla lines-rodriguez-yasin gibi oyuncuları sistemli şekilde sindirip küstür üzerine gomis yap aynı tiyatroyu geçen sene sneijder-bruma-podolski ile yaşadık akıllanmadık.

Senden bir bok olacağına umut kırıntısı bile yoktu ama susyordum sadece suçlu biz oluyorduk sneijderci brumacı oluyorduk. Tudorcular bu herif sizin eseriniz 1 tane derbi kazanmayı geçtim isabetli şutu yok korkak aptal herif

Kenancığım isim vererek rencide edeceksin yoksa ölü rolüne yatar bu kişiler
Kesinlikle rencide etmek değil amacım. Yahu gelsinler yazsınlar, milletin Galatasaraylılığına laf edip duruyor bu kişiler, aşağı yukarı hep aynı kişiler. Yetmiyor, gidip alakasız konularda, başka maçların konularında eleştirenler ile dalga geçiyorlar. Öyle mesajlarda direk bişey yazdığın zaman ise şaka yapıyoruz yahu diye birde insanların aklı ile dalga geçiyorlar. Gelip yazsınlar yahu, Galatasarayı düşünüyorlar ise gelsinler eksikleri, yanlışları, var ise doğruları dile getirsinler. Ama hiç bir tanesi ortada yok gibi, ee o zaman sağda solda dalga geçmeyeceksin, yatıştıktan sonra gelip yazmayacaksın, onun adı acizliktir, orda burda dalga geçmek provokatör olmaktır, başka hiç bir şey değil.

Son düzenleme:
Çıkardığın kadroya birşey demem bu hafta diyemem iki seçeneğin vardı birini seçtin. Geçen hafta yaptığın üçlü fantazine tüküreyim o ayrı.

maçta Feghouli kırmızı yedi gitmeyecek belli Badou kırmızı yiyecek belli Badou'yu çıkar alsana Garry'i oyuna hadi onu da yapmadın. Gol yedin çıkar al Garry ve Yasin'i oyuna çıkar Badou ile Selçuk veya Tolga'dan birini duruma göre doldur boşalta geçtikten sonra birini çıkarırsın geriden alırsın Eren'i dönersin çifte.

Ulan futbol bu kadar kolay be korkak herif. Yaparsın bunu tutmazsa helal olsun deriz.

3 haftadır ışık vermiyor takım mal mal kanatsız oynamanın alemi yok, Trabzon çatır çatır oynayıp da yenmedi bizi.

Şu takıma karşı koy kanatlara Garry ile Feg'i oyna Fernando,Tolga, Badou ile kur baskıyı görürdüm Trabzon'u o zaman.

Adamların defanslarının hepsi tank gibiydi bir tane savunma arkası pas atamadık, 70 dk şut çekmedik neymiş Tudormuş he ya.

Şu yetersiz kadroyu iyi kullandığı için.

Kadro leş

Problem bu maçı kaybetmek değil. Hadi içerde Fenerbahçe'yi yenememeyi de kabullenelim ancak bu takım ışık vermiyor. Adamın oyuna müdahaleleri takımı geriye götürüyor. Takım sahada hiç bir organizasyonu olmadan oynuyor. Bariz bir şekilde disiplin problemi görülüyor. Bugünkü Gomis-Eren değişikliği bile aklından şüpheye düşürür insanı.

Korkak tamam da aynı zamanda aptal. Gomis-Eren değişikliğinin akılla, mantıkla, teknik, taktikle açıklanır bir durumu yok. Korkaklık değil bu, başka bir şey ama adlandıramıyorum.

Belki de yine bu tarifedir

Sezgin, “Taraftar her zaman haklıdır. Galatasaray’ın her zaman kazanmasını ister. Bizim takım da zaman zaman bazı puanları kaybetti. Bilerek kaybetti, bir takım yerlerden gelen telkinlerle kaybetti. Bu bir yarış böyle devam edecek. Taraftarlarımız futbolcularımızı destekleyip bize ‘istifa edin’ diyorlar. Öyle bir şey yok istifa etmeyeceğiz. Yapacak işlerimiz var. Ekonomik durumumuz düzeldi ve yeni projelerimiz var. Dolayısıyla bu işi bitirmeden ayrılmayacağız. Bunun için yönetim olarak çabalıyoruz. Neticeyi alabiliriz” şeklinde konuştu.

Form düsüklügü var takimda bu kesin ayrica korkak oynatiyor mental sorun var

Kazandigimiz da nasil ki katkilari vardi son 2 mactaki puan kayiplari da Tudor'a yazilir

selçukla ilk 11 başlayarak bizi bitirdin. Selçukta seni bitirecek bu gidişle.

Tolga solda oynayamaz dedik, oynayamadı.
Serdar oynamalı dedik. Denayer müdahale etmiyor, gölge savunması yapıyor dedik . Rezil oynadı.
Rodriguez acilen oyuna girmeli dedik, gol yiyene kadar sokmadın.
Gomis'i niye çıkardın ?
Yaptığın değişiklikler rezaletti.

Korkaksın, rezilsin, Galatasaray'ın teknik direktörü olamazsın.

Riekerink ile Hamza'da maç kaybedince aşağı yukarı aynı şeyler yazılıyordu, ikisi de giderken takım potaydı sonra fark yedik. Bu yönetimin daha iyisini getirme ihtimali yok. Camiada birileri araya girip Terim'i getirecekse ona diyecek bir şeyim olamaz.

Bu adam çapını geçen sezon ve östersunds maçlarında belli etmişti. Ben şaşırmadım ama Tudor'u eleştirenlerin Galatasaraylılığını sorgulayanlar şaşırmıştır.

Bugün bende çıkardığı 11’le yaptığı oyuncu değişiklikleriyle Igora olan inancımı yitirdim. Hakemlerin bizi doğramasını bi yana bırakarak.

Ulan şu kadroyu bu kadar kötü kullanmak, başlı başına bir beceri ister

Yani halen kalsın diyenler kesinlikle kendisinde bu ışığı görüyorlar

Ve haklılar bence...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt