Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 80 dakika şut çekmedik kaleye.Size kalsa her maçı kazanalim.
Futbolun realitesi bu.
Lise sıralarından yorum yapmayalım.
Gomis'i alıp Eren'i sokarak "öp beni Trabzon" taktigine geçmesini çok begendim ben.Evet Tudor bugün hangi zeka örneği taktiği sergiledi var mı açıklayan uzun uzun paragraflar yine.
Yalamayı bitirdikten sonra mı yazacaksınız yoksa?
Kes. Sanki bu haftalara gelirken çok iyi futbol oynarak kazandık. İyi oynadığımız maç sayısı 3'ü geçmez. Utanmadan konuşuyor.Size kalsa her maçı kazanalim.
Futbolun realitesi bu.
Ben İstifa demiyorum, niyetim kavga falan da değil ama Tudor için olumlu bakan renktaşlarımız, buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Bu davetimin sebebi ise, bu forumda en sinir olduğum olayı yapan, insanların Taraftarlığına laf eden arkadaşların hiç yazmaması. Aşağı yukarı her eleştiriye karşı, yapıcı veya realist bir yaklaşım çerçevesinde yapılan bir eleştiri olsa dahi saldırgan bir tavır sergileyen, insanların taraftarlığına laf edecek kadar ileri giden renktaşların hiç birinin yazmaması doğru değil. Buyrun sizde yazın fikirlerinizi. Öyle bizim maç ile alakası olmayan konularda, başka maçların konularında eleştiren üyelere hitaben dalga içeren mesajlar yazmak ile olmaz, ne oluyor yahu şaka yapıyoruz diyerek insanların aklı ile dalga geçmek ile olmaz. Buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Böyle kaybolmak doğru değil, gelin yazın neler doğru idi yerler yanlış.
70 dakika şut çekememek futbolun realitesi aynen. Lise sıralarındakiler farkeder anca bunu.Size kalsa her maçı kazanalim.
Futbolun realitesi bu.