Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maci resmen verdi bu kadar korkak hazirlanmaz bir takim

Mental eksiklik fener macinda da vardi

Korkak herif

Trabzon gibi çöp bir takıma karşı savunma yapıyorsun, adamlar ligde 6 yedi saolsun 1 şutumuz var oda gol

Bu herifle malesef yürümez

Bu hocayı bu dakikadan sonra takımda tutan herkes şerefsizdir.

İşleyen düzeni bozdu, 3 haftadır bok gibi oynuyoruz sayesinde. Gitsin korkak futbolunu Karabük'te oynatsın.

Bana gerçekten biri açıklasın ya gomisi Aziz yıldırım bile çıkarmazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben İstifa demiyorum, niyetim kavga falan da değil ama Tudor için olumlu bakan renktaşlarımız, buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Bu davetimin sebebi ise, bu forumda en sinir olduğum olayı yapan, insanların Taraftarlığına laf eden arkadaşların hiç yazmaması. Aşağı yukarı her eleştiriye karşı, yapıcı veya realist bir yaklaşım çerçevesinde yapılan bir eleştiri olsa dahi saldırgan bir tavır sergileyen, insanların taraftarlığına laf edecek kadar ileri giden renktaşların hiç birinin yazmaması doğru değil. Buyrun sizde yazın fikirlerinizi. Öyle bizim maç ile alakası olmayan konularda, başka maçların konularında eleştiren üyelere hitaben dalga içeren mesajlar yazmak ile olmaz, ne oluyor yahu şaka yapıyoruz diyerek insanların aklı ile dalga geçmek ile olmaz. Buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Böyle kaybolmak doğru değil, gelin yazın neler doğru idi yerler yanlış.

Kenancığım isim vererek rencide edeceksin yoksa ölü rolüne yatar bu kişiler

Fikstür ve sezonu erken açmanın avantajıyla buralara geldik. En geç ilk yarı bittiğinde yollanmalı.

Bugün kovulmazsa ilk ikiye giremeyiz. Net.

Ahan da buraya yazıyorum, bu gavat kovulmadığı sürece maç topiklerine yazmayacam.

Alnitak Alnilam Mintaka

437186_o8742.jpg

İşsizlik yapacağım son dönemde Tudor'u öven mesajları alıntılayacağım.

Korkak tamam da aynı zamanda aptal. Gomis-Eren değişikliğinin akılla, mantıkla, teknik, taktikle açıklanır bir durumu yok. Korkaklık değil bu, başka bir şey ama adlandıramıyorum.

Takım mükemmel giderken bile hep temkinli konuştuk, bugünleri düşünerek. Kalitesiz mal 1 senede kaliteliye dönüşmez, 2 hafta sonra Başakşehir’de yenecek bizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

soktumun hrvat koylusu gomisi neden cikardin gerizekali herif onu birak bu tolga kazmasina nasil okadar dayandinda rodriguezi oyuna almadin... senden bibok olmaz mk gerizekalisi

Şöyle boyuna posuna baksan adam sanırsın, mert sanırsın ama bildiğin karı kılıklı bir herif bu, ödlek. Kurcalaya kurcalaya, iyi kötü oynayan bir takım vardı onu da bozdu. Gomis'e taktı şimdi de her maç çıkartıyor, Eren'i koynuna al ama oyuna alma! Gerizekalı mıdır nedir ya.

teknik direktör falan değil bu adam.

sözde teknik direktör yazılsın başlığa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt